Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση...

Οταν λες μεγαλη ποικιλια εννοεις μαλλον κ τους τιτλους του ds??

Γενικα μου ταιριαζει πιο πολυ το υφος των games του psp αλλα απο την αλλη δεν μπορω να περιμενω τοσο πολυ μεχρι να βγει το vita.

Γι αυτο σκεφτομαι το 3ds (θελω να κανω κ ενα δωρακι στον εαυτο μου χαχα)

Αλλα φοβαμαι μην το μετανιωσω γιατι πολυ παιδικα παιχνιδια εχει η nintendo κ τα γραφικα δεν τα βλεπω κ πολυ καλυτερα απο το ipad....Μπορει κ να κανω λαθος βεβαια...

Και οι τίτλοι του 3DS αυτή την στιγμή είναι αρκετοί και πολύ ποιοτικοί. Υπολόγισε οτι με το 3DS είσαι κομπλέ με 150€, ενώ το Vita κοστίζει 250€ και δεν διαθέτει memory card.

Σου ξαναλέω, για την δεδομένη χρονική στιγμή το 3DS είναι μονόδρομος.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια

Με βλεπω να ψαχνω για μεταχειρισμενο 3ds (εβαλα ηδη αγγελια) κ οταν βγει το vita το πουλαω ή μπορει κ να το κρατησω...Θα δω τοτε

@skanjos οπως σωστα ειπες το target group της nintendo ειναι τα casual games γι αυτο κ νομιζω οτι πρεπει σιγα σιγα να ιδρωσει λιγο το αυτακι της γιατι νομιζω οτι στο μελλον(εγω νομιχω κ τωρα) θα απειληθει σοβαρα απo τις android/apple πλατφορμες στο θεμα του casual gaming (γι αυτο εβαλα κ το ipad στην συγκριση που εχω παιξει παιχνιδαρες κ σε αυτο με ωραια γραφικα)

(κ ολα αυτα σας τα λεει ενας μαντραχαλος αμετανοητος gamer 30 χρονων)

Δημοσ.

3DS θα έπαιρνα εγώ την δεδομένη χρονική στιγμή. Μεγαλύτερη ποικιλία τίτλων και καλύτερο value for money.

Συμφωνώ απόλυτα.

+1

Δημοσ.

φυσικο και επομενο, πως θα πουλησει μια κονσολα αν δεν χακαριστει?

εγω πιστευω(γνωμη μου) οτι οι χακερ αυτου του τυπου ειναι κατασκεβασμενοι απο τις εταιριες.

θα πουλησει μερικα εκατομυρια κοματια παραπανω αν ξεκλειδωθει. ετσι εγινε και με το ps3.

οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει και το αντιστροφο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειναι σαν να συγκρινουμε Ferrari Vs Fiat !

Ps Vita εννοειται !

Πολυ θα το ηθελες. Η διαφορα δυναμης μεταξυ των 2 ειναι πολυ μικροτερη σε σχεση με το PSP vs DS. Ακομα μικροτερη αν βαλεις οτι το 3DS τα αποδιδει και σε 3D τα παιχνιδια του οπου απαιτειται ακομα μεγαλυτερη ισχυ.

Μαλλον εχουμε να κανουμε περισσοτερο με Nissan GTR (3ds) vs Lexus LFA (PSV). Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος εκει εξω που θα δει το Resident Evil στο 3DS και δεν θα πει οτι ειναι αμεσα συγκρισιμο με οτιδηποτε εχει να δειξει το PSV. Nanostray VS stardust delta μια απο τα ιδια. Super Mario 3DS vs Little big planet και παει λεγοντας. Ακομα και στα fighting ειναι συγκρισιμα. Υπαρχει περιπτωση να δεις Dead or Alive ή Tekken στο 3DS και να μην εντυπωσιαστεις?

Δημοσ.

-Το Psv Vita ειναι γιαυτους που θελουν Φορητη παιχνιδομηχανη και καταληγουν να παρουν φορητη multimedia συσκευη που παιζει και λιγα παιχνιδια ελεω της χαμηλης third party Υποστηριξης και του γεγονοτος οτι η Sony ΔΕΝ ειναι Nintnedo οσον αφορα την 1st party υποστηριξη με οτι αυτο συνεπαγετε (κυριως ως προς την ποιοτητα του gameplay και το ποσο ταιριαζουν τα παιχνιδα των δυο εταιριων σε φορητο.οπως και να το κανουμε η Ninty εινα ιέτη Φωτος μπροστα σε αυτους τους τομεις απο οποιαδηποτε αλλη εταιρια οχι μονο απο τη Sony)

-Το 3DS ειναι γιαυτους που θελουν Φορητη Παιχνιδομηχανη και καταληγουν να παρουν ΦΟΡΗΤΗ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ με Καταπληκτικα και Πολλα Παιχνιδια ειδικα φτιαγμενα για Φορητο απο third parties εταιριες και Φυσικα τους Μοναδικους και Πολλους 1st party τιτλους με τη Μαγεια και ΔΙασκεδαση που μονο η nintedno ξερει να δινει. Και Φυσικα το 3DS εχει και multimedia δυνατοτητες οι οποιες ομως περνουν σε δευτερη μοιρα ετσι κι αλλιως παρολαυτα ειναι δεδομενες.

-Μην το ψαχνεται.Στο ιδιο Εργο Θεατες θα ειμαστε.Ακριβως οπως η κοντρα Ds vs Psp θα εξελιχθει το 3DS vs Ps Vita . ¨ηδη εξελισετε φυσικα οπου το psv vita στην ιαπωνια που κυκλοφορησε πουλαει λιγοτερο απο το psp και κυριως δεν εχει υποστηριξη σε Software τιτλους ενω αντιθετα το 3DS ειναι πρωτο και με διαφορα σε πωλησεις μεταξυ ολων των παιχνιδομηχανων φορητων και επιτραπεζιων και κυριως Βγαινουν ΣΥνεχως Πολλοιν Νεοι και Ποιοτικοι Τιτλοι.

Κατα τα αλλα ΑΣΧΕΤΟΙ οπως ο δευτερος σχολιαστης μπορουν να κανουν το ασπρο μαυρο και να συμπαρασυρουν και αλους στην Αγνοια και τη Βλακεια τους , λεγοντας Ferrari το Ps Vita και Fiat το 3DS ενω ισχυει το αντιθετο σε οτι αφορα αυτο για το οποιο προοριζονται οι δυο συσκευες δηλαδη το gaming.

Δημοσ.

Έχει μεγαλύτερη hardcore βιβλιοθήκη το 3DS (έρχεται και η νέα γενιά Pokemon που είναι system seller παραδοσιακά). Το Vita δίνει έμφαση στο multimedia και την συνδεσιμότητα, μόνο που παρόμοια multimedia φορητά έχουν αποτύχει στο παρελθόν, αν θέλουμε multi device παίρνουμε το Samsung Galaxy.

Επίσης, ποιός θα δώσει 40€ να παίξει Uncharted στο... μετρό, όταν μπορεί να το έχει στο PS3;

Δημοσ.

Κατα τα αλλα ΑΣΧΕΤΟΙ οπως ο δευτερος σχολιαστης μπορουν να κανουν το ασπρο μαυρο και να συμπαρασυρουν και αλους στην Αγνοια και τη Βλακεια τους , λεγοντας Ferrari το Ps Vita και Fiat το 3DS ενω ισχυει το αντιθετο σε οτι αφορα αυτο για το οποιο προοριζονται οι δυο συσκευες δηλαδη το gaming.

Η καθε μια κονσολα εχει τα συν και τα πλην της αλλα νομιζω πως ειναι ασκοπο και προσβλητικο να καταφερομαστε ετσι για καποιον κυριως οταν μιλαμε περι γουστων

Στο κατω κατω εμεις δεν εχουμε να κερδισουμε κατι απο τις πωλησεις που κανουν οι κονσολες. Για την προσωπικη μας ικανοποιηση τις αγοραζουμε αναλογα με το τι ζηταμε και μας προσφερει

Δημοσ.

Εγω το εχω πει ετσι και αλλιως. Ηδη εχω 3DS και σκοπευω μετα απο καποιους μηνες να προσπαθησω να παρω και το PSV. Θεωρω οτι και τα δυο θα μου προσφερουν ολοκληρομενες λυσεις για οτι θελω και χρειαζομαι. Ninja Gaiden Sigma και Disgaea 3 στο PSV??? Ναι παρακαλω θα παρω! Το 3DS και -μονο- για τους τιτλους της nintendo θα μου εφτανε. Δεν με χαλαει ομως σιγουρα που εχω πολλους περισσοτερους τιτλους ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

-.........

ΚΑΙ εγω PS VITA ΘΑ πω.....τωρα συγνωμη αλλα μονο ΑΣΧΕΤΟ νομιζω δεν τον λες τον συγκεκριμενο χρηστη με την υπογραφη του να αναφερει AMIGA500-1000 και το 1084S....απο την αλλη οι συγκρισεις ειναι θεμα ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, και για πολυ κοσμο ΔΥΣΤΥΧΩΣ ή ΕΥΤΥΧΩΣ ετσι ειναι (Ferrari το Ps Vita και Fiat το 3DS )!!!

Δημοσ.

Πολυ θα το ηθελες. Η διαφορα δυναμης μεταξυ των 2 ειναι πολυ μικροτερη σε σχεση με το PSP vs DS.

Iδια διαφορα βλεπω.Μια γενια.

Την διαφορα θα την κανει το software φυσικα και ειναι νωρις να μιλαμε για νικητες.2 μερες εχει βγει το Vita.Ημαρτον οι αλλοι το πεθαναν απο τωρα(οπως πεθαναν καποτε και το ps3,ωραιες εποχες..)

Το Psv Vita ειναι γιαυτους που θελουν Φορητη παιχνιδομηχανη και καταληγουν να παρουν φορητη multimedia συσκευη που παιζει και λιγα παιχνιδια

Λιγα σαν το psp ε??

221435NothingtodoHereGifMadethiscuzIwas2479d82822723.gif?1321553488

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...