iakinthos8 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 http://www.keyboardco.com/ ρίξε και καμιά ματιά εδώ... όπως κι εδώ http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Dcomputers&field-keywords=cherry+g80&x=0&y=0 απο amazon σου εχει σαν επιλογή στην αναζήτηση το black widow stealth edition αλλα οταν πατας search δεν το έχει , απο keyboardco.com βρήκα το filco majestouch 2 το tactile με τα brown αλλα £120.00 + £22.73 τα μεταφορικά =142,73 δλδ 171€
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ναι το ξέρω, έπαιξα προχθές με το Cherry G80 (cherry mx blue) και ήταν άψογο και δεν με ενοχλούσε ο θόρυβος τελικά...
iakinthos8 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ναι το ξέρω, έπαιξα προχθές με το Cherry G80 (cherry mx blue) και ήταν άψογο και δεν με ενοχλούσε ο θόρυβος τελικά... απο γνωστό η απο μαγαζί; Εχουν διαφορά στον ήχο απο τα filco αν δεν κανω λαθος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 του ξαδέρφου μου
iakinthos8 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 του ξαδέρφου μου χαχαχαχ και ήλπιζα να έλεγες κάποιο μαγαζί να πήγαινα να δοκίμαζα και εγω
getty Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Κι εγώ σκεφτόμουν για μηχανικό πληκτρολόγιο αλλά δοκιμάζοντας το razer μου φαίνεται ότι η μεγάλη απόσταση που διανύει το πλήκτρο μέχρι να καταχωρήσει χτύπημα θα με κουράσει. Αν μπορούσα να βρω μηχανικό πληκτρολόγιο με ρηχά πλήκτρα... θα ήταν ιδανικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 δεν είμαι σιγούρος αλλά νομίζω πως τα cherry mx blue έχουν την μεγαλύτερη διαδρομή, αλλά κάτι μου λέει ότι θες αρκετά ρηχό, πράγμα που δεν πρόκεται να βρεις σε μηχανικό πληκτρολόγιο...
iakinthos8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Tελικά πήρα το ducky shine 9008 Shining με cherry mx brown από εδώ το πληκτρολόγιο είναι πάρα πολύ καλό και νιώθεις ότι είναι "καλά" φτιαγμένο επίσης τα φώτακια του τα σπάνεε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 κουκλί και ακριβούλι...
iakinthos8 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 κουκλί και ακριβούλι... όπως ακριβώς τα λες είναι, μόνο που όταν το πιάσεις στα χέρια σου και γράψεις λίγες ώρες δεν σε νοιάζει που έκανε τοσο και λες ότι και πάλι σε μηχανικό θα πας στο μέλλον. Είναι η ίδια περίπτωση με τους ssd δηλαδή είναι ακριβοί αλλά άμα πάρεις ssd κολάς και στο μέλλον πάλι ssd θα πάρεις, το ίδιο και με τις lcd/ips οθόνες σε σχέση με τις crt. btw ειναι τοοοοσοοο όμορφοοοο ειδικά τα φωτάκια του μου αρέσουν πάρα πολύ και τα πλήκτρα έχουν μια πολύ ωραία αίσθηση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 το πράσινο πάντως μου αρέσει περισσότερο από το μπλε και το λευκό...
iakinthos8 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 το πράσινο πάντως μου αρέσει περισσότερο από το μπλε και το λευκό... ναι αλλά το μπλε ταιριάζει με τα υπόλοιπα μπλε φωτάκια (φωτάκι 1ης οθόνης/2ης οθόνης, z5500 control panel) και έχω την εντύπωση ότι είναι πιο ξεκούραστο στα μάτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα