Προς το περιεχόμενο

Windows unable to connect Προβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα τωρα τελευτεα με το νετ μου εκει που ειμαι συνδεδεμενος κανονικα σε το ρουτερ μου ξαφνικα με πεταει συγκεγκριμενα λεει οτι εχω νετ αλλα μετα απο λιγο λεει περιορισμενο βγενω απο το δικτυο και μολις προσπαθω να ξαναμπω δεν με βαζει λεει windows unable to connect to xxxxxx δοκιμασα με ενα ρουτερ ενος φιλου συγκεκριμενα ενα thomson και μπικε κανονικα χωρις κανενα προβλημα.Ευγαλα τους οδηγους της καρτας και εβαλα μια εκδοση πιο καινουργια αλλα παλη τα ιδια στο δικου μου δεν συνδεται αλλα στου φιλου μου κανονικα αυτο διαρκει 1-2 ωρες μετα απο το περας αυτων ξαναμπενω στο σικτυο μου κανονικα τη συμβαινει ???

Δημοσ.

Αφου έβαλες του φίλου σου και ειναι οκ τοτε δεν ειναι η κάρτα δικτύου, δοκίμασε να κάνεις ενα hardware reset απο το κουμπάκι του router απο πίσω μήπως εχει φάει κανένα κόλλημα (μετα θα χρειαστείς κωδικού πάλι) και πες μας ποιο router ειναι

Δημοσ.

εχω ενα pireli αυτα που δινουν στην cyta χχχχ εκανα reset παλι τιποτα αυτο γινεται για 1-2 ωρες εκει ειναι που τρελενομαι .....

να τωρα που μιλαμε ξανασυνδεθικα :@

Δημοσ.

δεν το σκεφτικα αυτο οκ θα το ψαξω αμα δεν γινει προκοπη ουτε με αυτο το πεταμε ??? αα δεν ανεφερα κατι μπορει να φτεει που μπενουν πολλοι στο ρουτερ μπενουν 3 υπολογιστερς μαζι με το δικο μου

Δημοσ.

οταν σε πεταει εξω σε πεταει μονο απο το ασυρματο η μηπως το ρουτερ χανει το dsl?οι αλλοι υπολογιστες εχουν ιντερνετ εκεινη την στιγμη δηλαδη??

αλλιως αν υπαρχει Firmware το δοκιμαζεις.αλλα το βασικο ειναι να δουμε αν πεταει μονο εσενα η οχι αν ειναι θεμα ασυρματου η οχι οποτε εκει δοκιμαζεις με καλωδιο η αν κανει Reboot Ολο το ρουτερ η απλα χανει κανα dsl.

Δημοσ.

Ξέχασες το ποιο σημαντικό, το οτι μπαίνουν 3 υπολογιστές βέβαια δεν λεει κατι , εγω έχω παραπάνω απο 5 στο router μου.

Στο κανει αυτο στον υπολογιστή σου οταν τα αλλα pc δεν κάνουν καμια εργασία (να κατεβάζουν ενοω) η οταν ειναι τελείως κλειστοί ?

Αν τους βγάλεις πάνω απο το router στο κάνει παλι ?

Δημοσ.

βασικα εχω παρηηρησει οτι μολις μπενει και ο τριτος τοτε με πεταει οι αλλοι εχουν κανονικα νετ

Δημοσ.

μαλλον για ασυρματα το κοβω.αρα εφοσον εχουν οι αλλοι υπολογιστες ιντερνετ κανονικα οταν τον πεταει το ρουτερ δεν κανει Reboot το ρουτερ δεν κανει αποσυνδεση αλλα μαλλον τον πεταει απο το wireless.αν ειναι αυτο ας δοκιμασει για λιγες ωρες με ξεκλειδωτο το δικτυο να δουμε αν θα το κανει παλι η οχι.

και ας δοκιμασει πχ παλι μονο με το Pc του να δει τι γινεται.μια αλλη δοκιμη ειναι να βαλει 802.11b αντι για 802.11g να δουμε αν θα γινει κατι.και firmware Οπως ειπε ο spank αμα βρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...