Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

λοιπον πηγα σε ενα φιλο προσφατα ο οποιος εχει ηχεια και μπηκα και εγω στο τρυπακι για ηχεια. τα ηχεια που εχεις ειναι τα παρακατω.ειναι 2.1

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Logitech-Speakers-S-220-2-1-980-000144.htm

μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα στην χαμηλη ενταση αλλα οταν αρχιζεις και δυναμωνεις την φωνη ο ηχος αρχιζει και γινεται παραπορφωμενος.

λοιπον εχω εναν iMac του 2011.θα ηθελα καποια ηχεια που να ταιριαζουν και να συνδεονται με τον imac αλλα αμα γινεται θα ηθελα και με iphone ipod kai ipad.θα με βολευε αρκετα.ο imac 2011 περνει μεχρι 5.1 η παιρνει και 7.1(αυτο τελιως ενημερωτικα).τα ηχεια θα τα ηθελα για ακουσμα μουσικης και για ταινιες.θα ηθελα να ειναι και σε καπως λογικη τιμη.δεν τα θελω για πολυ επαγγελματικο σκοπο...

θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας.

Δημοσ.

1) Ποιο είναι το χρηματικό σου όριο;

2) Σε ενδιαφέρει ο πολυκάναλος ήχος; Αν όχι, με 2.1 είσαι μια χαρά.

Αυτά που δείχνεις στο link, είναι πολύ χαμηλής κατηγορίας και - κατά τη γνώμη μου - δεν καλύπτουν καμία απαίτηση, ακόμα και για σχετικά "ποιοτική" ακρόαση μουσικής.

Δημοσ.

Κοιτα για χρηματικό όριο δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.γυρω στα 180 λίγο πάνω λίγο κάτω τα βολευουμε.

Για πολυ κάναλο ήχο δεν έχω πρόβλημα άμα αξιζει τα χρήματα.για να πω την αλήθεια το σκέφτηκα μιας και κοίταξα τα ηχεία στο πλαίσιο.

Τα ηχεία παραπάνω τα πήρα σαν παράδειγμα :)

Δημοσ.

Το "αν αξίζει τα χρήματα" ο πολυκάναλος ήχος, είναι υποκειμενικό. Εμένα π.χ. δε με απασχολεί καθόλου, αφού τις ταινίες - όπου αξιοποιείται - τις απολαμβάνω μια χαρά, με στερεοφωνικό ήχο.

Αν ισχύει και για 'σένα το ίδιο, θα σου προτείνω αυτό που έχει χιλιοπροταθεί εδώ μέσα και το οποίο, στα λεφτά που λες ότι θέλεις να κινηθείς, είναι ίσως ό,τι καλύτερο:

http://www.skroutz.gr/s/317569/Edifier-S530-S530D.html

Δημοσ.

Πολυ καλη επιλογη τα συγκεκριμενα. Τα πηρα πριν μια βδομαδα μετα απο ψαξιμο στο forum. Απλα να σε ενημερωσω οτι τα φθηνα καταστηματα δεν τα εχουν σε αποθεμα. Εγω πχ παρηγγειλα τα S530 μου ειπαν οτι τα εχουν και μετα με πηραν κ μου ειπαν οτι τελικα δεν τα εχουν κ μου προτειναν τα S530D με εκπτωση. Ειναι αλλη κλαση τα ηχεια ομως..

Δημοσ.

Ο Mac το ξέρει αυτό? :rolleyes:

Επί του θέματος, εννοείται ότι τα 530 (με ή χωρίς D) είναι μία κατηγορία από μόνα τους και δε χρειάζεται και μεγάλη σκέψη για να προτιμήσει κανείς σε αυτή την κατηγορία χρημάτων. Από την άλλη, δυστυχώς τα SoundSticks (ελπίζω να μην πικραίνω το φίλο Heatspreader), εκτός της ντιζαϊνάτης εμφάνισης (εμετική πλαστικούρα imho) δεν έχουν να επιδείξουν τίποτε άλλο.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του ήχου, άκουσα τα συγκεκριμένα στο mediamarkt και εντυπωσιάστηκα:

http://www.skroutz.gr/s/315364/Logitech-Speaker-System-Z623.html

Επίσης θεωρώ την τιμή τους πολύ καλή καθώς τα έχουν προσφορά φυλλαδίου στα 99 ευρώ, από 160-170 ευρώ που είναι η μέση τιμή στα ελληνικά καταστήματα.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του ήχου, άκουσα τα συγκεκριμένα στο mediamarkt και εντυπωσιάστηκα:

http://www.skroutz.gr/s/315364/Logitech-Speaker-System-Z623.html

Επίσης θεωρώ την τιμή τους πολύ καλή καθώς τα έχουν προσφορά φυλλαδίου στα 99 ευρώ, από 160-170 ευρώ που είναι η μέση τιμή στα ελληνικά καταστήματα.

Η Logitech έχει πολύ μεγάλο θράσσος για να χρεώνει αυτή την πλαστικούρα με wide-band σε μέγεθος κέρματος 160€... ΈΛΕΟΣ.

.....Βέβαια, ξέρει που τα κάνει αυτά τα κόλπα.

Δημοσ.

Το μόνο ελάττωμα των Soundsticks είναι ότι δεν παίζουν πολύ χαμηλά.

Από εκεί και πέρα έχουν ωραίο Design και ωραίο ήχο.

Για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, αν έχει ο φίλος κάνα 1000άρικο να πάρει κάτι πραγματικά καλό και τελείωσε.

Δημοσ.

Η Logitech έχει πολύ μεγάλο θράσσος για να χρεώνει αυτή την πλαστικούρα με wide-band σε μέγεθος κέρματος 160€... ΈΛΕΟΣ.

Δεν ξέρω αν θα τα πρότεινα σε κάποιον για 160-170 ευρώ, αλλά για 99 ευρώ τα θεωρώ εξαιρετικά. Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι καλύτερο σε ηχεία, σε τέτοια επίπεδα τιμών. Τουλάχιστον από αυτά που κυκλοφορούν στα πολυκαταστήματα και μπορώ να ακούσω live.

Δημοσ.

Το μόνο ελάττωμα των Soundsticks είναι ότι δεν παίζουν πολύ χαμηλά.

Από εκεί και πέρα έχουν ωραίο Design και ωραίο ήχο.

Για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, αν έχει ο φίλος κάνα 1000άρικο να πάρει κάτι πραγματικά καλό και τελείωσε.

ωραια τα soundsticks αλλα φιλε μου s530 δεν ειναι...μερα με την νυχτα ειναι δυστυχως και στο λεω γιατι ειμαι κατοχος και των δυο και πολυ απλα αν τα ακουσεις διπλα διπλα θα βαλεις τελικα τα κλαματα ...οπως εκανα εγω αλλα τουλαχιστον τα ειχα χαρει για λιγο καιρο.....και μιας και μιλαμε για ιδια ποσα εννοειται s530d γιατι εχουν και audio input + optical kai coaxial + wireless remote ...

Δημοσ.

Περι soundsticks: Πιο υπερτιμημενα ηχεια και πιο μετριο ηχο (για αυτα τα χρηματα) δεν εχω ακουσει. Μονο με κατι μετριοτατα creative παρομοιων χρηματων συναγωνιζονταν για το ποια ειναι χειροτερα ηχεια σε αυτα τα χρηματα.

Δημοσ.

Τα sticks είναι σίγουρα DON'T BUY. Υπάρχουν 2- 3ς τεχνικοί λόγοι που τα καθιστούν εντελώς μη ικανά για αγορά.

Σαφώς θα πρότεινα τα ηχεία της Logitech ή τα Edifier που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...