Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H θεία μου (να σημειωθεί ότι είναι κάποιας ηλικίας οπότε δεν έχει επαφή με τεχνολογία) για λόγους επικοινωνίας χρειάζεται να μάθει να χειρίζεται βασικά πράγματα στον υπολογιστή, πχ browsing(αλληλογραφία,google searches,youtube) και skype. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να της μάθω αυτά τα 5 πράγματα να μην τα κάνει μηχανικά(πχ. πάτα εδώ για να ανοίξει το skype->πάτα εκεί που λέει μήτσος->πάτα βίντεοκλήση), αλλά να μπορέσει να καταλάβει αυτά που κάνει χωρίς να την κουράσω, ώστε να μπορεί να σιγά σιγά να χειρίζεται μόνη τον υπολογιστή της.

Θα προτιμούσα οτιδήποτε free (pdfs,online manuals ή και προτάσεις πως να της δείξω εγώ 5 πράγματα), αλλά και βιβλίο δεν θα με ενοχλούσε.

Δημοσ.

Το πιο καλο ειναι αν εχεις λιγο χρονο... να της πιασεις το χερακι κα να της δειξεις εσυ.

Για κάνα 20μερο έχω πολύ χρόνο και λογικά αυτό θα κάνω. Γι αυτό ζήτησα και προτάσεις για το πως να της δείξω πέντε πράγματα. Πχ πρώτη φορά σκέφτομαι να της δείξω λίγο επιφάνεια εργασίας,γραμμή εργασιών και παράθυρα. Δίνω και ένα "beta" pdf που έφτιαξα για να της μείνει και κάτι στο pc να μπορεί να κοιτάει καθώς λείπω.

Χωρίς τίτλο 1.pdf

Δημοσ.

Για κάνα 20μερο έχω πολύ χρόνο και λογικά αυτό θα κάνω. Γι αυτό ζήτησα και προτάσεις για το πως να της δείξω πέντε πράγματα. Πχ πρώτη φορά σκέφτομαι να της δείξω λίγο επιφάνεια εργασίας,γραμμή εργασιών και παράθυρα. Δίνω και ένα "beta" pdf που έφτιαξα για να της μείνει και κάτι στο pc να μπορεί να κοιτάει καθώς λείπω.

Λιγο να της κοβει ειναι αρκετος ο χρονος αλλα ΑΝ δεν ασχοληθει και μονη της ματαιος κοπος.

• Moderators
Δημοσ.

αλλα ΑΝ δεν ασχοληθει και μονη της ματαιος κοπος.

Συμφωνω με τον Γιαννη. Δεν θυμαμαι ποσες φορες τα εχω δειξει σε ανθρωπους που δεν εχουν επαφη με το θεμα. Οσοι ξεκινησαν να τα σκαλιζουν μονοι τους -και αφου τους πεισεις οτι ο υπολογιστης οτι λαθος και να κανουν, δεν χαλαει- μεσα σε λιγες μερες εκαναν favorites στο youtube.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Γιαννη. Δεν θυμαμαι ποσες φορες τα εχω δειξει σε ανθρωπους που δεν εχουν επαφη με το θεμα. Οσοι ξεκινησαν να τα σκαλιζουν μονοι τους -και αφου τους πεισεις οτι ο υπολογιστης οτι λαθος και να κανουν, δεν χαλαει- μεσα σε λιγες μερες εκαναν favorites στο youtube.

Θυμαμαι στο πρωτο μου format με windows 95 gr επρεπε να βγαλω την καρτα ηχου για να την αναγνωρισουν μετα τα windows gr και εγω εβγαλα την καρτα οθονης!!! Εμαθα ομως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...