pouli_00 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Δουλεύω με το joomla 1,5 κ θα ήθελα ένα module ή plugin ή component(δεν υπάρχει πρόβλημα) που να προβάλω φωτογραφίες! Αυτό που ψάχνω είναι να εμφανίζεται η φωτογραφία πάνω κ να έχει κάτω thumps επιλέγοντας να εμφανίζονται πάνω... Ελπίζω να καταλάβατε! Περιμένω προτάσεις, δεν ψάχνω απαραίτητα για free. Ευχαριστώ
takis1984 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Το image gallery sigplus ξέρω ότι κάνει κάτι τέτοιο αν και δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό που ζητάς ακριβώς.
pouli_00 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Καλό κ αυτό! Μόνο που τα thumps τα εμφανίζει όταν πατάς σε μια εικόνα εγώ θέλω να είναι η εικόνα πάνω κ από κάτω τα thumps να τα βλέπει να επιλέγει κ να εμφανίζονται από πάνω... Κάτι άλλο, υπάρχει?
takis1984 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Autson Skitter Slideshow Δεν το βάζεις να κάνει slideshow και επιλέγεις Thumbs
pouli_00 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ ωραίο, αυτό ακριβώς έψαχνα! Βρήκα κ το ozio gallery 2 που είναι αντίστοιχο... Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα