Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σου @Poulinos τώρα σου γράφω από το λαπτοπ της ανεψιάς,μόλις το σύνδεσα αμέσως με είδε,τώρα ξέρω πως το πρόβλημα το έχω εγώ,

τώρα τι μου προτείνεις να πάρω καμιά φτηνή ασύρματη κάρτα αν ναι ποια;σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απλα ειναι παραξενο να βλεπει η καρτα σου γειτονικα δικτυα και οχι το δικο σου.σιγουρα παταγες apply και ενανες προληπτικα ενα Reboot οταν αλλαζες το καναλι?δοκιμασες να σβησεις την καρτα δικτυου απο το device manager και να την ξαναπερασεις?

επισης κοιταξες για πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου???γιατι αν δεν εβλεπε κανενα θα σου ελεγα οκ αλλα να τα βλεπει ολα εκτος απο το δικο σου ειναι παραξενο.επισης μεσα στο ρουτερ για δοκιμασε να βαλεις να παιξει b/g και οχι b/g/n(αν υποστηριζει n το ρουτερ)

αν δεν παιξει παλι δοκιμασε σκετο b η σκετο g να δουμε αν ετσι θα το δει

Δημοσ.

Έκανα ότι μου είπες, όταν έβαλα το g και πάτησα το apply τότε είδα εμένα και στην άκρη είχε ένα κόκκινο Χ και άλλες πολλές, και τρις ξεκλείδωτες,όταν όμως κλικαρα εμένα έγραφε από κάτω αυτό το μήνυμα, The capability of your network adapter does not match the requirements of this network,επίσης κάτω δεξιά στην μπάρα ποτέ δεν μου δείχνει το ασύρματο σήμα.

Και όμως θυμάμαι πολύ καλά πριν από αρκετό καιρό είχα αναφέρει εδώ στο νήμα πως σερφαρω με του γείτονα την σύνδεση και είχα μπει και στο modem του και του είχα κάνει μερικές αλλαγές για να καταλάβει πως είναι εκτεθειμένος και μετά από μια μέρα το κλείδωσε.

Δημοσ.

Έκανα ότι μου είπες, όταν έβαλα το g και πάτησα το apply τότε είδα εμένα και στην άκρη είχε ένα κόκκινο Χ και άλλες πολλές, και τρις ξεκλείδωτες,όταν όμως κλικαρα εμένα έγραφε από κάτω αυτό το μήνυμα, The capability of your network adapter does not match the requirements of this network,επίσης κάτω δεξιά στην μπάρα ποτέ δεν μου δείχνει το ασύρματο σήμα.

Και όμως θυμάμαι πολύ καλά πριν από αρκετό καιρό είχα αναφέρει εδώ στο νήμα πως σερφαρω με του γείτονα την σύνδεση και είχα μπει και στο modem του και του είχα κάνει μερικές αλλαγές για να καταλάβει πως είναι εκτεθειμένος και μετά από μια μέρα το κλείδωσε.

με μπερδεψες.εβαλες G Στο ρουτερ η στην καρτα δικτυου σου?μαλλον στο Pc σου.επισης κανε μια καλη και μπες στο ρουτερ πηγαινε στο wireless και πες μου ποια προτοκολλα εχει .δηλαδη τι γραφει b/g/n? b/g? n σκετο?γιατι κατι μου λεει οτι εχει γινει καποιο λαθος εκει και θα ειναι τιποτα N μονο

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο πρόβλημα μου.

Χθες μετά από πολλές προσπάθειες βάζοντας το g/b και αλλάζοντας το Security Type από WPA2-PSK σε WPA-PSK άρχισα να με βλέπω και με σήμα Signal Strength:Exellent, όμως πατώντας το Connect και βάζοντας το Security Key μετά από λίγο μου πετάει αυτό το μήνυμα Windows was unable to cnnect to:..

Κάποια ιδέα @Poulinos;η να τα παρατήσω και να μείνω με την ενσύρματη σύνδεση.

Δεν σε πρόλαβα όταν έγραφα το μήνυμα.

Δημοσ.

το ρουτερ βαλτο b/g το ιδιο και την καρτα σου να παιζει b/g.καναλι απο 1-11.κωδικο βαλει κατι χωρις πολλα πολλα μεσα για δοκιμη.κλειδωμα σκετο wpa-psk αν εχει να διαλεξεις Tkip h aes βαλε tkip.επισης πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου αν μπορεις να κατεβασεις.δεν θυμαμαι αν στο ειπα.

Δημοσ.

Ναι το ρουτερ το έχω στο b/g

και την καρτα σου να παίζει b/g.= αυτό πως θα το κάνω;

το κανάλι το έχω στο 1.

το κλειδομα το εχω στο wpa-psk.

έχω βάλει tkip.

επισης πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου αν μπορεις να κατεβασεις.= αυτούς που θα τους βρω;

Χθες βράδυ άνοιξα το κουτί και είδα πως έχω αυτήν την παρακάτω κάρτα.

http://imageshack.us/photo/my-images/299/spa0432fi9.jpg/

Δημοσ.

δες ποια καρτα εχεις στο device manager και μετα πες μας το μοντελο να το βρουμε

την καρτα την βαζεις στο b/g απο το device manager.

Δημοσ.

Στο device manager μου δείχνει αυτό PRISM 802.11g wireless adapter.

η κάρτα μου είναι IEEE 802.11g mini pci.

και model:xg 601m.

Δημοσ.

Στα τελευταία router που έχουν "n features" και όχι καθαρόαιμο "n" μερικές κάρτες δε βλέπουν το ssid τους ή έχουν περίεργη συμπεριφορά/αποσυνδέσεις ή timeouts. Μέσα από το router βάλε σκέτο b/g όπως σου είπαν και τα παιδιά και λογικά θα το δεί κανονικά. Το δε κλείδωμα δεν έχει να κάνει με το αν θα το δεί.

Υ.Γ έχεις vdsl ? ;)

Δημοσ.

το κακο με το N ειναι οτι σε Thomson παιζει 65 mbps σε αλλα ρουτερ 150 και σε αλλα 300.σε καποια ειναι draft οποτε μπορει καποιος να δει διαφορα.

Στο device manager μου δείχνει αυτό PRISM 802.11g wireless adapter.

η κάρτα μου είναι IEEE 802.11g mini pci.

και model:xg 601m.

me ena γρηγορο google εχει chipset conexant αλλα το να βρεις drivers ειναι βελονα στα αχυρα.τι windows εχεις ?7 αρια?την καρτα την βρηκαν μονα τους η την περασες απο κανα cd?επισης απο windows update(πιο πολυ για τα windows 7 μηπως σου βρηκαν καμια πιο νεα εκδοση drivers?

Δημοσ.

Στα τελευταία router που έχουν "n features" και όχι καθαρόαιμο "n" μερικές κάρτες δε βλέπουν το ssid τους ή έχουν περίεργη συμπεριφορά/αποσυνδέσεις ή timeouts. Μέσα από το router βάλε σκέτο b/g όπως σου είπαν και τα παιδιά και λογικά θα το δεί κανονικά. Το δε κλείδωμα δεν έχει να κάνει με το αν θα το δεί.

Υ.Γ έχεις vdsl ? ;)

Ναι φίλε εδώ και δυο βδομάδες έχω VDSL2, Τώρα θα συνδέσω και την τηλεόραση,έχω τον παρακάτω provider.

http://internet.telfort.nl/shop/index.html

το κακο με το N ειναι οτι σε Thomson παιζει 65 mbps σε αλλα ρουτερ 150 και σε αλλα 300.σε καποια ειναι draft οποτε μπορει καποιος να δει διαφορα.

me ena γρηγορο google εχει chipset conexant αλλα το να βρεις drivers ειναι βελονα στα αχυρα.τι windows εχεις ?7 αρια?την καρτα την βρηκαν μονα τους η την περασες απο κανα cd?επισης απο windows update(πιο πολυ για τα windows 7 μηπως σου βρηκαν καμια πιο νεα εκδοση drivers?

Επιτελούς γράφω με ασύρματη σύνεση και αυτό γιατί εγκατέστησα τα Win.XP για να δοκιμάσω.@Poulinos λες να φταίνε να w7.το μόνο πρόβλημα συχνά κόβετε η σύνδεση,

Δημοσ.

Επιτελούς γράφω με ασύρματη σύνεση και αυτό γιατί εγκατέστησα τα Win.XP για να δοκιμάσω.@Poulinos λες να φταίνε να w7.το μόνο πρόβλημα συχνά κόβετε η σύνδεση,

πιο πολυ κατι μου βρωμαει στην καρτα δικτυου παρα στα windows 7.απλα μπορει οι drivers για τα windows 7 Να μην ειναι οτι καλυτερο.το κακο ειναι οτι εχεις και προβληματα και στα windows xp.firmware update για το zyxel υπαρχει???γιατι για drivers για την ασυρματη καρτα δεν το κοβω να βρισκεις.εκτος αν παρεις καμια αλλη καρτα να κανεις δοκιμη αφου με το Laptop της ανηψιας λες οτι επαιζε μια χαρα.

Δημοσ.

Και ξαφνικά έγινε το θαύμα :-D τώρα έχω και ασύρματη σύνδεση :-D μην με ρωτάτε γιατί δεν ξέρω να σας πω πως.

@Poulinos σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για το ενδιαφέρον σου.

Δημοσ.

μην το βαλεις και με καλωδιο και ασυρματα.το ενα απο τα 2.τι εκανες και εφτιαξε?τι πειραξες?κατι θα εκανες δεν γινεται να ηρθε μονο του.:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...