laios23 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Οπως ακριβως το γραφει ο τιτλος. Απλα με συγχρονισμο του iphone στο itunes κ μετα συγχρονισμο του sg2 mε το αντιστοιχο προγραμμα της σαμσουνγκ;;; Ρωταω γιατι σημερα θα πουλησω το iphone m κ θα παρω το σαμσουνγκ μην παθω καμια στραπατσα....... y.Γ υποψην σ οτι σε καθε επαφη μ εχω πολλα πεδια δλδ επαγγελμα, μειλ, φαξ κτλ... Ευχαριστω
nikoskon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εξαγωγή επαφών (σε vcf νομίζω) μέσω iCloud. Μετά τις εισάγεις στο Galaxy. Αλλιώς αυτό που είπες. Το αντίστοιχο πρόγραμμα της Samsung λέγεται Kies.
laios23 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Με Google Contacts δεν μπορείς; για το icloud δεν ξερω πως γινεται.μπορεις να μ εξηγησεις μηπως???επισης και αλλου που ρωτησα μ ειπανε μεσω gmail αλλα δεν ξερω πως.μηπως ξερεις εσυ??? 1
oldnew Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν, η ποιο απλη λυση που εφαρμοσα και εγω πριν μήνες. Κατεβαζεις στο iphone την εφαρμογή sync in a blink. Με αυτή κανείς συνχρονισμο τις επαφές του iphone με ένα google gmail. Βαζεις λοιπόν το email που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις στο android κινητό, κανείς συνχρονισμο, δηλαδή οι επαφές σου πανε εκεί. Πας στο android κινητό και με το που βαζεις το email, έχεις αυτόματα και τις επαφές σου. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
marios32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Σε vcf θα τις κάνεις εξαγωγή όπως είπε και ο φίλος nikoskon και μετά τις περνάς σαν αρχείο στο κινητό και πας επαφές/εισαγωγή/εισαγωγή από κάρτα και επιλέγεις το vcf σου. Iphone δεν έχω και δεν ξέρω τι παίζει με το itunes αλλά από εκεί τις κάνεις εξαγωγή τις επαφές νομίζω. Με gmail για να το κάνεις πρέπει να υπάρχουν οι επαφές ανεβασμένες και να τις κάνεις από εκεί εξαγωγή ή συγχρονισμό. * Αυτό που λέει ο oldnew είναι πολύ καλή λύση για συγχρονισμό.
laios23 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν, η ποιο απλη λυση που εφαρμοσα και εγω πριν μήνες. Κατεβαζεις στο iphone την εφαρμογή sync in a blink. Με αυτή κανείς συνχρονισμο τις επαφές του iphone με ένα google gmail. Βαζεις λοιπόν το email που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις στο android κινητό, κανείς συνχρονισμο, δηλαδή οι επαφές σου πανε εκεί. Πας στο android κινητό και με το που βαζεις το email, έχεις αυτόματα και τις επαφές σου. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Την εφαρμογη για το iphone sync in a blink που την βρισκω που λες???περνανε ολα τα πεδια ετσι???δεν πιστευω να εχω θεμα να μην περαστουν ολα τα πεδια γιατι την πατησα...επισης μιας και ειχες και εσυ iphone και πηγες σε sg2 πως την ειδες την αλλαγη αξιζε τον κοπο??ευχαριστω πολυ φιλε μ
ektor7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Απο Android σε WP7,τα περασα μεσο του gmail,οπως τα αναφερε ο oldnew,και εχουν περαστει ακριβως οπως τα ειχα και στα android!
basilis5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Κατεβαζεις την δωρεάν εφαρμογη mcbackup. Κανεις ενα backup αρχειο των επαφών σου vcard η excel(csv) και το στελνεις συον εαυτο σου με email. Μετα φορτώσεις στο κινητο τις επαφες απο εκει, ή τις περνας σε οποιο προγραμμα χρησιμοποιείς εσυ κ συγχρονιζεις με υο νεο κινητο. Το πιο ευκολο ομως ειναι αν εχεις gmail να το σεταρεις με Microsoft exchange και να συγχρονιζεις iPhone gmail. Θα περασουν εκει οι επαφες στο εμαιλ σου κ μετα για το android ειναι υπόθεση 1 λεπτού να σου συγχρονιζεις ολο το google account με το τηλ Sent from my iPhone using Insomnia
oldnew Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Την εφαρμογη για το iphone sync in a blink που την βρισκω που λες???περνανε ολα τα πεδια ετσι???δεν πιστευω να εχω θεμα να μην περαστουν ολα τα πεδια γιατι την πατησα...επισης μιας και ειχες και εσυ iphone και πηγες σε sg2 πως την ειδες την αλλαγη αξιζε τον κοπο??ευχαριστω πολυ φιλε μ Απο apple store. Δεν ειναι free όμως.. Σε εμένα όλα περάσαν, αλλα να την πατήσεις αποκλείεται. Μπορεις παντα να τα σβησεις απο google και να ξαναδοκιμασεις. Για εμένα η αλλαγή αξίζει και με το παραπάνω, αλλα ειναι θεμα γούστου και αναγκών. Αλλος ειναι υπερευχαριστημενος, και αλλος όχι.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Αφιερώστε λίγο χρόνο και μεταφέρετε όλες σας τις επαφές στο Google Contacts. Μετά από αυτό κατά τη μετάβαση σε οποιαδήποτε συσκευή, κάνετε login με το google account σας και οι επαφές σας ακολουθούν παντού! Και με το sync ενεργοποιημένο ο,τι αλλαγές κάνετε είτε στο pc είτε στη συσκευή, ενημερώνονται ταυτόχρονα παντού!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα