Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει λογισμικό που να παίζει τα avi αρχεία σε psp ώστε να αποφεύγονται οι converters?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ειναι ο PMPlayer αλλα δεν τον εχω δοκιμασει

http://cooleyes.fx-world.org/

Αν τον δοκιμασεις πες μας και μας εδω

Επισης προγραμματα μετατροπης αυτοματα

psp video 9, που αυτοματοποεί τη διαδικασία, ενώ επίσης μπορεί να σου ενσωαματώσει (να κάνει hardcode δηλαδή) τον υπότιτλο πάνω στην ταινία, γιατί ο player του psp δε διαβάζει .srt αρχεία. Το πρόγραμμα έχει διαφορες επιλογές ποιότητας. Στην μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει το psp (480x272), η ποιότητα είναι πολύ καλή, και μπορείς να δεις άνετα την τανία σου

xvid4psp

Δημοσ.

Ειναι ο PMPlayer αλλα δεν τον εχω δοκιμασει

http://cooleyes.fx-world.org/

Αν τον δοκιμασεις πες μας και μας εδω

Επισης προγραμματα μετατροπης αυτοματα

psp video 9, που αυτοματοποεί τη διαδικασία, ενώ επίσης μπορεί να σου ενσωαματώσει (να κάνει hardcode δηλαδή) τον υπότιτλο πάνω στην ταινία, γιατί ο player του psp δε διαβάζει .srt αρχεία. Το πρόγραμμα έχει διαφορες επιλογές ποιότητας. Στην μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει το psp (480x272), η ποιότητα είναι πολύ καλή, και μπορείς να δεις άνετα την τανία σου

xvid4psp

Ευχαριστώ πολύ. Πόση ώρα όμως διαρκεί το convert για μια ταινία 700 mb τύπου avi?

Εχω asus p5k premium και cpu quad 9300.

Μήπως εάν έχει καμμια περίεργη κωδικοποίηση ακόμη και αν γίνει το convert το mp4 τελικά δεν παίξει?

Σου έχει τύχει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Δεν ξερω φιλε μου, δεν εχω δοκιμασει καθολου ταινιες σε psp

απλα σου ανεφερα οτι ξερω.

επεισης αυτο που παρελειψα ειναι οτι ο PMplayer advance ειναι homebrew εφαρμογη οποτε παιζει σε cfw μονο (χακαρισμα)

Αν θες να δεις πως κανεις cfw το psp κοιτα εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...