Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω την καρτα της υπογραφης και επειδη προεκυψε ενα θεματακι με βομβο στα ηχεια (εχει θεμα στη θεση που βρισκονται αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν θεση) θελω αν γινεται να κανω την GTX 570 να "δει" την Audigy και να παρει ηχο απο αυτην και να αναπαραγει αντι να παιρνει απο την καρτα ηχου της motherboard. Ψαχνοντας στα forum της Nvidia δεν βρηκα κατι πανω σε αυτο το θεμα. Εχει κανεις καποια εμπειρια πανω στο θεμα για να βοηθησει? Ουτε απο τα settings καταφεραν να διακρινω κατι που θα κανει αυτο ακριβως.

Ευχαριστω εκ των προταιρων.

Δημοσ.

1.Η κάρτα γραφικών είναι άσχετη με το θέμα,έκτος και αν έχει και αυτή κάρτα ήχου και θες να παίζει από αυτήν.

2.Αν έχει πάνω από μια κάρτα ήχου πας στο πίνακα ελέγχου->ήχος και στην καρτέλα Avαπαραγωγή μπορείς να θέσεις προεπιλογή όποια κάρτα θες,που να έχεις περάσει και τους driver της εννοείται.

Δημοσ.

Προφανως και φταιω εγω για την εξηγηση γιατι δεν τα ειπα αναλυτικα.

1. Εχω τα ηχεια μου συνδεμενα απευθειας στην τηλεοραση μου. Με αυτον τον τροπο δινω ηχο σε ολες τις συσκευες μου χωρις καλωδια και περιτη ζαλουρα.

2. Αποκλειστικα στον ηχο PC παρατηρω απο τα ηχεια το κλασσικο buzzing απο τα ηχεια (white noise). Οσο αυξανω ενταση -δεν- αυξανει και το φαινομενο. Οι υπολοιπες συσκευες δεν παραγουν καθολου White-noise (PS3, Wii, PS2).

3. Γνωριζω οτι η GTX 570 δεν εχει δικο της chip ηχου, δεν αναπαραγει ηχο και αντιθετα το παιζει μεσαζων στην καρτα ηχου που εχεις πανω στο συστημα.

Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να αλλαξω απο που παιρνει η GTX 570 τον ηχο προς αναπαραγωγη γιατι σιγουρα δεν παιρνει απο την Audigy η οποια και θελω να ειναι αυτη που θα στελνει τον ηχο στην 570.

Γιατι το θελω αυτο? Γιατι με καποιες ρυθμισεις μεσα απο το panel της Audigy μπορω να εξαλειψω ευκολα το white noise.

Δημοσ.

απο τις ρυθμίσεις του ήχου ή απο το bios μπορείς εύκολα να απενεργοποιήσεις την κάρτα ήχου της μητρικής. Στην προκειμένη περίπτωση υποθέτω πως θα παίρνει ήχο απο την audigy. Επίσης μήπως αν κάνεις απενεργοποίηση στο μικρόφωνο ... να σταματήσει αυτός ο βόμβος;

Δημοσ.

Δυο περιπτώσεις υπάρχουν

1.Να φεύγουν καλώδια από την έξοδο ήχου στην κάρτα γραφικών(ίσως και εσωτερικά μέσα στο κουτί).

2.να φεύγουν τα καλώδια από την έξοδο ήχου απευθείας στην TV.

Για πες σε εσένα πως είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η GTX570 δεν χρησιμοποιεί την κάρτα ήχου της μητρικής, έχει δικό της chip ήχου. Παλαιότερες κάρτες γραφικών που δεν είχαν δικό τους chip ήχου είχαν ένα S/PDIF connector για να το συνδέεις με την εξωτερική κάρτα ήχου.

Επεξ/σία από panospc
Δημοσ.

Η GTX570 δεν χρησιμοποιεί την κάρτα ήχου της μητρικής, έχει δικό της chip ήχου. Παλαιότερες κάρτες γραφικών που δεν είχαν δικό τους chip ήχου είχαν ένα S/PDIF connector για να το συνδέεις με την εξωτερική κάρτα ήχου.

Αυτο ειναι σιγουρο? Γιατι διαβασα στο forum της nvidia που ελεγε οτι GTX 560/70/80 δεν εχουν δικο τους τσιπ ηχου και "τραβανε" απευθειας απο την καρτα ηχου της μητρικης. Και εγω απορουσα πως γινεται αυτο χωρις καποιο καλωδιο αλλα λεω μπορει να υπαρχει καποιος controller που να το αναλαμβανει.

Στον φιλο απο πανω, κανενα απο τα 2 φιλε μου, μονο και αποκλειστικα με HDMI απο την καρτα στην τηλεοραση.

Δημοσ.

Αυτο ειναι σιγουρο? Γιατι διαβασα στο forum της nvidia που ελεγε οτι GTX 560/70/80 δεν εχουν δικο τους τσιπ ηχου και "τραβανε" απευθειας απο την καρτα ηχου της μητρικης. Και εγω απορουσα πως γινεται αυτο χωρις καποιο καλωδιο αλλα λεω μπορει να υπαρχει καποιος controller που να το αναλαμβανει.

Στον φιλο απο πανω, κανενα απο τα 2 φιλε μου, μονο και αποκλειστικα με HDMI απο την καρτα στην τηλεοραση.

Ε,άρα έχει δίκαιο ο φίλος και είναι ενσωματωμένος ο ήχος στην κάρτα γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...