Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!!..Καθως επικρατει μια δυσκολη οικονομικα περιοδος ειπα να κανω και εγω ενα ΚΟΥΡΕΜΑ στα οικιακα εξοδα να το πω..ετσι ξεκιναω απο τον ιντερνετ-ομιλια...Προς το παρον εχω ενα πακετο του Ο.Τ.Ε (2 Mbps και 280' σταθερο 31 ευτω περιπου)και σκευτομαι να βαλω ενα πακετο της CYTA...Εχω τισ εξης 2 αποριες..

1)αν ειναι αξιοπιστο..δεν κοβεται η γραμμη συναιχεια κ τα λοιπα

2)Διαβασα το εξης "Προϋπόθεση παροχής είναι η απόσταση από το αστικό κέντρο της περιοχής σας να είναι εντός του μήκους που ορίζει η νέα τεχνολογία, δηλαδή έως 1.000 μέτρα.

Εγω δηλαδη που μενω σε ενα χωριο των Τρικαλων(16χιλιομετρα απο την πολη) θα εχω σοβαρο προβλημα??...Αυτα Περιμενω απαντηση!

Δημοσ.

Οπως ειπες και εσυ το ποσο καλά θα ειναι η ταχυτητα σου εξαρτάται απο το ποσο μακριά θα εισαι απο το dslam, μπορεί να εισαι 16 χιλιόμετρα απο την πόλη αν συνήθως υπάρδει ενδιάμεσα κάποιο mini dslam βέβαια τώρα αν εισαι σε απομακρυσμένο χωριό ειναι δύσκολα τα πράγματα.

Το θέμα ειναι οτι για τέτοιες αποστάσεις και καταστάσει οπου γενικά εισαι μακριά οτι και να βάλεις πάνω κάτω τα ιδια θα συγχρονίζει και θα κατεβάζεις αφου το καλώδιο ο χαλκός ειναι ο ίδιος για όλους.

Δώσε αν μπορείς μεσα απο το router σου τώρα τα στατιστικά της γραμμής σου αλλα πες μας και γενικότερα πως εισαι τωρα στα 2mbps

• Super Moderators
Δημοσ.

2)Διαβασα το εξης "Προϋπόθεση παροχής είναι η απόσταση από το αστικό κέντρο της περιοχής σας να είναι εντός του μήκους που ορίζει η νέα τεχνολογία, δηλαδή έως 1.000 μέτρα.

αυτό είναι για το VDSL που προσφέρει η Cyta, όχι για ADSL...

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!..Οριστε η εικνα..

80837488.png

Α και ενα αλλο..Εκει που λεει ελεγχος διαθεσιμοτητας για ADSL τι κωδικο βαζω??

• Super Moderators
Δημοσ.

ouch, αναγκαστηκά πας στο πακέτο των 4mbit...

πως είναι για Αθήνα το 210-ΧΧΧΧΧΧΧΧ, βάζεις το αντίστοιχο για την περιοχή σου...

Δημοσ.

50 attenuation -κοντα στα 4 Km αποσταση.προσωπικη αποψη.μην πας cyta που δινει voip γιατι αμα εχεις αποσυνδεσεις στο ιντερνετ λογω αποστασης κτλ κτλ θα χανεις και το τηλεφωνο.καλυτερα πηγανε εφοσον υπαρχει ιδιοκτητο δικτυο σε μια εταιρεια που να δινει κανονικη Tdm τηλεφωνια για να μην τυχουν παρατραγουδα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ολες οι υπολοιπες δινουν Tdm και καποιες απο αυτες δινουν και Voip

οτε = Tdm

cyta = μονο voip

forthnet=σε κανονικο προγραμμα δινει tdm σε προγραμματα με παραπανω γραμμες δινει voip

hol=εχει και tdm και voip.δεν ξερω με ποια κριτηρια.

vivodi θυμαμαι οτι εχει voip δεν ξερω για κανονικη.

On δεν θυμαμαι καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...