alexGTAV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα έκατσα και έκανα για πρώτη φορά format το λάπτοπ μου αλλά τώρα που το άνοιξα μου δείχνει στον σκληρό μόνο 15 gb..το λάθος που έκανα πρέπει να είναι το ότι εκεί που διαλέγεις πού να εγκαταστήσεις το λειτουργικό έφτιαξα ένα partition (η οπως το λένε τέλος πάντων) και το έβαλα στα 15gb και τώρα μου το βγάζει έτσι... Πώς γίνεται να το λύσω αυτο το πρόβλημα; α! Έχω και ενα προβλημα με τους drivers της ενσοματομένης κάρτας γραφικών..πάω να τους κατεβάσω και μου λέει απέτυχε επειδή δεν είναι συμβατός με το υλικό/λογισμικό του Η/Υ μου.Έχω βάλει auto detect και μου γράφει οτι είναι ο καλύτερος/πιο σωστός driver για την κάρτα που έχω.. Ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μπες στην διαχείριση δίσκων και φτιάξε ένα νέο διαμέρισμα με τον υπόλοιπο χώρο,μπορείς και με εξτρά προγράμματα π.χ. το minitools. Για τον driver σιγουρέψου ότι κατεβάζεις τον σωστό,πες μας μοντέλο να σου πούμε.
alexGTAV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Το θεμα με τον δισκο το ελυσα.. Τωρα για τους drivers.. Κατ'αρχας ειναι sony vaio και το μοντελο (αυτο που γραφει κατω δεξια στην οθονη ειναι? )ειναι VPCEC1M1E..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα