stm00192 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Αν αποφασίσεις για καποια απο τις Dell παρτην απο το mssystems. Το γιατι διαβασε το εδώ και θα καταλάβεις γιε τι ειδους μαγαζι μιλάμε.. http://www.skroutz.gr/s/368429/AOC-i2353Fh.html Εμεις σου προτείναμε μία απο της δύο... Η επιλογή σου βασίζεται αποκλειστικα στη διαφορα των 20 - 30 Ε μεταξύ τους και στο αν σου χρειάζεται η υψηλότερη αναλυση της 24αρας (1920Χ1600 16:10 εναντι 1920Χ1080 16:9 της 23αρας)
ostvarivanje Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Arctic, οκ δεκτό, αλλά το αν θα την κρατήσω αρκετά χρόνια, θα δούμε για αυτό γιατί σε 1-2 χρόνια μπορεί να αλλάξω και τον υπολογιστή (όταν αισθανθώ ότι δε με καλύπτει), βέβαια υπάρχει και η λύση του να κρατήσω την κάρτα γραφικών. Είχατε δεν είχατε το περάσαμε το κατοστάρικο!!! Οπότε καταλήγω εδώ. stm00192, δίκιο έχεις σε αυτά που λες, απλά δεν είχα σκεφτεί ότι μιλάμε για κανονική οθόνη χωρίς ηχεία. Οπότε, καταλήγω (θέλω να πιστεύω) και σε οθόνη και σε κάρτα γραφικών. Για να δούμε... Θα σας παρακαλούσα να μου πείτε λίγο για τα ηλεκτρονικά καταστήματα τι γίνεται, καθώς δε γνωρίζω, όπως έγραψα και στο προηγούμενό μου μήνυμα.
stm00192 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Θα σας παρακαλούσα να μου πείτε λίγο για τα ηλεκτρονικά καταστήματα τι γίνεται, καθώς δε γνωρίζω, όπως έγραψα και στο προηγούμενό μου μήνυμα. Για την Dell και την mssystem σου έγραψα στο προηγούμενο μου ποστ!!
ostvarivanje Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Αν αποφασίσεις για καποια απο τις Dell παρτην απο το mssystems. Το γιατι διαβασε το εδώ και θα καταλάβεις γιε τι ειδους μαγαζι μιλάμε.. http://www.skroutz.gr/s/368429/AOC-i2353Fh.html Εμεις σου προτείναμε μία απο της δύο... Η επιλογή σου βασίζεται αποκλειστικα στη διαφορα των 20 - 30 Ε μεταξύ τους και στο αν σου χρειάζεται η υψηλότερη αναλυση της 24αρας (1920Χ1600 16:10 εναντι 1920Χ1080 16:9 της 23αρας) Συγγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να διαβάσω στο link που μου έστειλες. Εννοείς ότι η 24ρα έχει 1920Χ1200 και όχι 1600 ε; Το αν μου χρειάζεται η υψηλότερη ανάλυση σχετικό δεν είναι; Θεωρώ ότι έχοντας υψηλότερη είναι καλύτερα.
stm00192 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Συγγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να διαβάσω στο link που μου έστειλες. Εννοείς ότι η 24ρα έχει 1920Χ1200 και όχι 1600 ε; Το αν μου χρειάζεται η υψηλότερη ανάλυση σχετικό δεν είναι; Θεωρώ ότι έχοντας υψηλότερη είναι καλύτερα. Ναι σορρυ Χ1200!! Θεωρητικα ναι όσο υψηλότερη τοσο καλύτερα... διότι σου προσφερεται μεγαλυτερη πραγματικη επιφάνεια εργασίας. Στο λινκ που σου έστειλα στο έστειλα για να καταλάβεις ποσο αξιοπιστο κατάστημα ειναι το mssystem και πόσο σωστοι επαγγελματιες ωστες να κάνεις την αγορά σου απο εκεί αφοβα!!
Arctic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ναι σορρυ Χ1200!! Θεωρητικα ναι όσο υψηλότερη τοσο καλύτερα... διότι σου προσφερεται μεγαλυτερη πραγματικη επιφάνεια εργασίας. Στο λινκ που σου έστειλα στο έστειλα για να καταλάβεις ποσο αξιοπιστο κατάστημα ειναι το mssystem και πόσο σωστοι επαγγελματιες ωστες να κάνεις την αγορά σου απο εκεί αφοβα!! http://www.skroutz.gr/m/18/Msystems Αυτό εννοείς μάλλον
stm00192 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 http://www.skroutz.gr/m/18/Msystems Αυτό εννοείς μάλλον Ναι
ostvarivanje Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Άρα, από το συγκεκριμένο κατάστημα για την 24αρα Dell μιλάμε για αυτήν; Οπότε μετά από την κάρτα γραφικών, καταλήγω με τα πολλά και στην οθόνη. Σας ζάλισα σήμερα όλο το απόγευμα. Ευχαριστώ πολύ!
stm00192 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Άρα, από το συγκεκριμένο κατάστημα για την 24αρα Dell μιλάμε για αυτήν; Οπότε μετά από την κάρτα γραφικών, καταλήγω με τα πολλά και στην οθόνη. Σας ζάλισα σήμερα όλο το απόγευμα. Ευχαριστώ πολύ! Ναι για αυτή μιλάμε... υπάρχει και αλλου με λιγο λιγοτερα χρήματα αλλα δεν γνωρίζω τα καταστήματα οπότε και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. και δεν μας ζαλισες καθόλου... μακαρι ολοι εδω μέσα να ήταν τόσο συνεργασιμοι και ανοιχτοι στο να μαθουν 5 πραγματα παραπανω οπως εσυ!!
Arctic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 και δεν μας ζαλισες καθόλου... μακαρι ολοι εδω μέσα να ήταν τόσο συνεργασιμοι και ανοιχτοι στο να μαθουν 5 πραγματα παραπανω οπως εσυ!! Αυτό ακριβώς
ostvarivanje Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μα με το να μάθω κάποια επιπλέον πράγματα, όφελος έχω εγώ. Από εκεί και πέρα, επειδή είμαι σε πάρα πολλά forums τεχνολογικής φύσεως χρήστης, βλέπω πολλά παλαβά πράγματα, όπου κάποιος χρήστης (αντικειμενικά με περισσότερες γνώσεις) προσπαθεί να βοηθήσει κάποιον που έχει ήδη ζητήσει βοήθεια και μπαίνει ο εγωισμός στη μέση κλπ, κλπ. Sorry για το offtopic. Για το συγκεκριμένο κατάστημα είδα ότι είναι πιο ακριβό από κάποια άλλα, αλλά προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
ostvarivanje Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Σήμερα τελικά μου ήρθε και η οθόνη (το Σάββατο μου είχε έρθει η κάρτα γραφικών) και παω να τα συνδεσω στο σύστημα. Τελικά όμως τα προβλήματα μου δεν τελειώνουν εδώ. Δεν εχω σήμα στην οθόνη και ακούγονται συνεχόμενα μπιπ από το σύστημα. Το έψαξα λίγο και είδα ότι και άλλοι έχουν το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα. Από ο,τι κατάλαβα ευθύνεται το τροφοδοτικο. Θα σας παραθέσω μερικά links αλλά υπό τη μορφή κειμένου γιατι είμαι με παλιό κινητό γιατί ΜΟΥ χάλασε και το nexus s που εχω, δηλαδή τέτοια γκαντεμια ούτε στον εχθρό μου, εχω τρελαθεί ... Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να παραθεσω links λόγω του κινητού. Όποιος έχει την καλή διάθεση ας το κοιτάξει, η μητρική μου είναι m2n sli deluxe. www.tomshardware.co.uk/forum/275389-10-radeon-5750-signal-screen www.techsupportforum.com/forums/f15/no-signal-message-590520.html www.overclock.net/t/366989/official-asus-m2n-sli-and-m2n32-sli-club/5880 Τελικα τα κατάφερα αλλά αρκετά ακαταστατα...
Boltaz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εχεις δωσει ρευμα απο το τροφοδοτικο στην καρτα ? Ποιο τροφοδοτικο εχεις ?
ostvarivanje Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μόνο την κάρτα έβαλα. Δηλαδή τι ρεύμα να δώσω στην κάρτα. Το τροφοδοτικό είναι tagan tg480-u01.
Boltaz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Επειδη εχει πολλα ποστ/spam το topic δεν ξερω ποια καρτα αγορασες , απο το λινκ του προηγουμενου ποστ μαλλον την 5750 εχεις ... Δες αν εχει υποδοχη για ρευμα η καρτα γραφικων ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα