cyberrobot Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι για την παρακάτω σύνθεση που φαίνεται στην επισυναπτόμενη εικόνα. Είναι όλα εκτός από τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών. Έχει κανείς καμία καλύτερη ιδέα, και ως προς το κόστος και ως προς την απόδοση. Επίσης σκέφτομαι να τα αγοράσω όλα από το amazon.uk. Έχει κανείς εμπειρία με αγορές από το amazon και ειδικότερα μιας τόσο "μεγάλης" παραγγελίας. Θα τα στείλουν με courrier ή με ταχυδρομείο; Αξίζει; Τα πράγματα θα τα παραγγείλω όλα μαζί και τα μεταφορικά είναι σχετικά λίγα περίπου 45λίρες.. Σύνθεση : Edit: Ποσό που διαθέτω : Μέχρι 1200 € Χρήση υπολογιστή : Υπολογιστής του μικρού αδερφού που πριν λίγο καιρό πέρασε φοιτητής. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Matlab, Linux, Spice, Modelsim,ISE (Άμα θέλει να σκληραγωγηθεί) βασικά θα χρησιμοποιήσει δυνατά προγράμματα για την 5ετία που έρχετε. Οθόνη: Dell U2312HM (έχω την 2311 και είμαι πολύ ευχαριστημένος όποτε η DELL είναι σιγουράκι.) Πληκτρολόγιο/Ποντίκι : Θα τα πάρει μόνος του :-P Τοποθεσία : Πάτρα Κατάστημα ή Ε-shop : Δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι όσο πιο φτηνά γίνετε και αξιόπιστα! Συναρμολόγηση : Θα την κάνω εγώ. Λειτουργικό : Υπάρχει διαθέσιμο.
Cosbuster Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικά θα έκοβα λίγο από τον επεξεργαστή (2600Κ) και θα πήγαινα σε κάποιο καλύτερο κουτί. http://www.amazon.co.uk/Coolermaster-HAF-922-Tower-Chassis/dp/B00290GKJO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330266418&sr=8-1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Συμπλήρωσε αν θέλεις αναλυτικά τη φόρμα: http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ ΕΝΤΙΤ: Σ αυτά που έχεις βαλει πάντως οι τιμές που έχει το amazon είναι ίδιες με τις εδώ οπότε δεν καταλαβαίνω το λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα