Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι οχι το GO?περα απο το οτι δεν περνει UMD αν γινεται να χακαριστει δεν μεν ενδιαφέρει καθολου να σου πω την αλήθεια.σε θεμα γραφικων και μπαταρια περισσότερο θελω να μου πεις.βρηκα ενα φθηνο καινουριο στα 80 ευρώ!!!!λεω να το χτυπησω αυριο κιόλας!αλλα πες μνου σε παρακαλω θελει καποιο συγκεκριμενο κομματι για να σπ΄πασει η ολα τα GO μπορούν να χακαριστούν?

Δημοσ.

Πρωτον το 3004 slim ειναι αποδεδειγμενο μηχανημα χωρις προβληματα. Δευτερον αν σε περιπτωση εχεις προβλημα ειναι πολυ ποιο πιθανον να το λυσεις με αυτο τοσο σε hardware οσο και σε software συμπεριλαμβανομενου και των hacks. Τριτον εχει ΠΟΛΥ χειροτερα controls απο το κανονικο PSP και εχει ποιο μικρη οθονη σε σχεση με τα αλλα με διαφορα μισης ιντσας.

Οπως καταλαβαινεις ΜΗΝ παρεις το Go. Θα χτυπας το κεφαλι σου. Φιλικα.

Δημοσ.

Απο αποψη γραφικων δεν εχει διαφορα αλλα με την αρκετα μικροτερη οθονη...καταλαβαινεις. H μπαταρια αναφερεται οτι ειναι χειροτερη απο ενα 3000. Το ιδιο και το σπασιμο αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια, απλα οτι διαβαζουμε στα forum. Απλα μην το σκεφτεσαι για go. Δεν αξιζει για κανενα λογο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κανένας. Και οι δύο θα βρουν θέση στην αγορά.

Αλλά υποστηρίζω το βήτα γιατί έχει καλά γραφικά και τα ps2 γραφικά για μένα είναι παντελώς ξεπερασμένα και ακριβώς όπως το ps3 ξέρεις πως η sony θα το στηρίζει για χρόνια. Εδώ μόλις κυκλοφόρησε το FF type-0 και άλλοι πολύ μεγάλοι τίτλοι για psp που είναι στα τελευταία του.

Φυσικά το θέμα με το βήτα είναι όποιο τεχνικό πρόβλημα μπορεί να έχει μια πρώτη έκδοση. Αν το πάρω θα προσπαθήσω να το χαλάσω στην εγγύηση !

Δημοσ.

Αμφιβάλω. Αυτό με το σπάσιμο και τις πωλήσεις είναι δικιά μας ράδιο αρβύλα. Νομίζουμε πως επειδή εμείς το έχουμε σαν κριτήριο αγοράς όλοι έτσι είναι. Μια χαρά πάνε οι πωλήσεις παιχνιδιών στον "ανεπτυγμένο" κόσμο.

Δημοσ.

τελικα παιδια σε αυτην την κοντρα ποιο απο τ δυο θα κερδίσει?

Το 3DS έχει ήδη πουλήσει κοντά στα 10 εκατομμύρια κονσόλες και μέχρι το Μάρτιο - που συμπληρώνει ένα χρόνο στην αγορά - θα έχει φτάσει τις 12 με 13 εκατομμύρια πωλήσεις, δηλαδή περισσότερες από ό,τι έκανε το DS στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του. Η πτώση τιμής έκανε θαύματα και προσωπικά πιστεύω πώς δύσκολα θα καταφέρει το PS Vita να το φτάσει σε πωλήσεις.

Μάλλον θα έχουμε μία επανάληψη της προηγούμενης γενιάς από θέμα πωλήσεων...

Τώρα στο θέμα ποια κονσόλα από τις 2 να πάρεις, εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο PSP που έχει σπάσει και έχει βγάλει αρκετά καλά παιχνίδια.

Διαφορετικά θα πρότεινα 3DS, φθηνότερο και καλύτερη ποικιλία παιχνιδιών αυτή τη γενιά (+ το 3D που από κάποιους τίτλους αξιοποιείται πολύ καλά..).

Δημοσ.

Γιατί να μην δούμε επανάληψη ? Το καθένα έχεις τις δικές του αγορές, άλλαξε τίποτα ? Θεωρείται δηλαδή το PSP χαμένο ?

Σε άλλα παιχνίδια επικεντρώνεται το ένα σε άλλα το άλλο. Τόσο απλό.

• Moderators
Δημοσ.

Για μένα τεράστιο φάουλ η εμμονή της Sony να μην έχει backward compatibility για ακόμα μια φορά.

Γιατί να μην δούμε επανάληψη ? Το καθένα έχεις τις δικές του αγορές, άλλαξε τίποτα ? Θεωρείται δηλαδή το PSP χαμένο ?

Σε άλλα παιχνίδια επικεντρώνεται το ένα σε άλλα το άλλο. Τόσο απλό.

Elaborate.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξης...

Eχω το ipad 1.Αξιζει να παρω το 3ds??

Ειναι μεγαλη η διαφορα στην ποιοτητα των games ή οχι??

ή μηπως κανενα απο τα 2 κ να περιμενω το vita??

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση...

Οταν λες μεγαλη ποικιλια εννοεις μαλλον κ τους τιτλους του ds??

Γενικα μου ταιριαζει πιο πολυ το υφος των games του psp αλλα απο την αλλη δεν μπορω να περιμενω τοσο πολυ μεχρι να βγει το vita.

Γι αυτο σκεφτομαι το 3ds (θελω να κανω κ ενα δωρακι στον εαυτο μου χαχα)

Αλλα φοβαμαι μην το μετανιωσω γιατι πολυ παιδικα παιχνιδια εχει η nintendo κ τα γραφικα δεν τα βλεπω κ πολυ καλυτερα απο το ipad....Μπορει κ να κανω λαθος βεβαια...

Δημοσ.

αυτή τη συγκεκριγμένη στιγμή το 3ds είναι μονόδρομος γιατί το vita δεν υπάρχει στην αγορά μας ακόμα (χάνει τις γιορτές και αυτό είναι τεράστιο μειωνέκτημα),μετά πάμε στο κόστος το 3ds με 169ε είσαι comple ενώ το psvita με 250 πέρνεις την απλή έκδοση και πρέπει να στάξεις και άλλα λεφτά για κάρτα μνήμης(τι είμαστε εποχές ps1??),titlewise? πάλι δίνω ένα edge στο 3ds λόγο mario kart 7/mario land/zelda oot, δεν λέω και το vita έχει καλούς τίτλους και 1 φοβερό(uncharted ftw)αλλα δεν έχει την ποικιλία του 3ds την συγκεκριμένη περίοδο (1 χρόνο advantage)

με λίγα λόγια και οι 2 φορητές θα αξίζουν αγορά όπως αξίζαν και τα ds/psp και τα 2. στις συγκεκριμένες μην τσιγκουνευτήτε ,πάρτε τες και τις 2 και σταματήστε τους φανμποισμούς ,ξέρω ζούμε δύσκολους καιρούς μπλα μπλα μπλά αλλα δεν χρειάζεται κόντρα εδώ όπως στις main consoles,εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα λόγο άποιρων exclusives τις θες και τις 2 κονσόλες.ένα edge δίνω στο psvita για μεγαλύτερες ηλικίες και 1 edge στο 3ds για μικρότερες (gamewise γιατί για utility η κάθε κονσόλα όταν σπάσει έχει τα δικά της καλούδια 3d/quadcore φορητή etc).εμένα που μαρέσουν τα Kiddy/casual games και τα jrpg και θέλω να παίζω τα πάντα δεν με καλύπτει μόνο 1 απο τις 2. πχ φέτος κάνω drool για το fire emblem που θα βγει στο 3ds αλλα και για το psvita θα τρελαθώ να παίξω και τα jrpg που θα βγουν εκεί (και δεν θα είναι λίγα)

οπότε αυτή τη στιγμή 3ds, όταν βγει το psvita cointoss ανάμεσα στις,και σε ενα χρόνο ακόμα ή όταν βρεις τα λεφτά και τις 2.ελπίζω να σε κάλυψα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...