Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, την 6770 τελικά αγόρασα. Απλά, επειδή έγραφα από ένα κινητό, δεν μπορούσα να βρω link για την 6770. Πήρε όμως το μάτι μου το απόγευμα ότι είχε και άλλος σαν εμένα no signal.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάξε γύρω γύρω τη κάρτα και θα δεις μία υποδοχή για τη τροφοδοσία σαν αυτή images?q=tbn:ANd9GcS_JrrscZgyqOlFPjCcWAH307_ZtvTIgLqgU7MlRMUBqz0TBCtt.

Υποθέτω το τροφοδοτικό σου δεν έχει τέτοιο καλώδιο images?q=tbn:ANd9GcR4FKnk429Eto9RfzviwYiH7GJzuX_O4QFvfD67_6Ob0hE3I762

Αν έχει τότε το βάζεις στη κάρτα.

Αν πάλι δεν έχει(το πιθανότερο), στο κουτί τις κάρτα θα βρεις ένα molex to 6 pin adaptor.images?q=tbn:ANd9GcRS3YjxuCP2No-L4hKeCG5b8WH1WrmJtysVBftH5Cq3wq40u1CB

Συνδέεις αυτό και ξαναδοκιμάζεις.

Δημοσ.

Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Τελικά το έκανα, είχε το τροφοδοτικό αυτό που έβαλες στην πρώτη εικόνα αλλά και η κάρτα γραφικών είχε αυτό το επιπλέον molex. Όλα καλά με αυτό το ζήτημα.

Απλά, έχω πρόβλημα με το ότι μου βγάζει πάλι μπλε οθόνες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που φταίει. Άλλες φορές δε βγάζει μπλε οθόνη, αλλά παγώνει τελείως η οθόνη. Υπάρχει πιθανότητα να φταίει η τροφοδοσία (δεν αναφέρομαι στο τροφοδοτικό); Έχω κάποιες υποψίες και για αυτό άλλαξα πρίζα στον υπολογιστή για να δω τι θα γίνει...

Δημοσ.

Σε αλλο topic λες οτι την πηρες μεταχειρισμενη απο καποιον απο το forum , κανε του pm να σε βοηθησει να την εγκαταστησεις σωστα ... Μπορει η καρτα να ειχε προβλημα και γιαυτο να την πουλησε ...

Αν δεν βρεις ακρη παρουσια καποιου μεγαλυτερου (αν εισαι πιτσιρικας) κλεισε ραντεβου να του την επιστρεψεις και χερι με χερι να παρεις να λεφτα σου πισω ...

Δημοσ.

Διάβασε τον οδηγό του Gio, σίγουρα θα σε βοηθήσει.

Αλλά παίζει να είναι το τροφοδοτικό. Δοκίμασε πάλι με futmark όπως με τη παλιά.

Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι ζήτημα drivers. Έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους από εδώ. Αυτοί είναι για windows 7 και τους αντίστοιχους (που είναι σε beta ακόμα) για windows 8, από το οποίο γράφω τώρα.

Φίλε Boltaz, πιο πολύ παππού με λες παρά πιτσιρικά (42 χρονών είμαι). :-D Επίσης, για να αποφύγω αυτά που γράφεις στην πρώτη παράγραφο του μηνύματός σου, αγόρασα καινούρια κάρτα. Έχω την 6770. Και δε θυμάμαι να έχω γράψει ότι αγόρασα μεταχειρισμένη.

Διάβασε τον οδηγό του Gio, σίγουρα θα σε βοηθήσει.

Αλλά παίζει να είναι το τροφοδοτικό. Δοκίμασε πάλι με futmark όπως με τη παλιά.

Ευχαριστώ για τον οδηγό, θα τον διαβάσω μήπως και βρω κάποια άκρη. Από εκεί και πέρα, το futmark τι είναι;

Να αναλύσω λίγο τι πρόβλημα έχω από τη στιγμή που άλλαξα κάρτα γραφικών και την οθόνη (η οθόνη είναι φανταστική, αν και τρόμαξα λίγο στη αρχή με το μέγεθός της, σε 1-2 μέρες χρήσης με βόλεψε πολύ).

Από την πρώτη εκκίνηση του υπολογιστή, κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ανοίγω την οθόνη και τον υπολογιστή και η οθόνη μπαίνει σε αναμονή. Όπως ξεκινάει ο υπολογιστής, όπως ακούγεται ο ήχος από το cd που το ελέγχει, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν ακούγεται μόνο μία φορά, αλλά, αν δεν κάνω λάθος 6-7 φορές και μετά αφού σταματήσει ο ήχος ξεκινάει κανονικά ο υπολογιστής και ενεργοποιείται και η οθόνη. Αρκετές φορές μου βγάζει πρόβλημα ότι απέτυχε η εκκίνηση του υπολογιστή και να μπω στο bios να επαναφέρω τις εξορισμού ρυθμίσεις. Ό,τι ρυθμίσεις και να έχω κάνει στο bios μού το βγάζει. Το ζήτημα είναι ότι άλλες φορές εκκινείται το σύστημα κανονικά και άλλες το να κάνω αυτό που περιέγραψα παραπάνω με το bios. Με αποκορύφωμα το περασμένο Σάββατο σταμάτησε πάλι για να πατήσω F1 για να συνεχίσω την εκκίνηση ή del για να μπω στο bios. Αλλά μου εμφάνιζε μόνο τον ένα σκληρό (από τους τρεις που έχω). Επίσης το del δεν μπορούσα να το πατήσω. Άνοιξα τον υπολογιστή να δω αν έχει βγει κανένα καλώδιο από το σκληρό, αλλά όλα ήταν όπως έπρεπε να είναι. Στην επόμενη εκκίνηση, παρ' ότι έδειχνε ότι αναγνωρίζει τον ένα σκληρό, κανονικά (με F1) συνέχισε η εκκίνηση (default έχω τα windows 8) και κανονικά μέσα από τα windows έβλεπα όλους τους σκληρούς και φυσικά λειτουργούσαν κανονικά. Από το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι τώρα, όσες φορές εκκίνησα το σύστημα, άλλες φορές εκκινείται χωρίς κανένα μήνυμα ότι απέτυχε η εκκίνηση, άλλες φορές ότι απέτυχε η εκκίνηση, αλλά εμφάνιζε όλους τους σκληρούς και άλλες ότι απέτυχε το σύστημα αλλά εμφάνιζε μόνο τον ένα σκληρό. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, με F1 συνέχιζε κανονικά η εκκίνηση και ο υπολογιστής είναι λειτουργικότατος. Τώρα, τι μπορεί να φταίει δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως, αυτό στην αρχή με το cd που ακούγεται 6-7 φορές πρώτη φορά μου το κάνει. Δεν αναγνωρίζει το bios το cd και για αυτό μου βγάζει ότι απέτυχε η εκκίνηση; Στα windows το cd λειτουργεί κανονικά (από αυτό εγκατέστησα και τα windows 8). Θα διαβάσω τον οδηγό και να δούμε...

Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι ζήτημα drivers. Έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους από εδώ. Αυτοί είναι για windows 7 και τους αντίστοιχους (που είναι σε beta ακόμα) για windows 8, από το οποίο γράφω τώρα.

Φίλε Boltaz, πιο πολύ παππού με λες παρά πιτσιρικά (42 χρονών είμαι). :-D Επίσης, για να αποφύγω αυτά που γράφεις στην πρώτη παράγραφο του μηνύματός σου, αγόρασα καινούρια κάρτα. Έχω την 6770. Και δε θυμάμαι να έχω γράψει ότι αγόρασα μεταχειρισμένη.

Sry αλλος user ηταν :(

Πριν εγκαταστησεις την 6770 εκανες unistall τους drivers της nvidia που ειχες πριν ?

Κανε unistall τους drivers της καρτας γραφικων , μπουταρε απο safe mode και με driver sweeper αφαιρεσε nvidia/ati drivers , restart και βαλε παλι drivers ...

Δημοσ.

Sry αλλος user ηταν :(

Πριν εγκαταστησεις την 6770 εκανες unistall τους drivers της nvidia που ειχες πριν ?

Κανε unistall τους drivers της καρτας γραφικων , μπουταρε απο safe mode και με driver sweeper αφαιρεσε nvidia/ati drivers , restart και βαλε παλι drivers ...

Ισχύει ότι εγκατέστησα τους drivers της ati και μετά απεγκατέστησα αυτούς της nvidia. Ίσως φταίει και αυτό. Αλλά τα windows 8 τα εγκατέστησα αφού πήρα την κάρτα γραφικών οπότε δεν είχα εγκατεστημένους nvidia drivers. Αλλά και εκεί μία φορά μου έβγαλε bsod.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τον οδηγό, θα τον διαβάσω μήπως και βρω κάποια άκρη. Από εκεί και πέρα, το futmark τι είναι;

Να αναλύσω λίγο τι πρόβλημα έχω από τη στιγμή που άλλαξα κάρτα γραφικών και την οθόνη (η οθόνη είναι φανταστική, αν και τρόμαξα λίγο στη αρχή με το μέγεθός της, σε 1-2 μέρες χρήσης με βόλεψε πολύ).

Από την πρώτη εκκίνηση του υπολογιστή, κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ανοίγω την οθόνη και τον υπολογιστή και η οθόνη μπαίνει σε αναμονή. Όπως ξεκινάει ο υπολογιστής, όπως ακούγεται ο ήχος από το cd που το ελέγχει, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν ακούγεται μόνο μία φορά, αλλά, αν δεν κάνω λάθος 6-7 φορές και μετά αφού σταματήσει ο ήχος ξεκινάει κανονικά ο υπολογιστής και ενεργοποιείται και η οθόνη. Αρκετές φορές μου βγάζει πρόβλημα ότι απέτυχε η εκκίνηση του υπολογιστή και να μπω στο bios να επαναφέρω τις εξορισμού ρυθμίσεις. Ό,τι ρυθμίσεις και να έχω κάνει στο bios μού το βγάζει. Το ζήτημα είναι ότι άλλες φορές εκκινείται το σύστημα κανονικά και άλλες το να κάνω αυτό που περιέγραψα παραπάνω με το bios. Με αποκορύφωμα το περασμένο Σάββατο σταμάτησε πάλι για να πατήσω F1 για να συνεχίσω την εκκίνηση ή del για να μπω στο bios. Αλλά μου εμφάνιζε μόνο τον ένα σκληρό (από τους τρεις που έχω). Επίσης το del δεν μπορούσα να το πατήσω. Άνοιξα τον υπολογιστή να δω αν έχει βγει κανένα καλώδιο από το σκληρό, αλλά όλα ήταν όπως έπρεπε να είναι. Στην επόμενη εκκίνηση, παρ' ότι έδειχνε ότι αναγνωρίζει τον ένα σκληρό, κανονικά (με F1) συνέχισε η εκκίνηση (default έχω τα windows 8) και κανονικά μέσα από τα windows έβλεπα όλους τους σκληρούς και φυσικά λειτουργούσαν κανονικά. Από το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι τώρα, όσες φορές εκκίνησα το σύστημα, άλλες φορές εκκινείται χωρίς κανένα μήνυμα ότι απέτυχε η εκκίνηση, άλλες φορές ότι απέτυχε η εκκίνηση, αλλά εμφάνιζε όλους τους σκληρούς και άλλες ότι απέτυχε το σύστημα αλλά εμφάνιζε μόνο τον ένα σκληρό. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, με F1 συνέχιζε κανονικά η εκκίνηση και ο υπολογιστής είναι λειτουργικότατος. Τώρα, τι μπορεί να φταίει δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως, αυτό στην αρχή με το cd που ακούγεται 6-7 φορές πρώτη φορά μου το κάνει. Δεν αναγνωρίζει το bios το cd και για αυτό μου βγάζει ότι απέτυχε η εκκίνηση; Στα windows το cd λειτουργεί κανονικά (από αυτό εγκατέστησα και τα windows 8). Θα διαβάσω τον οδηγό και να δούμε...

Οι σκληροι δισκοι/dvd player ειναι ide ? sata ?

Δες σε default bios μηπως προσπαθει να μπουταρει απο dvd ...

Ισχύει ότι εγκατέστησα τους drivers της ati και μετά απεγκατέστησα αυτούς της nvidia. Ίσως φταίει και αυτό. Αλλά τα windows 8 τα εγκατέστησα αφού πήρα την κάρτα γραφικών οπότε δεν είχα εγκατεστημένους nvidia drivers. Αλλά και εκεί μία φορά μου έβγαλε bsod.

Τα win 8 ειναι beta , ασχολησου με win 7 ...

Δημοσ.

Τα cd/dvd είναι ide και οι σκληροί sata. Έχω δύο cd/dvd το ένα μόνο ανάγνωσης και το άλλο ανάγνωσης εγγραφής. Primary ide ήταν το ανάγνωσης/εγγραφής και slave ide το ανάγνωσης. Εγώ τα είχα αλλάξει πριν 1-2 μέρες και τώρα αναγνωρίζει σαν primary το ανάγνωσης αλλά το ανάγνωσης/εγγραφής δεν το εμφανίζει.

Ξέρω ότι τα win 8 είναι beta, απλά το έγραψα γιατί εκεί δεν υπήρχαν εγκατεστημένοι drivers της nvidia. Από κει και πέρα, δεν υπάρχει κάτι που μου το κάνει στα win8 που δεν μου το κάνει στα win7. Και στα δύο μου έβγαλε bsod.

Πάντως, από το μεσημέρι που τον έχω ανοιχτό τον υπολογιστή, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, να δούμε...

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι ότι το ένα δεν το αναγνωρίζει, παρ' ότι είναι συνδεδεμένο κανονικά. Οκ, θα το δοκιμάσω και αυτό να δω μήπως και αλλάξει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...