Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 35ε τελικη με μεταφορικα απο 99ε που αρχιζει στην Ελλαδα....Καλη προσφορα για οποιον το χρειαζεται....Προσωπικα εχω χτιστο Barbeque αλλα ακομα και ετσι ειμουν ετοιμος να το τσιμπησω....

http://www.gardenxl.com/s/weber-47cm-compact-kettle-black-charcoal-bbq/15912/Product.aspx#.T0jm40H6BYo.facebook

Image.aspx

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

3.19 λιρες με δωρεαν μτφ για τους Αγγλους; Και ακομα υπαρχει στοκ;;!! :mrgreen:

Ουτε 4 ευρω; Πλακα κανεις;!! :confused:

Δημοσ.

Θα το δούμε σε κανένα deal site αυτές τις μέρες προσφορά στα 70-80€ από κάποιο e-shop που μόλις θα έχει ανοίξει,κάτσε να δεις ^_^

Πάντως όντως τρομερή τιμή,αν έμενα Αγγλία κάθε βδομάδα αντί να το καθαρίζω θα έπαιρνα καινούριο :lol: Ρε μήπως είναι κανα "τυπογραφικό" όπως κατα κόρον συμβαίνει εδώ?

Δημοσ.

Παντως εγω ελεγα να το παρω αλλα αφου εχω χτιστο και εδω και στο εξοχικο απλα δεν βρισκω τον λογο....Ασε που πιανει και χωρο :(

• Moderators
Δημοσ.

3 παραμυθια της διαβασα και τωρα κανει ταβανοσκοπηση

Αξιος! ΥΓ. μολις ηρθε το μειλ... 1.5 ωρα, μια χαρα! :-D

Παντως εγω ελεγα να το παρω αλλα αφου εχω χτιστο και εδω και στο εξοχικο απλα δεν βρισκω τον λογο....Ασε που πιανει και χωρο :(

Παντως εδω και 10 λεπτα, δοκιμαζω να το βαλω στο καλαθι, βλεπω 1 τεμαχ. στο καλαθι, αλλα για να μου δειξει το καλαθι αρνειται! Θελω βασικα να προχωρησω προς το checkout να δω τι παιζει, αλλα δεν μου κανει το χατηρι... Τι IP αλλαξα, τι reboot of router, κατι παιζει με το σαιτ, υπερφορτωθηκε; Το μουλτιραμα το βραδυ της Τσικνοπεμπτης θυμιζει... :mrgreen:

Κατι εγινε αλλα θελει login, αρα account αρα... δεν τραβαει, σερνεται 5 λεπτα "loading wait"..

Εξελιξη: Ειπα να δοκιμασω 3-4 γιατι ειναι κριμα τοσα μεταφορικα.

Λεω α, ξεπερασαμε τα 15 κιλα, μειωσα σε 2 τμχ, τα ιδια, μειωσα σε ενα τα ιδια:

£3.19 £3.19

Sub-Total £3.19

Delivery £200.00

Total £203.19

:mrgreen:

Δημοσ.

χαχαχα! Παντως αν κάποοιος φιλος που μένει αγγλια μπορει να κάνει την εξυπηρετηση του να την παραλάβει κ να μου τη στειλει θα με ενδιεφερε κ εμενα!

Δημοσ.

Εμενα το εβαλε στο καλαθι με 25 λιρες μεταφορικα, δλδ 29 τελικη........Δεν ξερω αν τελειωσε η διαθεσιμοτητα τωρα και σας βγαζει τετοια τρελα νουμερα.

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα το εβαλε στο καλαθι με 25 λιρες μεταφορικα, δλδ 29 τελικη........Δεν ξερω αν τελειωσε η διαθεσιμοτητα τωρα και σας βγαζει τετοια τρελα νουμερα.

Εβαλα διευθυνση Αθηνας. Προφανως το βλεπει με βαρος πανω απο 15Kg που ειναι 200 λιρες τα μτφ. Τελειωσαν τα αλουμινενια και εβαλαν τωρα τα μολυβενια; :mrgreen: Τι να πω; Δεν αναφερει και βαρος στα χαρακτηριστικα...

• Moderators
Δημοσ.

Με τις ωρες του ειναι, τωρα εχω βαλει 5τμχ και εχει μεταφορικα 25 λιρες. Παλι 200 πηγε ακομα και για ενα. Κανει και 1-2-3 λεπτα για καθε κλικ... Αυριο συνεχιζουμε το παιχνιδι... Καληνυχτιζω την παρεα!

Βλεπω να τα βαζω σε dealαδικο μετα...

Edit. Με το update της ποσοτητας δεν αλλαζει μεταφορικα, μονο αν προχωρησεις ενα βημα σου δειχνει τα σωστα. Με 1 τμχ λοιπον βγαινει σωστα στις 29 οπως πρεπει, με 2ο περναμε προφανως τα 15 κιλα και ανεβαινουν τα μεταφορικα. Κριμα. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...