Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν συνδέω την logitech camera μου βγάζει μια μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση!!! Υποψιάζομαι κάτι... Στο κουτί της κάρτας γραφικών λέει ότι θέλει 400watt[προτείνει 500watt όμως]. Εμένα το τροφοδοτικό έχει 350watt.Λέτε να φταίει αυτό ? μην πάνε και τσάμπα τα 80 90 100ευρώ του νέου τροφοδοτικού....

Σημείωση: όταν βγάζω εντελώς τους drivers της κάμερας δεν κλείνει ο υπολογιστής αλλά ούτε διαβάζει την κάμερα. μετά άμα βάλω το windows update να βρει driver μολις το βρει κλείνει πάλι.(επανεκκίνηση)

HELP ME :confused: :confused:

• Moderators
Δημοσ.

Απενεργοποιησε την επανεκκινηση σε περιπτωση μπλε οθονης και παρατηρησε το bugcode για αρχη.

Ειναι παντα το ιδιο?

Οπως ειναι προφανες, ο driver της καμερας προκαλει προβλημα (τιμημενοι drivers της logitech), αλλα εαν θελεις επιβεβαιωσε το παραπανω για περισσοτερη σιγουρια.

Δημοσ.

Και γιατί βάζεις drivers μέσα από το update των windows; Δεν έχει η logitech drivers για το λειτουργικό σου. Κακώς δεν μας λες ποιο λειτουργικό έχεις και ποια κάμερα. Για να HELP YOU θα πρέπει να μας πεις.

Δημοσ.

Σε οποιοδήποτε usb port συμβαίνει αυτό; Ακόμα και σ αυτά που είναι στο πίσω μέρος του κουτιού; Το ίδιο πρόβλημα έχει ό,τι usb συσκευή και να συνδέσει, πχ flashάκια;

Συμβαίνει και στο hub και σε όλα. Μόνο στην κάμερα το παθαίνει!

Ποια logitech camera εχεις ?

QuickCam® E 3500™ - Logitech αυτή έχω...

Και γιατί βάζεις drivers μέσα από το update των windows; Δεν έχει η logitech drivers για το λειτουργικό σου. Κακώς δεν μας λες ποιο λειτουργικό έχεις και ποια κάμερα. Για να HELP YOU θα πρέπει να μας πεις.

έβαλα drivers και απο το update και απο το site της κάμερας!!!το ίδιο πράγμα... Η κάμερα είναι η QuickCam® E 3500™ - Logitech και λειτουργικό Windows 7 Prof 64bit RAM:4gb DDR3, κάρτα γραφικών έχω Sapphire Radeon HD6670.

Περιμένω με ανυπομονησία απάντηση σας! :shifty:

Δημοσ.

Για αρχή απενεργοποίησε την αυτόματη επανεκκίνηση όπως είπε ο Giο και πες μας το error code που βγάζει η μπλε οθόνη.

Θα το κάνεις με δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής->Ιδιότητες->Ρυθμίσεις για προχωρημένους->καρτέλα Για προχωρημένους->Εκκίνηση και αποκατάσταση->Αυτόματη επανεκκίνηση (έτσι είναι στα Vista που έχω, κάπως παρόμοιο θα είναι και στα 7).

Σύνδεσε τώρα την κάμερα και βάλε drivers. ΣΗμείωσε το Stop Error που θα σου βγάλει και πες μας ή ψάξτο στο google.

Μπορεί να είναι πρόβλημα από κανένα driver conflict ή μπορεί να φταίει η μητρική. Μπορείς να βρεις μάρκα και μοντέλο και να δεις για firmware update;

Για θέμα τροφοδοτικού δεν το νομίζω να είναι γιατί ακόμα και όταν δεν βάζεις drivers η κάμερα τραβάει κανονικά ρεύμα.

Δημοσ.

Για αρχή απενεργοποίησε την αυτόματη επανεκκίνηση όπως είπε ο Giο και πες μας το error code που βγάζει η μπλε οθόνη.

Θα το κάνεις με δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής->Ιδιότητες->Ρυθμίσεις για προχωρημένους->καρτέλα Για προχωρημένους->Εκκίνηση και αποκατάσταση->Αυτόματη επανεκκίνηση (έτσι είναι στα Vista που έχω, κάπως παρόμοιο θα είναι και στα 7).

Σύνδεσε τώρα την κάμερα και βάλε drivers. ΣΗμείωσε το Stop Error που θα σου βγάλει και πες μας ή ψάξτο στο google.

Μπορεί να είναι πρόβλημα από κανένα driver conflict ή μπορεί να φταίει η μητρική. Μπορείς να βρεις μάρκα και μοντέλο και να δεις για firmware update;

Για θέμα τροφοδοτικού δεν το νομίζω να είναι γιατί ακόμα και όταν δεν βάζεις drivers η κάμερα τραβάει κανονικά ρεύμα.

Όταν πήγα να το κάνω είδα ένα αρχείο καταγραφής (%SystemRoot%\MEMORY.DMP). Μήπως με αυτό γίνεται πιο εύκολα η δουλεία; δεν βρίσκω πως ανοίγει :shock:

• Moderators
Δημοσ.

Όταν πήγα να το κάνω είδα ένα αρχείο καταγραφής (%SystemRoot%\MEMORY.DMP). Μήπως με αυτό γίνεται πιο εύκολα η δουλεία; δεν βρίσκω πως ανοίγει :shock:

Κανε ενα κοπο να κανεις αυτο που ειπα για να δεις τα bugcodes. Το memory.dmp αυτη τη στιγμη πιθανοτατα δεν υπαρχει στο pc σου και δεν το χρειαζεσαι ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...