Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, NickTG είπε

Με την οθόνη του vita πως αντέχετε? 

Ή δεν έχετε κινητό για παράδειγμα με καλύτερη? 

Η οθόνη του Vita είναι εξαιρετικής ποιότητας. Καμία σχέση με του 3ds και δεν έχει νόημα αυτό που αναφέρεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω η οθόνη του vita την κάνει την δουλειά της και δεν ενοχλεί τουλάχιστον. Είναι μια αξιοπρεπής οθόνη ακόμα και για σήμερα.

Δημοσ.

Η οθόνη του πρώτου είναι καλή ακόμα έστω και αν τα χρώματα και η φωτεινότητα έχουν υποστεί τρελή αλειωση. Του vita slim όμως η οθόνη είναι χειρότερη από του new 3ds. Οι οθόνες του new 3ds είναι λαχείο, οι ips είναι σίγουρα ποιοτικές ενώ οι tn...μπα.

• Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, zio10 said:

Πιστεύω η οθόνη του vita την κάνει την δουλειά της και δεν ενοχλεί τουλάχιστον. Είναι μια αξιοπρεπής οθόνη ακόμα και για σήμερα.

Για μένα και του πρώτου PSP κάνει τη δουλειά της και ακόμα και του Advance SP με βολεύει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, NickTG είπε

Για μένα και του πρώτου PSP κάνει τη δουλειά της και ακόμα και του Advance SP με βολεύει. 

Καλά ναι κι εγώ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Απλά για όσους το θεωρούν αρκετά σημαντικό του vita είναι πιο πιθανό να τους καλύψει.

Το vita παραπέμπει περισσότερο σε σύγχρονο μηχάνημα δηλαδή κι ας έχει 5-6 χρόνια που βγήκε. Τα άλλα θυμίζουν πιο ρετρό καταστάσεις :)

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς αν το παιχνίδι rocky balboa του psp παίζει και στο ps vita? Είναι φανατικός ο ανιψιός μου με τον Rocky! Έχει όλες τις ταινίες και θέλει να το έχει και σε παιχνίδι. :D

Θέλει psp πιο πολύ γι'αυτό το παιχνίδι αλλά είπαμε να πηγαίναμε στο ps vita λόγω καλύτερης και μεγαλύτερης οθόνης.

Δημοσ.

Μια χαρα κρατάει το βητα και εχει παιχνιδαρες ειχα παθει πλακα με τα γραφικα  οταν εβαλα το killzone/uncharted στο vita ιδια γραφικα με το ps4pro που εχω... 

Απλα εχει θεμα ακριβές μνήμες ,και παρόλο που το εχει πετάξει η sony απλα δεν λεει να πεθανει...

Δημοσ.
8 hours ago, NEKROMA said:

Μια χαρα κρατάει το βητα και εχει παιχνιδαρες ειχα παθει πλακα με τα γραφικα  οταν εβαλα το killzone/uncharted στο vita ιδια γραφικα με το ps4pro που εχω... 

Απλα εχει θεμα ακριβές μνήμες ,και παρόλο που το εχει πετάξει η sony απλα δεν λεει να πεθανει...

Μονο ίδια. 

Εύκολα καλύτερα. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Παιδιά ξέρει κανείς αν το παιχνίδι rocky balboa του psp παίζει και στο ps vita? Είναι φανατικός ο ανιψιός μου με τον Rocky! Έχει όλες τις ταινίες και θέλει να το έχει και σε παιχνίδι. :D

Θέλει psp πιο πολύ γι'αυτό το παιχνίδι αλλά είπαμε να πηγαίναμε στο ps vita λόγω καλύτερης και μεγαλύτερης οθόνης.

Κανείς δεν γνωρίζει βρε παιδιά;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Κανείς δεν γνωρίζει βρε παιδιά;

Με μια γρήγορη αναζήτηση μάλλον δεν παίζει, αλλά περίμενε και κανέναν άλλον μη σας πάρω στο λαιμό μου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...