clubmaster Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, ο υπολογιστής μου τις τελευταίες 2-3 ημέρες τραβάει κάτι κολλήματα, αλλά το καταλαβαίνω μόνο όταν παίζει μουσική. για να γίνω πιο κατανοητός, δεν κολλάει ο κέρσορας, ούτε τα προγράμματα ή να ανταποκρίνεται αργά, αλλά η μουσική ακούγεται για 1-2 δευτερόλεπτα λες και έχει loopa! αυτό μπορεί να το κάνει συνέχεια (ανά 10 λεπτά) ή να το κάνει μια φορά την ώρα.... καμιά βοήθεια; edit: τώρα το παρατήρησα καλύτερα, κολλάει και ο κέρσορας...
ss13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, ο υπολογιστής μου τις τελευταίες 2-3 ημέρες τραβάει κάτι κολλήματα, αλλά το καταλαβαίνω μόνο όταν παίζει μουσική. για να γίνω πιο κατανοητός, δεν κολλάει ο κέρσορας, ούτε τα προγράμματα ή να ανταποκρίνεται αργά, αλλά η μουσική ακούγεται για 1-2 δευτερόλεπτα λες και έχει loopa! αυτό μπορεί να το κάνει συνέχεια (ανά 10 λεπτά) ή να το κάνει μια φορά την ώρα.... καμιά βοήθεια; edit: τώρα το παρατήρησα καλύτερα, κολλάει και ο κέρσορας... Με πιο πρόγραμμα ακούς μουσική και με πιο browser δουλεύεις ; Τι υπολογιστή έχεις ; Κατέβασε αυτό http://www.piriform.com/speccy Summary ( περίμενε να δημιουργηθεί η αναφορά ) File Save as Text file επιλέγεις το desktop να αποθηκευτεί η αναφορά , μετά μας δίνεις την αναφορά !!
clubmaster Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 χρησιμοποιώ chrome και για μουσική windows media player. έκανα αυτό που μου είπες, θες κάτι συγκεκριμένο από την αναφορά ή να το ανεβάσω κάπου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα