IOSTEFO Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Για σας σήμερα παρέλαβα το νέο μου VDSL2 modem/router είναι το παρακάτω, http://www.zyxel.com/products_services/p_2812hnu_fx_series.shtml?t=p Αυτό το modem έχει δυο θύρες USB μια στην πίσω μεριά και μια στο πλάι στο System Specifications αναφέρει αυτά USB Printer server* File sharing 3G dongle** Και η ερώτηση μου είναι τι δουλειά κάνει το κάθε ένα, ε όταν δεν ξέρεις πρέπει να ρωτάς. Σας ευχαριστώ.
11demian111 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 printer server: συνδεεις εκτυπωτη και εκτυπωνεις μεσω δικτυου 3G dongle: συνδεεις στικακι mobile internet και χρησιμοποιεις τι δικτυο κινητης. και μπορεις να το μοιρασεις to internet απο το στικακι μεσω wifi
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Για σας σήμερα παρέλαβα το νέο μου VDSL2 modem/router είναι το παρακάτω, http://www.zyxel.com...eries.shtml?t=p Αυτό το modem έχει δυο θύρες USB μια στην πίσω μεριά και μια στο πλάι στο System Specifications αναφέρει αυτά USB Printer server* File sharing 3G dongle** Και η ερώτηση μου είναι τι δουλειά κάνει το κάθε ένα, ε όταν δεν ξέρεις πρέπει να ρωτάς. Σας ευχαριστώ. περα απο Printer το File sharing σημαινει οτι λογικα βαζεις πανω Usb δισκο και τον κανεις δικτυακο σαν nas.για τα αλλα ειπε ο φιλος απο πανω.
IOSTEFO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Σας ευχαριστώ και τους δυο τώρα ξέρω δεν θα πάνε αχρησιμοποίητα.
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 στον περισσοτερο κοσμο πανε αχρησιμοποιητα.επισης για το usb Που παιρνει δισκο εχω δει ρουτερ πχ Thomson που παιρνουν μονο fat32 δισκο κοινως η αχρηστια στο μεγαλειο της.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 και NTFS να έπαιρνε δεν έχει νόημα, οι usb2.0 ports που έχουν τα routers σέρνονται...
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 καλα ναι το ιδιο και στα φτηνα Nas.θες καλο nas.απλα δεν ειναι ασχημο feauture για μικρες μεταφορες αρχειων.αλλα να μην βλεπει και ntfs παραπαει.το Thomson και κανα δυο αλλα ξερω οτι δεν δεχονται.ξεφτιλα.ελεος.
SPANK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγω το χρησιμοποίησα για nas με εναν δίσκο πάνω για λίγο καιρό αλλα δεν ηταν και πολύ καλή η ταχύτητα και τελικά παίζει ενας laser εκτυπωτής τώρα.
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγω το χρησιμοποίησα για nas με εναν δίσκο πάνω για λίγο καιρό αλλα δεν ηταν και πολύ καλή η ταχύτητα και τελικά παίζει ενας laser εκτυπωτής τώρα. τα καλα τα Nas Που εχουν καλες ταχυτητες κανουν τακουτια τους μονο κατι 300-400.ειχα το netgear το stora και western digital που ηταν ethernet και ενταξει δεν ειναι οτι πιο γρηγορο.αλλο τοσο οταν βλεπεις απλα μια Usb Πανω σε ενα ρουτερ των 100 ευρω δεν γινεται να περιμενεις και επιδοσεις.
IOSTEFO Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Για σας και πάλι,σήμερα σύνδεσα το VDSL2 modem/router μου και το πρόβλημα μου είναι δεν το βλέπω ασύρματα,ενώ βλέπω 5 άλλων το δικό μου δεν το βλέπω,το λαμπάκι στο modem είναι αναμένω πράσινο. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε να κάνω την ασύρματη σύνδεση,σας ευχαριστώ πολύ.
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 μπες μεσα στο ρουτερ με καλωδιο σιγουρεψου οτι το ασυρματο ειναι On επισης δωσε ενα αλλο ssid και βαλε manual το καναλι και οχι auto.βαλτο απο 1 εως 11.οχι 12 οχι 13 γιατι πολλες καρτες δεν τα βρισκουν.επισης κλειδωσε με wpa η wpa2.
IOSTEFO Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 @poulinos έκανα ότι μου είπες άλλαξα ssid όνομα δοκίμασα τα κανάλια από 1 έως 11 αλλά τίποτα καμιά εμφάνιση ενώ των γειτόνων τα βλέπω,λέω αύριο να πάρω το λαπτοπ της ανεψιάς μου να το δοκιμάσω,αν το δει το πρόβλημα θα είναι δικό μου, αν δεν το δει τότε θα μου έχουν στείλει ελαττωματικό modem. πάντως σε ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 θα σου λεγα καντο Hard reset να δεις.μηπως ειναι Hidden ssid?κανα κινητο κανα Ps3 για δοκιμη εχεις για να δεις αν βλεπει το δικτυο?
IOSTEFO Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ποια η διαφορά του reset από το hard reset; το hidden ssid είναι ξετικαρισμενο,ούτε κινητό ούτε ps3 έχω γιαυτό είπα αύριο να φέρω το λαπτοπ της ανεψιάς μου να το δοκιμάσω για να δω αν δει δίκτυο. ακριβώς το ίδιο modem πήρε ένας φίλος που μένει εκατό μετρά παρακάτω και με φώναξε για να του το συνδέσω, εκεινου με το πρώτο το είδε το δίκτυο,τι να πω.
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 reset πολλες φορες καποιοι εννοουν το reboot>hard reset ειναι επαναφορα στις default ρυθμισεις συνηθως απο το μικρο κουμπακι πανω στο ρουτερ.μπορει και να εχει προβλημα ενταξει δεν ειναι σπανιο κατι να μην παιζει απο την μανα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα