Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια θελω να αγορασω μια καρτα γραφικων εως 200ε και κατι και απο οτι εχω δει στα ποστ προτεινετε την 560ti σε αυτα τα λεφτα.θελω να ρωτησω αμα μπορω να παρω με λιγοτερα λεφτα μια καλη καρτα γραφικων που να εχει και μελλον για να παιζω τα παιχνιδια στα full settings.Και αν οντως καταληξουμε στην 560ti θελω να μου πειτε ποιας εταιριας να παρω ASUS,MSI ή GIGABYTE

το pc μου:

Intel core i7 2600k

Asrock fatality p67 profesional

8gb ram xms3 1600mhz

600 watt τροφοδοτικο

22" 1920x1080p

τωρα εχω την saphire 5770 1gb OC αλλα μερικα παιχνιδια δεν τα παιζει καλα kai δεν μπορω να βαλω σε κανενα παιχνιδι antialiasing(σε αυτα που παιζω καλα δλδ full αλλα χωρις antialiasing)

Δημοσ.

Ισάξια ή καλύτερη από την 560ti με λιγότερα λεφτά δεν υπάρχει. Για τις απαιτήσεις σου όπως τις περιγράφεις καλύτερη λύση ίσως θα ήταν αυτή: http://www.skroutz.gr/s/343807/Sapphire-Radeon-HD6950-2GB-Dirt3-Edition.html με την έννοια ότι είναι λίγο καλύτερη από την 560ti και έχει 2gb vram που στο μέλλον μπορεί να σου φανούν χρήσιμα.

Δημοσ.

Μαλλον θα καταληξω στην 560ti γιατι η 6950 θελει 70 ευρω παραπανω αλλα μπορει να την παρω δεν ξερω το μονο καλο ειναι οτι τωρα εχω 2 επιλογες αλλα μπορει να περιμενω να βγουν οι καινουργιες καρτες θα δω τι θα κανω.και νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω καρτα οχι μονο για τα games στο οτι μπορει να εχω kai bottleneck γιατι μολις κανω απεγκατασταση τους drivers της καρτας το pc παει σφαιρα ενω τωρα ειναι λιγο αργο.ευχαριστω παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...