Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο amazon σου εχει σαν επιλογή στην αναζήτηση το black widow stealth edition αλλα οταν πατας search δεν το έχει :-( , απο keyboardco.com βρήκα το filco majestouch 2 το tactile με τα brown αλλα £120.00 + £22.73 τα μεταφορικά =142,73 δλδ 171€ :shock:

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι το ξέρω, έπαιξα προχθές με το Cherry G80 (cherry mx blue) και ήταν άψογο και δεν με ενοχλούσε ο θόρυβος τελικά...

Δημοσ.

ναι το ξέρω, έπαιξα προχθές με το Cherry G80 (cherry mx blue) και ήταν άψογο και δεν με ενοχλούσε ο θόρυβος τελικά...

:o απο γνωστό η απο μαγαζί;

Εχουν διαφορά στον ήχο απο τα filco αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.

Κι εγώ σκεφτόμουν για μηχανικό πληκτρολόγιο αλλά δοκιμάζοντας το razer μου φαίνεται ότι η μεγάλη απόσταση που διανύει το πλήκτρο μέχρι να καταχωρήσει χτύπημα θα με κουράσει.

Αν μπορούσα να βρω μηχανικό πληκτρολόγιο με ρηχά πλήκτρα... θα ήταν ιδανικό.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είμαι σιγούρος αλλά νομίζω πως τα cherry mx blue έχουν την μεγαλύτερη διαδρομή, αλλά κάτι μου λέει ότι θες αρκετά ρηχό, πράγμα που δεν πρόκεται να βρεις σε μηχανικό πληκτρολόγιο...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Tελικά πήρα το ducky shine 9008 Shining με cherry mx brown από εδώ

το πληκτρολόγιο είναι πάρα πολύ καλό και νιώθεις ότι είναι "καλά" φτιαγμένο επίσης τα φώτακια του τα σπάνεε :-D

Δημοσ.

κουκλί και ακριβούλι...

όπως ακριβώς τα λες είναι, μόνο που όταν το πιάσεις στα χέρια σου και γράψεις λίγες ώρες δεν σε νοιάζει που έκανε τοσο και λες ότι και πάλι σε μηχανικό θα πας στο μέλλον. Είναι η ίδια περίπτωση με τους ssd δηλαδή είναι ακριβοί αλλά άμα πάρεις ssd κολάς και στο μέλλον πάλι ssd θα πάρεις, το ίδιο και με τις lcd/ips οθόνες σε σχέση με τις crt.

btw ειναι τοοοοσοοο όμορφοοοο :wub: :wub: ειδικά τα φωτάκια του μου αρέσουν πάρα πολύ και τα πλήκτρα έχουν μια πολύ ωραία αίσθηση

• Super Moderators
Δημοσ.

το πράσινο πάντως μου αρέσει περισσότερο από το μπλε και το λευκό...

Δημοσ.

το πράσινο πάντως μου αρέσει περισσότερο από το μπλε και το λευκό...

ναι αλλά το μπλε ταιριάζει με τα υπόλοιπα μπλε φωτάκια (φωτάκι 1ης οθόνης/2ης οθόνης, z5500 control panel) και έχω την εντύπωση ότι είναι πιο ξεκούραστο στα μάτια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...