Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

80€ θα δωσεις για psp 3000????

Μεχρι 50 ειναι καλα

Πριν 2 χρονια εδωσα αψογο 3000 στα 80 με καλωδιο για tv, τελεια μπαταρία και 6(;) παιχνιδια....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

80€ θα δωσεις για psp 3000????

Μεχρι 50 ειναι καλα

Πριν 2 χρονια εδωσα αψογο 3000 στα 80 με καλωδιο για tv, τελεια μπαταρία και 6(;) παιχνιδια....

Που υπάρχει σε αυτή τη τιμή φίλε μου να πάρω δύο;!!!!!!:o Εγώ που ψάχνω 2-3 μέρες σε όλες τις αγγελίες τα βρίσκω από 80 ευρώ και πάνω.Μόνο 1-2 έχω βρει στα 60-70 ευρώ που η περιφερειακά λείπουν η θα έχουν και σημάδια χρήσης,γρατζουνιές κτλ.

40 50 και 60 ευρώ βρίσκω της σειράς 1000-2000.:(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως είναι όμως και τίποτα ταλαιπωρημένα αυτά των 50 ευρώ!

Ναι το έχω βάλει ζήτηση αλλά τίποτα ακόμα. 1-2 μόνο και ζητάνε 60-70 ευρώ και είναι χάλια από σημάδια χρήσης,λίγα έως καθόλου περιφερειακά κτλ.:( Πως να το κάνω δώρο στο ξάδερφο; :)

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή μεγαλύτερο value for money φορητό δεν υπάρχει από το original 2DS. Με λιγότερο από 100 ευρώ παίρνεις το μηχάνημα και μαζί παίρνεις και παιχνίδι όπως το new super mario bros 2 ή το mario kart 7. Κάνε αυτό καλύτερα δώρο στον ξάδερφο. Από άποψη παιχνιδιών είναι σαφέστατα πολύ μα πολύ ανώτερο από κάθε PSP. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikaruga24 είπε

Αυτή τη στιγμή μεγαλύτερο value for money φορητό δεν υπάρχει από το original 2DS. Με λιγότερο από 100 ευρώ παίρνεις το μηχάνημα και μαζί παίρνεις και παιχνίδι όπως το new super mario bros 2 ή το mario kart 7. Κάνε αυτό καλύτερα δώρο στον ξάδερφο. Από άποψη παιχνιδιών είναι σαφέστατα πολύ μα πολύ ανώτερο από κάθε PSP. 

Ναι αλλά όμως δεν θα παίζει κάποιες παιχνιδάρες του psp και ps1! :D Συν ότι δεν μετράει η οθόνη/γραφικά μπροστά στου psp/psvita σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Ναι αλλά όμως δεν θα παίζει κάποιες παιχνιδάρες του psp και ps1! :D Συν ότι δεν μετράει η οθόνη/γραφικά μπροστά στου psp/psvita σωστά;

Μην κοροϊδευόμαστε, το PSP είναι άλλης γενιάς σε σχέση με 3DS. Δεν είναι ότι δεν έχει παιχνίδια αλλά δεν συγκρίνεται με το 2DS το οποίο είναι πολλά σκαλοπάτια επάνω. Τιτάνια συλλογή από παιχνίδια τόσο του DS όσο και του 3DS και με τεράστια γκάμα. Και όχι, το 2DS τεχνικά είναι ανώτερο αλλά λίγη σημασία έχει.  

Επεξ/σία από ikaruga24
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Μην κοροϊδευόμαστε, το PSP είναι άλλης γενιάς σε σχέση με 3DS. Δεν είναι ότι δεν έχει παιχνίδια αλλά δεν συγκρίνεται με το 2DS το οποίο είναι πολλά σκαλοπάτια επάνω. Τιτάνια συλλογή από παιχνίδια τόσο του DS όσο και του 3DS και με τεράστια γκάμα. Και όχι, το 2DS τεχνικά είναι ανώτερο αλλά λίγη σημασία έχει.  

Ξεκίνησα τη κουβέντα  βρε παιδιά με το psp η το psvita, ήμασταν σε δίλημμα και καταλήξαμε να μπει στο παιχνίδι και τα  nintendo 2ds και 3ds και μπερδευτήκαμε χειρότερα!:blink: Άντε τώρα να καταλήξουμε σε κάποια συσκευή...:D Δηλαδή εσύ φίλε μου προτείνεις το 2ds και από τις άλλες 3 συσκευές; 

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
Δημοσ.

Ναι γιατί είναι η πλουσιότερη συσκευή αυτή τη στιγμή σε αυτά τα λεφτά αυτή τη στιγμή και δεν θα ξεμείνεις και από παιχνίδια ή αξεσουάρ αν πάθει ή αν το κάνεις κάτι. Το PSP άπαξ και πάθει κάτι το πετάς στη θάλασσα. Το Vita είναι σαφέστατα καλύτερη περίπτωση αλλά κοστίζει αρκετά περισσότερο και ήδη είναι αρκετά δύσκολο να βρεις αξεσουάρ. Το 2DS είναι πάνφτηνο, έχει ποσότητα και ποιότητα και δεν φοβάσαι αν πάθει κάτι. 

Value for money προσωποποιημένο. Ψήφος στο πρώτο 2DS από εμένα. 

Δημοσ.

Οκ θα το ψάξω κι αυτό να δω. Σε ευχαριστώ.

9 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Ναι γιατί είναι η πλουσιότερη συσκευή αυτή τη στιγμή σε αυτά τα λεφτά αυτή τη στιγμή και δεν θα ξεμείνεις και από παιχνίδια ή αξεσουάρ αν πάθει ή αν το κάνεις κάτι. Το PSP άπαξ και πάθει κάτι το πετάς στη θάλασσα. Το Vita είναι σαφέστατα καλύτερη περίπτωση αλλά κοστίζει αρκετά περισσότερο και ήδη είναι αρκετά δύσκολο να βρεις αξεσουάρ. Το 2DS είναι πάνφτηνο, έχει ποσότητα και ποιότητα και δεν φοβάσαι αν πάθει κάτι. 

Value for money προσωποποιημένο. Ψήφος στο πρώτο 2DS από εμένα. 

Αξίζει να την πάρω καινούρια; Την έχει ο skroutz στα 89 ευρώ! Δεν ξέρω αν τσιπάρεται όμως...:( Η να βρω μία μεταχειρισμένη ήδη τσιπαρισμένη;  

EDIT: Το είδαμε το 2ds στο youtube και δεν του άρεσε σαν εμφάνιση ούτε και η οθόνη που έχει 3.5 ίντσες. Το  2ds xl το γλυκοκοιτάζει που έχει μεγαλύτερη οθόνη και του αρέσει από εμφάνιση πιο πολύ αλλά και πάλι σκέφτεται πως wii κονσόλα έχει σπίτι, να έχει και τα ίδια παιχνίδια στη φορητή;

Δημοσ.

Το θέμα είναι τι παιχνίδια του αρέσουν και θέλει να παίξει. Αφού θέλει συγκεκριμένα παιχνίδια το ds νομίζω δεν θα τον καλύψει. Μάλλον το psp είναι η καλύτερη επιλογή για την περίπτωσή του.

Δημοσ.
Στις 23/11/2017 στις 5:13 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Πάντως είναι γεγονός ότι το 3DS έχει απίστευτες παιχνιδάρες αλλά οι οθόνες του είναι για πέταμα.

Πραγματικά όταν αλλάζω από Vita στο 3ds νιώθω ότι υποβάλω τα μάτια μου σε κινέζικο βασανιστήριο.

Ακριβώς ετσι νιώθω κ εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...