Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Παιδάκια βρήκα τη λύση και κατάφερα μέσα σε ένα λεπτό με ένα πάρα πολύ απλό τρόπο να βρω τον κωδικό του router του γείτονά μου.Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είναι NetFaster,OTE ή Thomson. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή την πληροφορία αλλά εφόσον όλοι είστε κρυψίνοι και τα κρατάτε όλα για τον εαυτό σας,σας αφήνω να παιδευτείτε με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο.Φιλάκια και καλή Σαρακοστή
Solar_Fields Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Γαμωτο, εκανε μια απλη αναζητηση στο google και δεν μοιραζεται μαζι μας τα 3-4 πρωτα αποτελεσματα της αναζητησης :/ ΥΓ. "Κρυψινοι" οταν υπαρχει θεμα με καμια 150 σελιδες πληροφοριων πανω στο ζητημα...Ζησαμε να το ακουσουμε κι αυτο το ανεκδιηγητο αναμεσα στα υπολοιπα
deesnider Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 "Παιδάκια"...ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Καταστραφήκαμε! Είδατε πόσο ακριβά πληρώνουμε το να είμαστε ...κρυψίνοι; (κατά το "γυρίνοι", "μανδαρίνοι", "βαζελίνοι" ...ώπα! αυτό είναι λάθος! ) Τώρα θα παιδευόμαστε με ..."τον παλιό παραδοσιακό τρόπο"! Ξέρετε: δυο μάπες στο γείτονα και ... "λέγε ρε τον κωδικό, μη σου χαράξω μόνιμο χαμόγελο!" Γκαμώτο!!! Όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε μέσα σε ένα λεπτό! Καλά, δεν έχει ακούσει κανείς σας ότι "ο χρόνος είναι χρήμα"; Αργόσχολοι! Ε, αργόσχολοι!
koslibpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια,ας μην το ξεφτιλιζουμε το θεμα με τοση ειρωνια.. Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 "Παιδάκια"...ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Καταστραφήκαμε! Είδατε πόσο ακριβά πληρώνουμε το να είμαστε ...κρυψίνοι; (κατά το "γυρίνοι", "μανδαρίνοι", "βαζελίνοι" ...ώπα! αυτό είναι λάθος! ) Τώρα θα παιδευόμαστε με ..."τον παλιό παραδοσιακό τρόπο"! Ξέρετε: δυο μάπες στο γείτονα και ... "λέγε ρε τον κωδικό, μη σου χαράξω μόνιμο χαμόγελο!" Γκαμώτο!!! Όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε μέσα σε ένα λεπτό! Καλά, δεν έχει ακούσει κανείς σας ότι "ο χρόνος είναι χρήμα"; Αργόσχολοι! Ε, αργόσχολοι! Χαχαχα πραγματικά με κάνεις και σκάω στα γέλια κάθε φορά που γράφεις.Πραγματικά σε λυπάμαι που κάθεσαι και πληρώνεις ενώ κάλλιστα μπορείς να δανειστής internet από το γείτονα ή το απέναντι κατάστημα κλπ.Στην πραγματικότητα δεν τον χρεώνεις.Απλά επιβραδύνεις τη σύνδεση του internet.Και για την ακρίβεια δεν πήγα σε κανένα γείτονα να ζητήσω κωδικό.Απλά όποιος έχει υπομονή και επιμονή βρίσκει τη λύση μόνος του. "Γκαμώτο"??? Πότε θα μάθεις να γράφεις ελληνικά? Γαμωτο, εκανε μια απλη αναζητηση στο google και δεν μοιραζεται μαζι μας τα 3-4 πρωτα αποτελεσματα της αναζητησης :/ ΥΓ. "Κρυψινοι" οταν υπαρχει θεμα με καμια 150 σελιδες πληροφοριων πανω στο ζητημα...Ζησαμε να το ακουσουμε κι αυτο το ανεκδιηγητο αναμεσα στα υπολοιπα Δεν είναι τυχαίο που εγώ βρήκα τη λύση σε μια μόνο σελίδα και όχι σε 150.Απλά υπάρχουν και άνθρωποι που ξέρουν τι πάει να πει Αλληλεγγύη.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 εισαι απλα τυχερη επειδη ειναι πολλα ατομα αφελεις και δεν γνωριζουν να αλλαξουν ενα password. Mπραβο παντως για το θρασος σου,να μας λες κιολας οτι τα καταφερες! ελπιζω να εισαι μικροτερη απο μενα-εγω ειμαι 20-και απλα δεν εχεις ωριμασει. εμαθε ολος ο κοσμος και θελει και ιντερνετ να δει τις ταινιες του και να μπει στο ρημαδοβιβλιο να κραξει τον καθε φλωρο που ειναι με την κοιλια εξω και το καθε ξεκωλο να μαζευει Likes Πραγματικα κριμα να μην εισαι στην περιοχη μου και να προσπαθουσες να σπασεις το δικο μου,θα βλαστημουσες καθε στιγμη. Το ειχε επειχειρησει ενας γειτονας περσι το καλοκαιρι,τον εβλεπα φατσα απ το μπαλκονι μου στην αυλη του σπιτιου του,μεχρι που εβαλα ονομα στο ασυρματο KARAFLA STAMATA NA PROSPATHEIS και απο τοτε το εκοψε. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΨΙΑ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΤΟΥ παρ ολα αυτα συνεχιζεις να μην μας λες απο που βρισκεις ιντερνετ.Προφανως ειτε μπαινεις απο καποιο κινητο ειτε θες να πιασεις καποιο με καλυτερο σημα. και πιστεψε με ειναι τελειως διαφορετικο να το ζητησεις απο εναν αγνωστο παρα αυτο που κανεις.Αν ο γειτονας μου χτυπαγε και με ρωτουσε ευγενικα φυσικα και θα του εδινα με πληρες bandwidth αν τα παραπανω σου φαινονται παραλογα ερχομαι να μεινω στο σπιτι σου.Δεν θα σε χρεωσω κατι απλα το ψυγειο σου θα αδειασει γρηγοροτερα και θα σου ερθει μεγαλυτερο ποσο πληρωμης ρευματος,νερου και πετρελαιου.ΣΙΓΑ!!!!!!!!!!!!!!! ps : Είμαι ο Mikeius και, μια φορά τη βδομάδα, ψάχνω αφορμές για να αδειάζω τη χοληδόχο κύστη μου.
deesnider Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Χαχαχα πραγματικά με κάνεις και σκάω στα γέλια κάθε φορά που γράφεις. Έχω χιούμορ ο άτιμος, το ξέρω... Πραγματικά σε λυπάμαι που κάθεσαι και πληρώνεις ενώ κάλλιστα μπορείς να δανειστής internet από το γείτονα ή το απέναντι κατάστημα κλπ. Όπως λυπάσαι και όσους αγοράζουν οποιοδήποτε προϊόν από ένα κατάστημα, ενώ ...κάλλιστα (!) μπορούν να το βουτήξουν από το ράφι... Στην πραγματικότητα δεν τον χρεώνεις.Απλά επιβραδύνεις τη σύνδεση του internet. ...αφού στην πραγματικότητα, δεν κλέβουν. Απλά μειώνουν τις εισπράξεις και το κέρδος του. Και για την ακρίβεια δεν πήγα σε κανένα γείτονα να ζητήσω κωδικό. Πράγμα που θα ερμηνευόταν ακριβώς ως "δανεισμός", σύμφωνα με την ετυμολογία της λέξης. Διότι, "δανείζομαι" κάτι από το νόμιμο κάτοχό του, σημαίνει ότι έχει συμφωνήσει να μου το παρέχει. Αν δεν έχει συμφωνήσει για κάτι τέτοιο, ο κατάλληλος όρος δεν είναι "δανεισμός". Είναι "κλοπή", είτε σ' αρέσει, είτε όχι (που σου αρέσει μια χαρά, όπως φαίνεται...) Απλά όποιος έχει υπομονή και επιμονή βρίσκει τη λύση μόνος του. Έλα τώρα! Σε θερμοπαρακαλώ! Πες και σ' εμάς τη λύση! Μη μας αφήνεις να παιδευόμαστε με "τον παλιό παραδοσιακό τρόπο"... "Γκαμώτο"??? Πότε θα μάθεις να γράφεις ελληνικά?... ...είπε ο άνθρωπος, που πιστεύει ότι ο πληθυντικός του "κρυψίνους", είναι ..."κρυψίνοι"... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2012 από deesnider
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 εισαι απλα τυχερη επειδη ειναι πολλα ατομα αφελεις και δεν γνωριζουν να αλλαξουν ενα password. Mπραβο παντως για το θρασος σου,να μας λες κιολας οτι τα καταφερες! ελπιζω να εισαι μικροτερη απο μενα-εγω ειμαι 20-και απλα δεν εχεις ωριμασει. εμαθε ολος ο κοσμος και θελει και ιντερνετ να δει τις ταινιες του και να μπει στο ρημαδοβιβλιο να κραξει τον καθε φλωρο που ειναι με την κοιλια εξω και το καθε ξεκωλο να μαζευει Likes Πραγματικα κριμα να μην εισαι στην περιοχη μου και να προσπαθουσες να σπασεις το δικο μου,θα βλαστημουσες καθε στιγμη. Το ειχε επειχειρησει ενας γειτονας περσι το καλοκαιρι,τον εβλεπα φατσα απ το μπαλκονι μου στην αυλη του σπιτιου του,μεχρι που εβαλα ονομα στο ασυρματο KARAFLA STAMATA NA PROSPATHEIS και απο τοτε το εκοψε. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΨΙΑ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΤΟΥ παρ ολα αυτα συνεχιζεις να μην μας λες απο που βρισκεις ιντερνετ.Προφανως ειτε μπαινεις απο καποιο κινητο ειτε θες να πιασεις καποιο με καλυτερο σημα. και πιστεψε με ειναι τελειως διαφορετικο να το ζητησεις απο εναν αγνωστο παρα αυτο που κανεις.Αν ο γειτονας μου χτυπαγε και με ρωτουσε ευγενικα φυσικα και θα του εδινα με πληρες bandwidth αν τα παραπανω σου φαινονται παραλογα ερχομαι να μεινω στο σπιτι σου.Δεν θα σε χρεωσω κατι απλα το ψυγειο σου θα αδειασει γρηγοροτερα και θα σου ερθει μεγαλυτερο ποσο πληρωμης ρευματος,νερου και πετρελαιου.ΣΙΓΑ!!!!!!!!!!!!!!! ps : Είμαι ο Mikeius και, μια φορά τη βδομάδα, ψάχνω αφορμές για να αδειάζω τη χοληδόχο κύστη μου. 1ον θα μου.... μια μάντρα....και να με έβλεπες να σου κλέβω ή έστω να προσπαθώ να σου κλέψω internet. 2ον πιες λίγο ξύδι μπας και σου περάσει αυτό που έπαθες με το γείτονα. 3ον ο γείτονας μπορεί να μην είναι τόσο "ευγενικός" όπως εσύ.Ο δικό μου γείτονας είναι μεγάλος κάφρος και χάρηκα που του έσπασα τον κωδικό. ΥΓ: Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που σου απαντάω.Είμαι απλά ανεκτική με κάτι π@π@ρες σαν εσένα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως γενικά σε ένα τεχνολογικό φόρουμ προσέχουμε πώς μιλάμε και να μην δημιουργούμε αντιπάθειες...
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως γενικά σε ένα τεχνολογικό φόρουμ προσέχουμε πώς μιλάμε και να μην δημιουργούμε αντιπάθειες... Πάντως γενικά όπως σου απαντάνε,απαντάς.Κοίταξε από την αρχή το πως μου απάντησαν και μετά έλα και πες μου που έχω άδικο.
deesnider Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ρε παιδιά! Δίκιο έχει η κοπέλα! Κοιτάξτε από την αρχή πως της απαντήσαμε, στην καθ' όλα εύλογη επιθυμία της να τη βοηθήσουμε να κλέψει internet από το γείτονα: Την πήραμε απ' τα μούτρα, εμείς οι αγενείς, εμείς τα γαϊδούρια, ενώ είναι σε όλους γνωστό και καθολικά αποδεκτό, ότι τον κλέφτη πρέπει να τον αντιμετωπίζεις ευγενικά, να τον βοηθάς να κλέψει - συγνώμη, "να επιβραδύνει τη σύνδεση του άλλου" εννοούσα... - και να τον ενθαρρύνεις για αυτό που θέλει να κάνει. Όχι, σας προκαλώ! Πείτε της που έχει άδικο! Θα της έλεγα εγώ, αλλά με έχει ...αποστομώσει εδώ και ώρα με τα ακλόνητα επιχειρήματά της! Αφήστε που δεν ξέρω να γράφω και ελληνικά...
free-s Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είναι τυχαίο που εγώ βρήκα τη λύση σε μια μόνο σελίδα και όχι σε 150.Απλά υπάρχουν και άνθρωποι που ξέρουν τι πάει να πει Αλληλεγγύη. Αλληλεγγύη στους κλέφτες... μάλιστα.... Και το χειροτερο είναι η θρασύτητά σου.... Σε λυπάμαι πραγματικά...
Solar_Fields Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Epic thread. Topic starter για πολλα facepalms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις