Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Γεια χαρά σε όλους, Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να "σπάσω" ένα ασύρματο δίκτυο Netfaster,Thomson ή OTE αν είναι δυνατόν.Κάτι έχω ακούσει για ένα πρόγραμμα aircrack.Το έχω κατεβάσει αλλά δεν ξέρω πως να το χρησιμοποιήσω.Είναι ανάγκη να ξεκλειδώσω ένα modem γιατί πρέπει να κάνω μια εργασία που απαιτεί internet.Ευχαριστώ προκαταβολικά
dewn735 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει ολόκληρο θέμα: http://www.insomnia....84%CF%85%CE%B1/. To πρόγραμμα που λες δεν είναι "το βάζω και μου γυρνάω τον κωδικό", θέλει πολύ ψάξιμο και ώρα. Αφού λες ότι είναι ανάγκη, υπάρχουν και net cafe, και βιβλιοθήκες και ένα κάρο άλλα hot spots για να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου
deesnider Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Είναι ανάγκη να ξεκλειδώσω ένα modem γιατί πρέπει να κάνω μια εργασία που απαιτεί internet. Εγώ πάλι, είναι ανάγκη να διαρρήξω μια μερσέντα που είναι παρκαρισμένη εδώ πιο κάτω, γιατί πρέπει να βγω με μια γκόμενα, η οποία δε θα μου κάτσει με την καμία, άμα δει το χρέπι που οδηγώ...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Είναι ανάγκη να ξεκλειδώσω ένα modem γιατί πρέπει να κάνω μια εργασία που απαιτεί internet.Ευχαριστώ προκαταβολικά 1) Πας σε κάποιο φίλο σου 2) Πας σε κάποιο μαγαζί με wifi 3) Πας σε κάποιο μέρος της πόλης σου που έχει ανοιχτό wifi 4) Πας σε internet cafe. 5) Βάζεις internet.
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πάλι, είναι ανάγκη να διαρρήξω μια μερσέντα που είναι παρκαρισμένη εδώ πιο κάτω, γιατί πρέπει να βγω με μια γκόμενα, η οποία δε θα μου κάτσει με την καμία, άμα δει το χρέπι που οδηγώ... Εσύ πάλι είσαι ο μεγαλύτερος κάφρος που μπορεί να υπάρχει στο site. 1) Πας σε κάποιο φίλο σου 2) Πας σε κάποιο μαγαζί με wifi 3) Πας σε κάποιο μέρος της πόλης σου που έχει ανοιχτό wifi 4) Πας σε internet cafe. 5) Βάζεις internet. 1)Οι φίλοι μου δεν έχουν internet 2)Δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για μαγαζί με wi-fi ούτε για internet cafe και προφανώς για να βάλω internet. 3)Όσο για το 3ο δεν υπάρχει χρόνος για βόλτες. Πιστεύω να σε κάλυψα.και φυσικά δεν είναι μόνο για την εργασία.Υπάρχει ανοιχτό δίκτυο αλλά πολλές φορές χάνετε για μέρες.Έτσι αν χρειαστώ κάτι και δεν έχω internet θα δυσκολευτώ.
deesnider Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ πάλι είσαι ο μεγαλύτερος κάφρος που μπορεί να υπάρχει στο site. Νευράκια, ε; Νευράκια; Επειδή δε σε βοηθάμε να κλέψεις την υπηρεσία που πληρώνει ο γείτονάς σου; Μην αγχώνεσαι και ανεβάσεις καμιά πίεση! Λύση υπάρχει για τα νευράκια: Ξυδάκι! 1)Οι φίλοι μου δεν έχουν internet ...κανένας;;; Το πίστεψαν οι πάντες, να είσαι βέβαιος γι' αυτό! 2)Δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για μαγαζί με wi-fi ούτε για internet cafe και προφανώς για να βάλω internet. Όταν δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για να αποκτήσεις κάτι, κάθεσαι στ' αυγά σου και δεν το αποκτάς. Δεν το κλέβεις! Ή, αν θέλεις να το κλέψεις, το κάνεις μόνος σου, με τις δικές σου γνώσεις, άμα νιώθεις μάγκας. Δε βγαίνεις βόλτα στα forum, ρωτώντας τον τρόπο... Αλήθεια, θα ήθελα πολύ να δω τη μαγκιά σου, αν υπήρχε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, όπου μπορεί ο κάθε τηλεθεατής να βγει στον αέρα και να ρωτήσει ό,τι θέλει, αλλά επώνυμα και με φάτσα στην κάμερα. Εκεί ήθελα να δω τι guts έχεις... βολεύει η ανωνυμία των forum, το ξέρω! 3)Όσο για το 3ο δεν υπάρχει χρόνος για βόλτες. Γενικά, ε; Κρίμα, γιατί μόλις που ήμουν έτοιμος να σου προτείνω μια βόλτα, να πεταχτείς να δεις αν έρχομαι... Πιστεύω να σε κάλυψα.και φυσικά δεν είναι μόνο για την εργασία.Υπάρχει ανοιχτό δίκτυο αλλά πολλές φορές χάνετε για μέρες.Έτσι αν χρειαστώ κάτι και δεν έχω internet θα δυσκολευτώ. Το ξέρω, θα ...νευριάσεις, που απαντάω στις αντιδράσεις σου και στα σχόλια του Δεινόσαυρου. Είπαμε: Ξυδάκι!
Orfeus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι απλά δε ζητάς από ενα γειτονά σου να σε εξυπηρετήσει?Μερικές φορές δε χρειάζεται να περιπλέκουμε τα πραγματα.
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Το ξέρω, θα ...νευριάσεις, που απαντάω στις αντιδράσεις σου και στα σχόλια του Δεινόσαυρου. Είπαμε: Ξυδάκι! Βασικά έχω μια ερώτηση: Για πιο λόγο είσαι στο site? Υποτίθεται ότι πρέπει να βοηθάμε τον άλλον όταν δεν γνωρίζει κάτι και αν δεν θέλουμε να του πούμε την απάντηση δεν το παίζουμε εξυπνάκηδες.Επειδή δεν είμαι τόσο άσχετη όσο νομίζεις,πρέπει να σου πω πως έχεις παραβιάσει αρκετούς άγραφους νόμους.Από αυτό και μόνο καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις τίποτα και πως αν δεν στα έλεγαν και σένα δεν θα ήξερες την τύφλα σου.Τέλος πάντων.Και πολύ σημασία σου έδωσα. Γιατι απλά δε ζητάς από ενα γειτονά σου να σε εξυπηρετήσει?Μερικές φορές δε χρειάζεται να περιπλέκουμε τα πραγματα. Είναι αρκετά περίπλοκη ιστορία.Αν θες να βοηθήσεις,βοήθα.Διαφορετικά μην απαντάς στο ερώτημά μου.Ευχαριστώ.
Haldol Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Πλέον τα router που δίνουν οι εταιρείες είναι πιο καλά κλειδωμένα, δεν έχουν τυποποιημένους κωδικούς όπως παλιότερα. Πρακτικά, για να αποκτήσεις πρόσβαση, θέλεις γνώσεις και χρόνο. Ακόμα και αν έχεις τις γνώσεις, δεν είναι piece of cake ή δουλειά του δεκάλεπτου. Θα φας ώρες (στην καλύτερη). Οπότε βρες μέρος που να έχει ανοιχτό WiFi. Μπορεί να μην έχεις χρόνο για βόλτες όπως λες, αλλά δεν υπολογίζεις το χρόνο που θα σου πάρει να μάθεις κάτι τέτοιο (μέρες) και μετά να το κάνεις κιόλας (ώρες). Και το «δεν παίζει φράγκο» δεν υφίσταται. Για μία ή δύο φορές που θα χρειαστείς internet, μπορείς να δώσεις 2,5€ για έναν καφέ σ' έναν μαγαζί με WiFi.
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Πλέον τα router που δίνουν οι εταιρείες είναι πιο καλά κλειδωμένα, δεν έχουν τυποποιημένους κωδικούς όπως παλιότερα. Πρακτικά, για να αποκτήσεις πρόσβαση, θέλεις γνώσεις και χρόνο. Ακόμα και αν έχεις τις γνώσεις, δεν είναι piece of cake ή δουλειά του δεκάλεπτου. Θα φας ώρες (στην καλύτερη). Οπότε βρες μέρος που να έχει ανοιχτό WiFi. Μπορεί να μην έχεις χρόνο για βόλτες όπως λες, αλλά δεν υπολογίζεις το χρόνο που θα σου πάρει να μάθεις κάτι τέτοιο (μέρες) και μετά να το κάνεις κιόλας (ώρες). Και το «δεν παίζει φράγκο» δεν υφίσταται. Για μία ή δύο φορές που θα χρειαστείς internet, μπορείς να δώσεις 2,5€ για έναν καφέ σ' έναν μαγαζί με WiFi. Αγαπητέ όταν δεν έχεις να φας στην κυριολεξία ούτε καν να πάρεις ψωμί μιας και οι δυο σου γονείς είναι άνεργοι,τότε ναι υφίσταται.....LOL Συν το οτι με ενδιαφέρει πραγματικά να μάθω γιατί ασχολούμαι με υπολογιστές.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Κατανοητά όλα αυτά αλλά τώρα που μιλάμε από που συνδέεσαι στο internet? Υπάρχει ένα ολόκληρο θέμα στην κατηγορία δίκτυα όπου μπορείς να βρεις όσες πλήροφορίες θέλεις.
Solar_Fields Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Κατανοητά όλα αυτά αλλά τώρα που μιλάμε από που συνδέεσαι στο internet? Υπάρχει ένα ολόκληρο θέμα στην κατηγορία δίκτυα όπου μπορείς να βρεις όσες πλήροφορίες θέλεις. Αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω...Απο χθες μεχρι σημερα μια χαρα προσβαση στο ιντερνετ βλεπω. Ελπιζω τουλαχιστον "η εργασια που απαιτει ιντερνετ" να προχωρα με γοργους ρυθμους... Οσο για τα υπολοιπα ποστ του ts στο thread: Δε φτανει που θελετε να κλεψετε, αλλα απαιτειτε με επιτακτικο και αυστηροτατο τροπο να σας δωσουνε μασημενη την τροφη. Αγαπητέ όταν δεν έχεις να φας στην κυριολεξία ούτε καν να πάρεις ψωμί μιας και οι δυο σου γονείς είναι άνεργοι,τότε ναι υφίσταται.....LOL Οταν ισχυουν αυτα και μαλιστα "στην κυριολεξια", τοτε το τελευταιο θεμα που σε απασχολει ειναι το αν θα εχεις 24/24, 7/7 προσβαση στο ιντερνετ. θα επρεπε πρωτα να κοιταξεις πως θα βρεις λεφτα να φας και να πληρωσεις τη ΔΕη για να συνεχισει να ανοιγει ο Η/Υ σου, ειτε με ιντερνετ, ειτε χωρις. Ας ειμαστε λιγο ειλικρινεις ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΙ οταν ζηταμε τη βοηθεια της κοινοτητας, ιδιαιτερα ως νεα μελη με μηδενικη συμμετοχη ή αντιστοιχη βοηθεια προς αλλα μελη...
deesnider Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Πριν απ' οτιδήποτε άλλο: "Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία" Αυτό, είναι γραμμένο στην αρχή του: http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-insomniagr/ Αν είχες κάνει το στοιχειώδη κόπο να το διαβάσεις, πριν γραφτείς στο forum, ίσως να μην ξεκίναγες το θέμα αυτό, διότι αυτό που ζητάς, ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (για την "ευπρέπεια" του να θες να κλέψεις και να ζητάς και βοήθεια από πάνω...ουδέν σχόλιον! ) Πάμε παρακάτω... Για πιο λόγο είσαι στο site? Για οποιονδήποτε λόγο μπορεί να είναι κάποιος, μέλος σε ένα forum. Η ερώτησή σου όμως, δεν έχει καμία σχέση με την ουσία του θέματος, οπότε η απάντησή της είναι περιττή. Υποτίθεται ότι πρέπει να βοηθάμε τον άλλον όταν δεν γνωρίζει κάτι Αυτό αποτελεί δική σου "υπόθεση" και, όχι δεν πρέπει, όταν η βοήθεια που ζητάει αυτός ο "άλλος", αφορά στο να κάνει κάτι παράνομο. και αν δεν θέλουμε να του πούμε την απάντηση δεν το παίζουμε εξυπνάκηδες. Από τη στιγμή που και ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του τόσο "ξύπνιο", ώστε να πιστεύει στο δικαίωμά του να ρωτάει ό,τι του κατέβει, ασχέτως του αν είναι πρέπον ή όχι, η "εξυπνακίστικη" απάντηση είναι η πλέον ήπια που του αρμόζει. Επειδή δεν είμαι τόσο άσχετη όσο νομίζεις, δεν το νομίζω, ούτε με αφορά... πρέπει να σου πω πως έχεις παραβιάσει αρκετούς άγραφους νόμους. 1) Η διορατικότητα και οι μαντικές σου ικανότητες με αφήνουν άναυδο... 'σου πω! Μπας και βγάζεις και κουνέλια από καπέλα; 2) Το άτομο που παραβιάζει τους "γραπτούς" νόμους, σχολιάζει την παραβίαση των "άγραφων" από τους άλλους... nice!!! Από αυτό και μόνο καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις τίποτα και πως αν δεν στα έλεγαν και σένα δεν θα ήξερες την τύφλα σου. Σαφώς και δεν ξέρω πως να παραβιάζω κωδικούς, προκειμένου να κλέβω τις υπηρεσίες που πληρώνουν άλλοι. Επίσης, δεν ξέρω να παραβιάζω πόρτες, ούτε να πλαστογραφώ. Θα μου κάνεις κανένα φροντιστήριο, μπας και βγω από την "τύφλα" μου; Τέλος πάντων.Και πολύ σημασία σου έδωσα. Τι;;; Δε θα μου ξαναδώσεις σημασία;;; :cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις