jeanthira7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα, Εχω εγκαταστήσει το teamviewer αλλά βλέπω το εξής πρόβλημα: Δεν μπορώ να διατηρήσω ίδιο το password όταν κάνω restart το pc... Πώς γίνεται αυτό?
dewn735 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Extras -> Options -> Security -> Predefined password
nilosgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ετσι δουλευει το προγραμμα για λογους ασφαλεις, φαντασου οτι αν ο κωδικος εμενε παντα ο ιδιος καποιος που του τον ειχες δωσει για μια φορα, θα μπορουσε οποτε ηθελε να μπενει στον υπολογιστη σου... Αν θες καποιος συγκεκριμενος υπολογιστης να εχει ανα πασα στιγμη προσβαση στον δικο σου, πρεπει να τον βαλεις στην trusted list (η καπως ετσι) ωστε να μπαινει αμεσως, χωρις κωδικο κλπ
jeanthira7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ετσι δουλευει το προγραμμα για λογους ασφαλεις, φαντασου οτι αν ο κωδικος εμενε παντα ο ιδιος καποιος που του τον ειχες δωσει για μια φορα, θα μπορουσε οποτε ηθελε να μπενει στον υπολογιστη σου... Αν θες καποιος συγκεκριμενος υπολογιστης να εχει ανα πασα στιγμη προσβαση στον δικο σου, πρεπει να τον βαλεις στην trusted list (η καπως ετσι) ωστε να μπαινει αμεσως, χωρις κωδικο κλπ Ναι το θέμα είναι να μην κάνει refresh συνέχεια. Εάν θέλω εγώ να τον αλλάζω manual τον κωδικό.
Ledis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να εγκαταστήσεις και το TeamViewer For unattended servers: TeamViewer Host
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα