Boltaz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Στο Hwmonitor κατω απο τον σκληρο δισκο λεει θερμοκρασιες της nvidia ,δεν φαινετε στην photo που ανεβασες ...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Πάλι δεν φαίνονται οι θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών. Κατεβασε το msi afterburner και δώσε ένα screenshot αλλά μην πειράξεις τίποτα άλλο.
driftingcris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Πάλι δεν φαίνονται οι θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών. Κατεβασε το msi afterburner και δώσε ένα screenshot αλλά μην πειράξεις τίποτα άλλο. +1 Αν οι θεμοκρασιες σου ειναι μεγαλες δωσε στο 100% το fan και παιξε να δεις αμα κανει τα ιδια. Κανεις δεν ειπε για το τροφοδοτικο?
driftingcris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 δεν πειραξα τιποτα ΤΟ Screenshot δεν εδωσες
Vaggos02 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Αν βλέπω καλά και λέει 85 βαθμούς, πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο του θέματος. Βρήκαμε έναν πολύ σοβαρό λόγο!
patrickis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ελα μου δεν καταλαβα !! και πως να το κανω υπαρχει τιποτα σοβαρο πειτε μου γιατρε μου τι εχει?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 :shock: Έχεις 86 βαθμούς κελσίου σε idle και με το fan να δουλεύει στο 86%. Πώς να μην κάνει restart μετά. Μπριζόλες ψήνεις πάνω στην κάρτα γραφικών σου. Καθάρισε το κουτί από τις σκόνες μπας και γίνει κάτι αλλά σίγουρα πας για αλλαγή αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια. ΕΝΤΙΤ: Επίσης τι σόι ανεμιστήρας είναι αυτός που έχει 750 rpm μεγίστο???
kostisstam Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 86 βαθμούς στην κάρτα γραφικών σε idle αυτό έγινε. Θα σου μείνει στο χέρι φιλέ.
patrickis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 δηλαδη εχει προβλημα εεε εργοστασιακο η ειναι ελατωματικο!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα, εξαρχής δεν έκανε η κάρτα για παιχνίδια και γενικά δεν είναι κάρτα της προκοπής αλλά αυτό τώρα σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό. Σε ρώτησα 4 φορές και δεν μου απάντησες: Έχεις ξεσκονίσει ποτέ το κουτί από μέσα? Τώρα που βλέπω και το κουτί http://www.skroutz.gr/s/243602/HP-Elite-7000-Microtower.html δεν το λες και ευρύχωρο.
driftingcris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Καλο καθαρισμα απο μεσα, οπως λεει και η Σαυρα μας.. Και αν δεν εχεις τα λεφτα για αλλη καρτα γραφικων καλο καθαρισμα και αλαγη θερμοαγωγιμης παστας, πραγμα που ισως να φτιαξει το προωβλημα για λιγο καιρο
snakes Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Φαίνεται πως έχει μπουκώσει από τις σκόνες.. μάλλον έχει να το καθαρίσεις από τότε που το πήρες.. Λύση--> τον καθαρίζεις πάρα πολύ καλά (και ιδιαίτερα την κάρτα γραφικών..) Αν δεις και επιμένει στις θερμοκρασίες αυτές πας για αλλαγή χωρίς δεύτερη σκέψη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα