Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω χώρο στο ίντερνετ. Στο μέλλον μπορεί να τύχει εκτός απ' την δική μου σελίδα να φιλοξενήσω και άλλες (όχι επαγγελματικά πράγματα, απλά 5-6 το πολύ ακόμη σελίδες). Βλέπω τα πακέτα Reselling είναι πιο ακριβά και δεν θέλω να δώσω τόσα.

Εαν αγοράσω απλό χώρο (όχι dedicated αλλά sharing) και μου λέει στα χαρακτηριστικά μου αναφέρει unlimited domains, emails, databases κ.α θεωρητικά μπορώ να δημιουργήσω άλλο φάκελο με διαφορετικό domain που θα έχει πρόσβαση ο χρήστης μόνο σε αυτόν χωρίς να βλέπει τους άλλους φακέλους με τα άλλα site? Θα έχουν αναγκαστικά το ιδιο username και pass? Μόνο το reseller plan μου κάνει? Εκτός εαν έχω μόνο εγώ την διαχείριση του όλου χώρου.

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω χώρο στο ίντερνετ. Στο μέλλον μπορεί να τύχει εκτός απ' την δική μου σελίδα να φιλοξενήσω και άλλες (όχι επαγγελματικά πράγματα' date=' απλά 5-6 το πολύ ακόμη σελίδες). Βλέπω τα πακέτα Reselling είναι πιο ακριβά και δεν θέλω να δώσω τόσα.

Εαν αγοράσω απλό χώρο (όχι dedicated αλλά sharing) και μου λέει στα χαρακτηριστικά μου αναφέρει unlimited domains, emails, databases κ.α θεωρητικά μπορώ να δημιουργήσω άλλο φάκελο με διαφορετικό domain που θα έχει πρόσβαση ο χρήστης μόνο σε αυτόν χωρίς να βλέπει τους άλλους φακέλους με τα άλλα site? Θα έχουν αναγκαστικά το ιδιο username και pass? Μόνο το reseller plan μου κάνει? Εκτός εαν έχω μόνο εγώ την διαχείριση του όλου χώρου.[/quote']

Μπορεις να το κανεις αυτο αλλα οι αλλοι χρηστες δεν θα εχουν cpanel,συνεπως θα διαχειριζονται τα αρχεια τους μεσω ftp account που θα τους δινεις εσυ.εκτος αν φτιαξεις εσυ καποιο δικο σου,οπως ακριβως το θελεις,cpanel με το οποιο ο χρηστης θα ελεγχει βασεις,φακελους,domains κτλπ

Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0

Δημοσ.

εκτος αν φτιαξεις εσυ καποιο δικο σου,οπως ακριβως το θελεις,cpanel με το οποιο ο χρηστης θα ελεγχει βασεις,φακελους,domains κτλπ

Φυσικά και δεν μπορεί να φτιάξει δικό του πάνελ διαχείρισης, ακόμη και τις γνώσεις να είχε δεν έχει root access στον server αφού θα έχει ένα απλό sharing hosting.

Αν θέλεις να δώσεις στους πελάτες σου πάνελ διαχείρισης για email, βάσεις κλπ τότε το reseller είναι μονόδρομος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...