anesperos13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να διαπιστώσω αν εχει κάποιος άλλος πρόσβαση στα analytics μου; Αν καταγράφεται κάπου η δραστηριότητα, ποιος μπαίνει και από ποια ip? Γιατί έχω αυτή την εντύπωση;
pOLoS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 στο analytics στις ρυθμίσεις του κάθε site στη καρτέλα Users φαίνεται ποιοι έχουν πρόσβαση τι σε κάνει να νομίζεις ότι κάποιος έχει πρόσβαση στο analytics σου;
anesperos13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εννοω τους users που καθοριζω εγώ! Αλλά αν καποιος εχει πάρει τον κωδικό τον δικό μου ή αλλου user και το χρησιμοποιεί βλέποντας στοιχεία. Αν υπάρχει καταγραφη κάπου για τις ip ή κατι τέτοιο..
pOLoS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 στο gmail έχει log με τις τελευταίες ip , στο analytics δε νομίζω να έχει για extra ασφάλεια και για να είσαι σίγουρος ότι κανείς δε μπορεί να μπει στο λογαριασμό σου , μπορείς να ενεργοποίησης το 2-step verification https://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=180744 , όταν κάνεις login από κάποια συσκευή για πρώτη φορά σου ζητάει και ένα έξτρα κωδικό που σου στέλνει στο κινητό ή χρησιμοποιείς την ειδική εφαρμογή για iphone/android
anesperos13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 οταν λες στο gmail εννοεις οτι στελνει αναλυτικα τις ip το analytics στο gmail που εχει δηλωθει και μπορεις να το δεις απο εκει? ή μιλας γενικα η υπηρεσια του gmail προσφερει αναλυτικη καταγραφη των ip και αρα το analytics δε δινει τετοια δυνατοτητα? ευχαριστω για τη βοηθεια! θα δοκιμασω τη λυση που λες!
pOLoS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 το gmail έχει καταγραφή ip για τις τελευταίες ip που έχουν συνδεθεί στο gmail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα