gianakakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας φίλοι Έχω administrator λογαριασμό αλλά θέλω να βρω τον κωδικό ενός άλλου χρήστη,όχι να τον αλλάξω απλά να τον δω.Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο εργαλείο που να κάνει την συγκεκριμένη δουλειά σε windows 7,γιατί έψαξα και όλα είναι bootable αλλά εγώ έχω πρόσβαση στο pc οπότε θέλω κάτι πιο απλό για να δω τον κωδικό του άλλου.(ο άλλος χρήστης είναι απλός όχι admin)
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ριξε μια ματια σ αυτο το post Μπορεις αλλα υπο προυποθεσεις.
gianakakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ριξε μια ματια σ αυτο το post Μπορεις αλλα υπο προυποθεσεις. Κατέβασα την δοκιμαστική έκδοση αλλά στα mode που προσφέρει δεν βρήκε κάτι...
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Κατέβασα την δοκιμαστική έκδοση αλλά στα mode που προσφέρει δεν βρήκε κάτι... Εκτος απο τη δοκιμαστικη εκδοση εχεις να σκεφτεις κ αυτο που ειπα πριν Ριξε μια ματια σ αυτο το post Μπορεις αλλα υπο προυποθεσεις. Εαν ο κωδικος για παραδειγμα ειναι 9 χαρακτηρες (το οποιο φανταζομαι δεν γνωριζεις εαν ισχυει ή οχι) δεν θα τον βρεις ακομα και με την full εκδοση του προγραμματος.
gianakakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εκτος απο τη δοκιμαστικη εκδοση εχεις να σκεφτεις κ αυτο που ειπα πριν Εαν ο κωδικος για παραδειγμα ειναι 9 χαρακτηρες (το οποιο φανταζομαι δεν γνωριζεις εαν ισχυει ή οχι) δεν θα τον βρεις ακομα και με την full εκδοση του προγραμματος. καλώς ευχαριστώ όπως και να έχει, ίσως υπάρχει κάτι άλλο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 καλώς ευχαριστώ όπως και να έχει, ίσως υπάρχει κάτι άλλο. Οπως λεω και στο post που σε παρεπεμψα προηγουμενως υπαρχει και η λυση του Ophcrack (δωρεαν), το οποιο ομως θα πρεπει να τροφοδοτησεις με τους καταλληλους rainbow tables (μπολικα gb, αναλογα την ποιοτητα) για τη δουλεια που το θελεις.
gianakakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Οπως λεω και στο post που σε παρεπεμψα προηγουμενως υπαρχει και η λυση του Ophcrack (δωρεαν), το οποιο ομως θα πρεπει να τροφοδοτησεις με τους καταλληλους rainbow tables (μπολικα gb, αναλογα την ποιοτητα) για τη δουλεια που το θελεις. ναι το διάβασα ,αν και δεν γνωρίζω πολλά δεν αξίζει τον κόπο στην δικιά μου περίπτωση (το laptop δεν έχει τόσο χώρο βασικά).
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ναι το διάβασα ,αν και δεν γνωρίζω πολλά δεν αξίζει τον κόπο στην δικιά μου περίπτωση (το laptop δεν έχει τόσο χώρο βασικά). Σιγουρα, εαν δεν αξιζει τον κοπο δεν μπαινεις στη διαδικασια οντως. Σχετικα με τον χωρο παντως, μπορεις να τους φορτωσεις σε φορητο και να τους τρεξεις απο κει (..με φυσικο επακολουθο την πτωση της ταχυτητας). Εαν δεν με απατα η μνημη μου μπορεις να τους "παρεις" και απο φακελο δικτυου.
gianakakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Σιγουρα, εαν δεν αξιζει τον κοπο δεν μπαινεις στη διαδικασια οντως. Σχετικα με τον χωρο παντως, μπορεις να τους φορτωσεις σε φορητο και να τους τρεξεις απο κει (..με φυσικο επακολουθο την πτωση της ταχυτητας). Εαν δεν με απατα η μνημη μου μπορεις να τους "παρεις" και απο φακελο δικτυου. Ίσως να το επιδιώξω αργότερα ευχαριστώ για την ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα