8anos94 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Εχω ενα θεμα τωρα τελευτεα με το νετ μου εκει που ειμαι συνδεδεμενος κανονικα σε το ρουτερ μου ξαφνικα με πεταει συγκεγκριμενα λεει οτι εχω νετ αλλα μετα απο λιγο λεει περιορισμενο βγενω απο το δικτυο και μολις προσπαθω να ξαναμπω δεν με βαζει λεει windows unable to connect to xxxxxx δοκιμασα με ενα ρουτερ ενος φιλου συγκεκριμενα ενα thomson και μπικε κανονικα χωρις κανενα προβλημα.Ευγαλα τους οδηγους της καρτας και εβαλα μια εκδοση πιο καινουργια αλλα παλη τα ιδια στο δικου μου δεν συνδεται αλλα στου φιλου μου κανονικα αυτο διαρκει 1-2 ωρες μετα απο το περας αυτων ξαναμπενω στο σικτυο μου κανονικα τη συμβαινει ???
SPANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Αφου έβαλες του φίλου σου και ειναι οκ τοτε δεν ειναι η κάρτα δικτύου, δοκίμασε να κάνεις ενα hardware reset απο το κουμπάκι του router απο πίσω μήπως εχει φάει κανένα κόλλημα (μετα θα χρειαστείς κωδικού πάλι) και πες μας ποιο router ειναι
8anos94 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 εχω ενα pireli αυτα που δινουν στην cyta χχχχ εκανα reset παλι τιποτα αυτο γινεται για 1-2 ωρες εκει ειναι που τρελενομαι ..... να τωρα που μιλαμε ξανασυνδεθικα :@
SPANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Προφανώς δεν το ειχες πάντα το πρόβλημα αλλα το έκανε ξαφνικα ε ?
8anos94 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 ναι στα καλα του καθουμενου τι παμε για αλλο?
SPANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Χμμ για ρίξε μια ματιά μηπως παίζει κανενα ποιο καινούργιο firmware
8anos94 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 δεν το σκεφτικα αυτο οκ θα το ψαξω αμα δεν γινει προκοπη ουτε με αυτο το πεταμε ??? αα δεν ανεφερα κατι μπορει να φτεει που μπενουν πολλοι στο ρουτερ μπενουν 3 υπολογιστερς μαζι με το δικο μου
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 οταν σε πεταει εξω σε πεταει μονο απο το ασυρματο η μηπως το ρουτερ χανει το dsl?οι αλλοι υπολογιστες εχουν ιντερνετ εκεινη την στιγμη δηλαδη?? αλλιως αν υπαρχει Firmware το δοκιμαζεις.αλλα το βασικο ειναι να δουμε αν πεταει μονο εσενα η οχι αν ειναι θεμα ασυρματου η οχι οποτε εκει δοκιμαζεις με καλωδιο η αν κανει Reboot Ολο το ρουτερ η απλα χανει κανα dsl.
SPANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ξέχασες το ποιο σημαντικό, το οτι μπαίνουν 3 υπολογιστές βέβαια δεν λεει κατι , εγω έχω παραπάνω απο 5 στο router μου. Στο κανει αυτο στον υπολογιστή σου οταν τα αλλα pc δεν κάνουν καμια εργασία (να κατεβάζουν ενοω) η οταν ειναι τελείως κλειστοί ? Αν τους βγάλεις πάνω απο το router στο κάνει παλι ?
8anos94 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 βασικα εχω παρηηρησει οτι μολις μπενει και ο τριτος τοτε με πεταει οι αλλοι εχουν κανονικα νετ
SPANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Πως εισαστε συνδεδεμένοι με καλώδιο η ασύρματα ?
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 μαλλον για ασυρματα το κοβω.αρα εφοσον εχουν οι αλλοι υπολογιστες ιντερνετ κανονικα οταν τον πεταει το ρουτερ δεν κανει Reboot το ρουτερ δεν κανει αποσυνδεση αλλα μαλλον τον πεταει απο το wireless.αν ειναι αυτο ας δοκιμασει για λιγες ωρες με ξεκλειδωτο το δικτυο να δουμε αν θα το κανει παλι η οχι. και ας δοκιμασει πχ παλι μονο με το Pc του να δει τι γινεται.μια αλλη δοκιμη ειναι να βαλει 802.11b αντι για 802.11g να δουμε αν θα γινει κατι.και firmware Οπως ειπε ο spank αμα βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα