Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας είδα πριν λιγο καιρό το νεο πληκτρολόγιο της razer και για καιρο εψαχνα ενα μηχανικό πληκτρολόγιο (σχετικά φτηνό), πιστεύω οτι για τα λεφτά του ειναι πολύ καλό, το θέμα ειναι οτι δεν το βρίσκω στην ελλάδα :( ξέρει κανεις σας καποιο κατάστημα που να το πουλάει ή τουλάχιστον απο εξωτερικό αλλα εδώ κοντα μην εχει καμια 30άρα € μεταφορικά οπως το site της razer. Αν εχετε καποιο μηχανικό πληκτρολόγιο εσείς παρακαλώ πείτε μου ποιό ειναι καθώς και τι switches εχει και πως σας εχει βολέψει γιατι μεχρι τώρα και απο όσα εχω διαβάσει τα καλύτερα switches για μένα είναι τα cherry mx brown

Δημοσ.

Σε τι τιμή βγαίνει το συγκεκριμένο ?

Γιατί τα brown είναι τα καλύτερα για σένα?

Amazon δοκίμασες? ή απο κανά Ebay με free shipping?

• Super Moderators
Δημοσ.

Το non stealth edition Black Widow είναι με Cherry MX Blue τα οποία κάνουν "θόρυβο", τα Brown κάνουν αρκετά λιγότερο και είναι πιο "gaming" switches (all around και καλά) σε αντίθεση με τα Blue που υποτίθεται ότι είναι για typing...

Δυστυχώς δεν τo φέρνει κανείς Ελλάδα και ούτε στο Amazon.co.uk έχω βρει την Stealth Edition πριν 1 μήνα που την έψαχνα...

Μέχρι πόσα χρήματα δίνεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

dumb-question: τι θα πει μηχανικό πληκρολογίο???

http://www.overclock.net/t/491752/mechanical-keyboard-guide

μπακαλίστικα, το κάθε πλήκτρο έχει το δικό του μηχανισμό, για περισσότερες πληροφορίες διάβασε το guide :-)

Δημοσ.

το συγκεκριμένο βγαίνει στα 80€ στο site της razer εδώ δεν το έχω βρει.Διαθέτω μέχρι 100€ ,τα brown switches τα προτιμώ γιατι οπως ειπε και ο ThResh ειναι και για gaming αλλα και για typing ενώ τα blue switches ειναι περισσότερο για typing και κάνουν περισσότερο θόρυβο, άσε που μπορεί να τα πατήσεις και καταλάθως (απ'οσο θυμάμαι τουλάχιστον με απ'οσα έχω διαβάσει), αν εχεις καποιο μηχανικό πληκτρολόγιο εσυ πες μου ποιο είναι και πώς σε έχει βολέψει μεχρι τώρα. Απο e-bay δεν έχω ψαξει αλλα απ'ότι βλέπω

Δυστυχώς δεν τo φέρνει κανείς Ελλάδα και ούτε στο Amazon.co.uk έχω βρει την Stealth Edition πριν 1 μήνα που την έψαχνα...

...δεν.
  • Super Moderators
Δημοσ.

http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636.html

Σε αντίστοιχο topic για mechanical keyboards στο thelab δεν διάβασα πάντως και τα καλύτερα για το Black Widow...

ψήνομαι για Das Keyboard Professional Silent αλλά δυστυχώς αυτά ξεφεύγουν σε τιμή :-(

το Steelseries 6gV2 παίζει στα χρήματα που θες αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

Μααααλιστα... και εγώ που νόμιζα ότι το X6 ήταν το καλύτερο πράγμα που μπορούσε να μου τύχει (πέραν του χαζου ESC button).

Θέλω να δοκιμάσω ένα, δύσκολο πράγματα δυστυχώς στην Πάτρα :(

• Super Moderators
Δημοσ.

πήγαινε στο κατάστημα του Πλαισίου στη Πάτρα και βρες κάποιο Razer Black Widow, η συσκευασία στο μέρος που βρίσκονται τα "βελάκια" στο keyboard είναι ανοιχτή ώστε να μπορείς να testάρεις την αίσθηση που έχουν τα πλήκτρα...

Δημοσ.

http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636.html

Σε αντίστοιχο topic για mechanical keyboards στο thelab δεν διάβασα πάντως και τα καλύτερα για το Black Widow...

ψήνομαι για Das Keyboard Professional Silent αλλά δυστυχώς αυτά ξεφεύγουν σε τιμή :-(

το Steelseries 6gV2 παίζει στα χρήματα που θες αν δεν κάνω λάθος...

ααχ και εγω θα ήθελα ένα das :wub: ,αλλά ξέρεις σε τι τιμές κυμαίνονται.Η αλήθεια είναι οτι και εγώ το είχα διαβάσει αυτο για την ione και γιαυτό ήθελα να το πάρω απο ελληνικό κατάστημα κυρίως για λόγους εγγύησης αλλά σκεφτόμουν οτι δεν θα το κοπανάω κιόλας γιατι αλλιώς θα πρεπει να μαζέψω καμια 50αρα € ακόμα για να πάρω κάτι καλό.Το 6gV2 εχει σπαστικό backspace και shift keys :mad: γιατί το έκαναν έτσι :mad: άσε που δεν έχει windows key και προσωπικά το χρησιμοποιώ συχνά το winkey

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα παιδιά στο thelab πάντως προτείνουν αρκετά, αν δεν έχεις διαβάσει το topic ρίξτου μια ματιά...

btw το Steelseries 6gV2 έχει winkey, απλά μόνο δεξία από το spacebar...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

τα παιδιά στο thelab πάντως προτείνουν αρκετά, αν δεν έχεις διαβάσει το topic ρίξτου μια ματιά...

btw το Steelseries 6gV2 έχει winkey, απλά μόνο δεξία από το spacebar...

Για το 6gV2 εχεις δίκιο αλλά δεν βολεύει εκει το winkey, με τιποτα όμως.

είχα κοιτάξει τα περισσότερα απο το thelab και ήταν άνω των 100€ βρήκα όμως αυτό

το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πόσο κανει, λεει μια τρελή τιμή: Internet price of $ 2990 άλλα αποκλείεται να εχει τόσο.Τα μεταφορικά πόσο έχουν όμως και αν το πληκτρολόγιο έχει κινέζικους χαρακτήρες; :( εχω απελπιστεί πραγματικά :( .

Α βρήκα και αυτό! πες μου αν αξίζει

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι απο Αμερική, λογικά θα πληρώσεις τελωνείο :-(

επίσης στο ultimate δεν έχουν γράμματα τα πλήκτρα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...