Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εγώ την 6750 την βρίσκω στην ίδια τιμή με την 6770. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να την πάρεις. http://www.skroutz.gr/s/422649/Sapphire-Radeon-HD-6750-1GB-GDDR5.html

Για την 6570 μιλαμε οχι την 6750! :P

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο στα παιχνιδια θα δεις διαφορές και πουθενα αλλού...

Αν τα βγάλουμε και εντελως απο την εξίσωση τα παιχνιδα τοτε μπορουμε να πεσουμε πολυ ακομη στην τιμη της κάρτας!!

Ναι όμως να μην πέσουμε σε χαμηλότερα επίπεδα από την Nvidia 7600gt που είχα. Εννοώ κάτι need for speed 3ετίας που έλεγα να τα παίζει. Ποια δηλαδή θα μου πρότεινες ώστε να βρω τη διαφορά της τιμής και να επιλέξω ανάλογα;

Δεινόσαυρε, προς στιγμήν και εμένα με μπέρδεψες. :-D

Δημοσ.

Εφόσον ήσουν διατεθειμένος να δώσεις 250-300 ευρω για την οθόνη, θα σου έλεγα να πάρεις την dell u2312 με 183 και με τα υπόλοιπα να πάρεις μια 6770 ή ακόμα καλύτερα 6850 να παίζεις άνετα και κανένα παιχνίδι!

Δημοσ.

Εφόσον ήσουν διατεθειμένος να δώσεις 250-300 ευρω για την οθόνη, θα σου έλεγα να πάρεις την dell u2312 με 183 και με τα υπόλοιπα να πάρεις μια 6770 ή ακόμα καλύτερα 6850 να παίζεις άνετα και κανένα παιχνίδι!

6850 με Athlon 64 X2? Are you sure TREX? :P

@ostvarivanje

Για εμενα πραγματικά αφού ανεβαίνεις τόσο σε ανάλυση και θές και λιγο τα παιχνιδάκια σου πανε με την μια σε 6770!

Δημοσ.

Η οθόνη δεν έχει hdmi; Προς το παρόν δε μου χρειάζεται, αλλά για αργότερα, όλο και κάποιο smartphone με τέτοια έξοδο θα έχω.

Όσο για την κάρτα γραφικών, μιλάμε για αυτήν;

Δημοσ.

Επειδή θα κρατήσεις αρκετό καιρό τη κάρτα πάρε καλύτερα αυτή παρά τη διαφορά των 10€, γιατί σου δίνει 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση.

Δημοσ.

Η οθόνη δεν έχει hdmi; Προς το παρόν δε μου χρειάζεται, αλλά για αργότερα, όλο και κάποιο smartphone με τέτοια έξοδο θα έχω.

Δεν υπάρχει λόγο υπαρξης HDMI σε αυτές τις οθόνες διοτι περα απο την μεταφορά και ηχου δεν προσφέρει τπτ παραπάνω από το DP η το DVI ... και αυτές οι οθόνες δεν έχουν ηχεια...

Τωρά για το κιν που λες στη χειροτερη πέρνεις ένα μετατροπαια από HDMI σε DVI...

Δημοσ.

Fixed... :P :P

Δε σας προλαβαίνω, όλο μου τα αλλάζετε! Και είχα διερωτηθεί γιατί μου προτείνετε την 23ρα και όχι την 24άρα.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όλα αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα τα εμπιστεύομαι; Γιατί μέχρι τώρα έχω αγοράσει μόνο από plaiso και e-shop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...