Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε, σε έναν φάκελλο έχω μία ταινία AVI και τους υπότιτλους σε ενα άλλο ξεχωριστό αρχείο SRT. Όταν βάζω να παίξει η ταινία, οι υπότιτλοι εμφανίζονται πολύ μικροί. Δοκίμασα να μεγαλώσω τη γραμματοσειρά μέσα απ το αρχείο SRT αλλά δεν έγινε τίποτα.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος μ' αυτά τα θέματα, υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουν λίγο οι υπότιτλοι? Ίσως μέσα απ' τις ρυθμίσεις του VLC? (M' αυτό βλέπω τις ταινίες)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Πατάς CTRL+P και μετά:

post-43041-0-33600800-1330162137_thumb.png

Δυστυχώς η αλλαγή δεν εφαρμόζεται άμεσα/σε πραγματικό χρόνο στο video που παίζει εκείνην τη στιγμή. Θα πρέπει να κλείσεις το video και να το ξανανοίξεις, για να δεις τη διαφορά στο μέγεθος των υποτίτλων.

Δημοσ.

Ναι γίνεται αυτό που θες.

Θα πας στον VLC εργαλεία-προτιμήσεις-υπότιτλοι&OSD δίπλα στο "μέγεθος γραμματοσειράς" κάνεις την επιλογή που σε βολεύει και πατάς κάτω "αποθήκευση".

Σημείωση: Κλείνεις και ξανανοίγεις τον VLC για να δεις το "μεγάλωμα" στους υπότιτλους ;)

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα.εβαλα σε usb stick ενα βιντεο με υποτιτλους ξεχωριστα σε αρχειο srt.οταν βαζω το στικακι στο tv box για να το δω στην τηλεοραση ,οι υποτιτλοι ειναι πολυ μικροι με αποτελεσμα να κουραζονται τα ματια μου.sto laptop ειναι κανονικοι.θελει καποια ρυθμιση απο την tv μου ,η απο το tv box που το εχω;ευχαριστω εκ το προτερων.

Δημοσ.

Το μεγεθος των υποτιτλων το καθοριζει η συσκευη που παιζει το βιντεο. Αν η τηλεοραση ή το tvbox σου δεν εχει τετοια επιλογη για αυτο, δεν μπορεις να κανεις κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δε γινεται κατι απο τον player, μπορεις να κανεις το srt convert σε κατι αλλο πχ sup, ass με οτι μεγεθος θες, εφοσον υποστηριζει τα συγκεκριμενα φορματ ο player

https://www.nikse.dk/subtitleedit/

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Από ποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής βλέπεις την ταινία; Σε αυτό θα βρεις και τις ρυθμίσεις για τους υπότιτλους. Την ώρα που παίζει η ταινία και αφού συνδέσεις ένα ποντίκι (γιατί με το τηλεκοντρόλ δε θα βγάλεις άκρη) δες τι επιλογές σου έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...