tasos1964 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Χαίρετε, σε έναν φάκελλο έχω μία ταινία AVI και τους υπότιτλους σε ενα άλλο ξεχωριστό αρχείο SRT. Όταν βάζω να παίξει η ταινία, οι υπότιτλοι εμφανίζονται πολύ μικροί. Δοκίμασα να μεγαλώσω τη γραμματοσειρά μέσα απ το αρχείο SRT αλλά δεν έγινε τίποτα. Επειδή είμαι λίγο άσχετος μ' αυτά τα θέματα, υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουν λίγο οι υπότιτλοι? Ίσως μέσα απ' τις ρυθμίσεις του VLC? (M' αυτό βλέπω τις ταινίες) Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα. Πατάς CTRL+P και μετά: Δυστυχώς η αλλαγή δεν εφαρμόζεται άμεσα/σε πραγματικό χρόνο στο video που παίζει εκείνην τη στιγμή. Θα πρέπει να κλείσεις το video και να το ξανανοίξεις, για να δεις τη διαφορά στο μέγεθος των υποτίτλων.
cosmos000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ναι γίνεται αυτό που θες. Θα πας στον VLC εργαλεία-προτιμήσεις-υπότιτλοι&OSD δίπλα στο "μέγεθος γραμματοσειράς" κάνεις την επιλογή που σε βολεύει και πατάς κάτω "αποθήκευση". Σημείωση: Κλείνεις και ξανανοίγεις τον VLC για να δεις το "μεγάλωμα" στους υπότιτλους
iliata2410 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 καλησπερα και απο εμενα.εβαλα σε usb stick ενα βιντεο με υποτιτλους ξεχωριστα σε αρχειο srt.οταν βαζω το στικακι στο tv box για να το δω στην τηλεοραση ,οι υποτιτλοι ειναι πολυ μικροι με αποτελεσμα να κουραζονται τα ματια μου.sto laptop ειναι κανονικοι.θελει καποια ρυθμιση απο την tv μου ,η απο το tv box που το εχω;ευχαριστω εκ το προτερων.
jim_p Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Το μεγεθος των υποτιτλων το καθοριζει η συσκευη που παιζει το βιντεο. Αν η τηλεοραση ή το tvbox σου δεν εχει τετοια επιλογη για αυτο, δεν μπορεις να κανεις κατι.
rofl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) αν δε γινεται κατι απο τον player, μπορεις να κανεις το srt convert σε κατι αλλο πχ sup, ass με οτι μεγεθος θες, εφοσον υποστηριζει τα συγκεκριμενα φορματ ο player https://www.nikse.dk/subtitleedit/ Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από rofl
iliata2410 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 το μοντελο ειναι tanix tx3 mini δεν ξερω αν γινετε .
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Από ποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής βλέπεις την ταινία; Σε αυτό θα βρεις και τις ρυθμίσεις για τους υπότιτλους. Την ώρα που παίζει η ταινία και αφού συνδέσεις ένα ποντίκι (γιατί με το τηλεκοντρόλ δε θα βγάλεις άκρη) δες τι επιλογές σου έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα