armadilos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ την τσίμπισα μια, γιατί αν και έχω χτιστό BBQ, που και που χρειάζομαι μια μικρή φορητή. Είχα μια των 15 ευρώ από Carefour, αλλά δεν είναι για πολλά πολλά. Άντε να δούμε τι θα μου έρθει!!! Τελική τιμή στις 29,17 λίρες.
manosfp Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω να μου λύσει μια απορία ο topic starter. ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ; Ήξερες το site? Sent from my iPhone using Insomnia
diplo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 να σαι καλά παλικάρι, χρειαζόμουν μία! για να δούμε τι θα δούμε τώρα...
Salvation81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μου το στειλαν στο email Μανο και αφου το θεωρησα πολυ καλη προσφορα ακομα και με τα μεταφορικα το ποσταρα.
manosfp Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Και πολύ καλά έκανες! Απλά είχα την απορία να δω πως το ξετρυπωσες.... Sent from my iPhone using Insomnia
Xorxhs! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 http://www.hotukdeals.com/deals/bbq-deal-century-weber-47cm-compact-charcoal-bbq-3-19-delivered-garden-xl-1153347?page=1 μαλλον για λαθος
Salvation81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ακομα και λαθος να ειναι δεν ειναι Ελληνικο καταστημα..........
diplo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 πολύ χλωμό το κόβω να την πάρουμε πάντως... πρέπει να έχει παραγγείλει όλο το νησί!
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 πολύ χλωμό το κόβω να την πάρουμε πάντως... πρέπει να έχει παραγγείλει όλο το νησί! +1 Και μαλιστα δεν εχουν περιορισμο ενα κομματι λογω βαρους. Κοιτωντας τις τιμες τις υπολοιπες και τα ποσοστα "εκπτωσης" που ειναι γυρω στο 10%, προφανως ειναι λαθος, πιθανοτατα λειπει το 7 μπροστα απο την τιμη (73.19)
leftys Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 παρηγγειλα μια ψησταρια, ετσι και αλλιως δεν ειχα, για να δουμε πως θα φερθουνε οι "ξενοι" για λαθος στην τιμη στο online καταστημα τους ...
manosfp Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγω αυτη την περιέργεια έχω, κρατάτε μας ενήμερους. Εγω ψηφίζω ΔΕΝ θα τα στειλουν. Εκτος της τζάμπα τιμής είναι και το κόστος των μεταφορικών μεγάλο. Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγω ψηφίζω ΔΕΝ θα τα στειλουν. Και εγω ψηφιζω ΔΕΝ. Εκτος της τζάμπα τιμής είναι και το κόστος των μεταφορικών μεγάλο. Για εμας Μανο τα μεταφορικα ειναι πληρωμενα αλμυρα και χωρις λαθος. Ποιο ευκολα θα στειλουν ενα στην Ελλαδα παρα ενα στην Αγγλια (αν σκεφτουμε το ΑΜΕΣΟ κοστος). Αν σκεφτουμε βεβαια το ΕΜΜΕΣΟ το αν δηλαδη θα χαλασει το ονομα του το μαγαζι στην Αγγλια (αν εχει καλο ονομα δλδ) τοτε μπορει να συμβει το αντιθετο.
ΜΑRIA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 εγω, παντως, δεν κρατηθηκα, και την παρηγγειλα. το πολυ-πολυ να πανε χαμενες 29 λιρες. μικρο το κακο σε σχεση με την κυρα-μαιρουλα, CEO των απατεωνων
Salvation81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 εγω, παντως, δεν κρατηθηκα, και την παρηγγειλα. το πολυ-πολυ να πανε χαμενες 29 λιρες. μικρο το κακο σε σχεση με την κυρα-μαιρουλα, CEO των απατεωνων Η χρεωση γινεται κατοπιν αποστολης του προιοντος, δεν χανεις κατι.
ΜΑRIA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Η χρεωση γινεται κατοπιν αποστολης του προιοντος, δεν χανεις κατι. θα δειξει. αν με ρωτουσες λιγους μηνες πριν, θα ελεγα οτι ειναι 100% εγγυημενο οτι, ή θα σου στειλουν το προιον που παρηγγειλες, ή δεν θα σε χρεωσουν καθολου. προσφατα ομως, απο γερμανικο site μου εστειλαν κατι διαφορετικο απο αυτο που παρηγγειλα, το οποιο χρεωσαν κανονικα, και μετα εγιναν Πρεβεζανου, δηλαδη δεν απαντησαν ξανα σε email. μου εκανε εντυπωση, γιατι ειχα ξαναπαραγγειλει απο αυτους χωρις προβλημα, και με αριστη επικοινωνια, και επιπλεον δεν θα περιμενε κανεις κατι τετοιο απο γερμανους
Προτεινόμενες αναρτήσεις