Kostas75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Αγόρασα το Sony E980W Home Theater system. Παίζει MKV αλλά δεν μπορώ να δω τους υπότιτλους, που περιέχονται σε αρχείο SRT. Ξέρετε αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για υπότιτλους σε αυτό το σύστημα;; Μάλλον δεν γίνεται, οπότε θα πρέπει να τους κάνω embedded στην ταινία...
Kostas75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Κανένας δεν το έχει αγοράσει ούτε ξέρει;;;
cabdik Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 σε Avi με .srt υποτιτλους, τους παιζει κανονικα? αν ναι, τοτε λογικα, πρεπει να τους παιζει και στο MKV, αφου στα χαρακτηριστικα του λεει οτι διαβαζει. ξεκαθαριζω οτι δεν εχω το συγκεκριμενο ηχοσυστημα για να μπορεσω να σε βοηθησω. αλλα μου φαινεται οτι μαλλον ειναι καποια ρυθμιση, και οχι ανικανοτητα!!
Kostas75 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Που βρήκες χαρακτηριστικά που λέει ότι διαβάζει υπότιτλους από MKV ή ότι βλέπει SRT αρχεία κτλ.;; Στείλε μου ένα link αν το έχεις βρει, θα με βοηθούσες πολύ. Αλλιώς δεν νομίζω να μου διαφεύγει κάτι, έψαχνα πολύ ώρα και τα manual, αλλά και μόνος μου μέσα σε όλες τις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω τίποτα. Μόνο subtitles για Bluray και DVD βρήκα, για όταν παίζει τα δισκάκια.
cabdik Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 αυτο δεν εχεις? μηπως κανω λαθος? εδω το διαβασα....!! http://www.sony.gr/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-e980w#/TechnicalSpecs
Kostas75 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό το link που έστειλες εννοείται ότι το έχω δει. Λέει ότι παίζει MKV και το ξέρω ότι παίζει. Αλλά δεν λέει τίποτα για υπότιτλους στα MKV...
cabdik Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ναι, αλλα δεν απαντησες και στην ερωτηση που σου εκανα...!!! Avi με .srt υποτιτλους, τους παιζει κανονικα?
Kostas75 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Να σου πω την αλήθεια δεν έχω κανένα AVI με SRT υπότιτλους!!
Kostas75 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δοκίμασα και έκανα rename ένα MKV σε AVI, για το οποίο είχα και αντίστοιχο αρχείο SRT για υπότιτλους με το ίδιο όνομα βέβαια. Το μόνο που κατάφερα ήταν να ενεργοποιήσω κάποιους υπότιτλους άσχετους με το SRT, μάλλον μέσω δικτύου ή ενσωματωμένους στην ταινία, αγγλικούς. Με άλλα λόγια ούτε στα AVI παίζει τους SRT υπότιτλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα