Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω μια ψησταρια,αλλα το σκεφτομαι.Δεν εχω διαθεση για τρεχαματα.Οι κλασσικες χειροποιητες ξεκινανε απο 50€,οποτε αυτη ειναι καλη προσφορα...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα στείλουν είναι σίγουρο ότι είναι λάθος, γιατί αν το κάνουν θα πρέπει να βαρέσουν κανόνι όσο μεγάλο μαγαζί κι αν είναι.

Τα ξημερώματα δεν προλάβαινα να διαβάζω το νήμα τους εκεί!! Έχουν παραγγείλει πολλά άτομα μέχρι και τριψήφιο αριθμό κομματιών. Εκτός του ότι πρέπει να 'χει παραγγείλει όλο το νησί υπολογείστε και πόσοι εκτός αυτού. Το θέμα είναι κι αυτό που παίζει αν θα δεχτούν να εξυπηρετήσουν στον ελάχιστο αριθμό κοματιών (δηλ. 1) όσους παρήγγειλαν. Μπορείτε να υπολογίσετε ρωτώντας εκεί για τους αριθμούς παραγγελίας που έλαβαν μετά το απαντητικό e-mail για να βγάλετε το συνολικό αριθμό των παραγγελιών που περάσαν στο σύστημά τους!!! Και μιλάμε για μόνο ένα προιόν, πράγμα που ...γκαρίζει από μόνο του ότι πρόκειτε περί λάθους.

Αν τώρα τα αντιπαραβάλουμε με την περίπτωση του Multirama που είχε προηγηθεί μεγάλη διαφημηστική καμπάνια και μέσω του περιοδικού τύπου (μέχρι 150σέλιδο ενημερωτικό τόμο τυπωμένου τον Ιανουάριο είχαν βγάλει!!!τον οποίο κρατώ στα χέρια μου), του ηλεκτρονικού τύπου και των τηλεοπτικών καναλιών που επίσης έπαιζε τακτικά!!! Και που παίζει μεγάλο ποσοστό να το κάναν και σκόπιμα (όσοι ήταν online τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής εκείνης "ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ" καλά πως άλλαζαν οι τιμές συνέχεια όπως και τα προιόντα μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να νομίζουμε ότι το χακάρανε) πράγμα που συνιστά από μόνο του πλάγιους τρόπους αθέμιτης τακτικής και παραπλανητικούς πολιτικής προσεταιρισμού του τελικού καταναλωτή όταν στο φινάλε αρχίζουν να υπάρχουν μονομερείς ακυρώσεις χωρίς καμιά εξήγηση (η ανακοίνωση της εταιρίας είναι σε άλλο ποστ και μπορείτε να την ελέγξετε). Και μιλάμε για περιορισμένο αριθμό πελατών και παραγγελιών αν υπολογίσουμε ότι ενεργοποιήθηκε με την αλλαγή της ημέρας και κράτησε 3-4 ώρες μόνο (εκ των οποίων μόνο στις 2 πρώτες υπήρξε μαζικό κύμα αγορών όπως έδειχνε η κίνηση από τους αριθμούς της παραγγελίας που περνούσε στο σύστημά τους για όσους έκαναν πάνω από μια καταχώρηση. Ήμουν από τους πρώτους που έκανα καταχώρηση κι αν υπολογίσω χοντρικά το διάστημα 12-3 το πρωί πρέπει να είχαν καταχωρηθεί περίπου 200 εγγραφές συνολικά (από 9239050 μέχρι 9239250). Και μιλάμε για το σύνολο των παραγγελιών ανεξάρτητα απο διαθεσιμότητα ή αν ήταν κατόπιν παραγγελίας, αρκεί να μπορούσες να βάλεις στο καλάθι. Εύκολα μπορούμε να υπολογίσουμε τον ακριβή αριθμό καταχωρήσεων μέχρι που άλλαξαν πολιτική κι απενεργοποίησαν εντελώς της ηλεκτρονικές αγορές ποστάροντας εδώ ο καθένας πότε έκανε περίπου την τελευταία του παραγγελία και σε πιά κατά δεκαδική κλίματα κυμαίνοντας ο αριθμός καταχώρισης που έλαβε.

Τώρα συγκρίνετε τα νούμερα μόνοι σας στις δυο περιπτώσεις:

Μερικές 10 (ή να πω 100?) χιλιάδες στο νησί

και άντε να πω 500? στη χειρότερη εδώ.

βγάλτε τα νούμερα μόνοι σας κι αφήστε να μιλήσουν με την τακτική που θα επιλέξουν να ακολουθήσουν τα δυο e-shops για να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους.

Αναμένουμε εξελίξεις απ' το βρετανικό μέτωπο

ΥΓ: Δεν έχω παραγγείλει από εκεί :)

ΥΓ2: Και να συνοψίσω, εκεί δείχνει ότι έγινε λάθος κι εδώ όχι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά σ' αυτό. Γιατί όποιος παίζει με τη φωτιά συνήθως καίγετε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...