don1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 γεια σας παιδια μολις εγκατστησα τα iatkos l2 σε dual boot με windows 7 μολις τελειωσε η εγκατασταση πηγα να τα ξεκινησω αλλα κολαγαν στην εκινηση οση ωρα και αν παιριμενω καμια ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
don1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Επισης αν δειτε την φωτογραφια μου βγαζει ενα σηματακι τι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δεν βρίσκει τον σκληρό με το λειτουργικό αν το πέρασες σε κάποιο διαμέρισμα μάλλον αυτό φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
don1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 εβγαλα τον ενα σκληρο και αφησα τον αλλο τον εκανα format τα ξαναεγκατεστησα αλλα παλι δεν ξεκιναει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 bootare σε verbose mode να δεις που κωλλάει, επίσης υπάρχει ολόκρηρο thread που ασχωλείτε με χάκιντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
don1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως δεν ταιριαζει η καρτα γρφικων μου radeon hd6670 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως δεν ταιριαζει η καρτα γρφικων μου radeon hd6670 Οχι νομιζω πως δεν εχει σχεση αυτο καν!κανε αυτο που σου ειπαν οι αποπανω! Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
don1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 να που μου κολαει και μου βγαζει συνεχεια still waiting for root device Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα