Simos805 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Προσπάθησα να κάνω Jailbreak σε ένα iPad 2 που τρέχει iOS 5.0.1 με το Absinthe, και ενώ το εικονίδιο του Absinthe μπήκε κανονικά, όταν το πατάω μου λέει: AccessDeniedAcess Denied και δίπλα ένα τεράστιο κωδικό με νούμερα και γράμματα. Τι να κάνω??
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Κανε ενα κοπο να μας πεις και τον κωδικο με τα νουμερα και τα γραμματα. Ειναι καποια θεση μνημης ή καποιο error code?
lgalkis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ανοιξε το VPN απο τις ρυθμισεις δικτυου,θα κολλησει,θα κανει reset μονο του κ μετα θα ανοιξει κανονικα το absynth Sent from my iPad using Insomnia
Simos805 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν, αυτό που σας είπα το έκανε ενώ συνγχρόνος κατέβαζα μια app... Μόλις κατέβηκε η app, ξαναπροσπάθησα. Αυτή τη φορά μου λέει: "Wait for absinthe to complente..." για λίγο, μετά από κάτω μου εμφανίζει: "Didn't work? Try this: 1. Tap "Jailbreak" to open the Settings application and turn on the VPN named "Jailbreak"." Εγώ πατάω το πράσινο κουμπί Jailbreak και μου πετάει μήνυμα: "Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του Absinthe, Δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα Absinthe, Το σφάλμα ήταν: "Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση URL" και έχει κουμπιά "Κλείσιμο" και "Νέα Δοκιμή". Αν πατήσω νέα δοκιμή βγάζει πάλι το ίδιο και αν πατήσω κλείσιμο κλείνει το Absinthe. Αν πάω να ενεργοποιήσω το VPN, φορτώνει κάμποση ώρα και μετά λέει "Προέκυψε σφάλμα διαμόρφωσης".
micraSport Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Κάνε jailbreak με το Absinthe 0.3. Λογικά χρησιμοποιείς το 0.4.
Simos805 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Ναι!! Με το 3 δούλεψε!! Πως γίνεται όμως να δουλεύει το παλιό και να μην δουλεύει το νεότερο??
micraSport Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω, την ίδια απορία είχα και εγώ...Αφού παίζει τι σε νοίαζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα