Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως είναι γεγονός ότι το 3DS έχει απίστευτες παιχνιδάρες αλλά οι οθόνες του είναι για πέταμα.

Πραγματικά όταν αλλάζω από Vita στο 3ds νιώθω ότι υποβάλω τα μάτια μου σε κινέζικο βασανιστήριο.

• Like 1
  • Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπερβολή είναι το κινέζικο βασανιστήριο όντως αλλά η διαφορά είναι μεγάλη. Και τι δεν θα έδινα να έχω τα παιχνίδια του 3ds στην οθόνη του Vita.

Ποντάρω στο Switch που φαίνεται να έχει αρκετά καλή οθόνη.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ξεθάβω το θέμα γιατί φεύγει ο ξάδερφος μου για φαντάρος και θέλει να του βρω μια φορητή κονσόλα να έχει να του περνάει η ώρα στον ελεύθερο χρόνο του. Είμαστε ανάμεσα σε psp και ps vita. Ποια κονσόλα θα επιλέγατε σήμερα εσείς; Ποια τα μείον και ποια τα συν; Ξέρουμε ότι το psp είναι full τσιπαρισμένο και μπορεί να παίξει πάρα πολλά παιχνίδια, τόσο του psp όσο και του ps1 που θέλει να παίξει αρκετά που δεν τα πρόλαβε στην εποχή του ps1.:( Απλά σκεφτόμασταν για το psvita γιατί είναι πιο νεότερη συσκευή και έχει πολύ καλύτερη οθόνη! Το psvita όμως δεν είναι full hack απ'όσο ξέρω οπότε μάλλον δεν θα παίζει όλα τα παιχνίδια του psp και του ps1 σωστά;:(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ας πάρει PSP που είναι φθηνό και την διαφορά από το Vita ας την φάει στα τοπικά ***.

Δηλαδή να αποκλείσουμε το psvita και να πάμε για το psp ε; Ξέρεις φίλε μου από τα psp ποια σειρά είναι η καλύτερη; Η 1000 η 2000 η η 3000;

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Δηλαδή να αποκλείσουμε το psvita και να πάμε για το psp ε; Ξέρεις φίλε μου από τα psp ποια σειρά είναι η καλύτερη; Η 1000 η 2000 η η 3000;

Το 3000 λόγω φωτεινότητας οθόνης θα έλεγα   ,  πάντως εαν βρεις και PS VITA με κατάλληλο Firmware γιατί όχι .

Βεβαια στο στρατό με το psp δεν θα το λυπάσαι κιόλας ενώ το Vita θέλει λιγο προσοχή γιατί είναι ποιο σπανιο .

Επεξ/σία από Galaxy
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Galaxy είπε

Το 3000 λόγω φωτεινότητας οθόνης θα έλεγα   ,  πάντως εαν βρεις και PS VITA με κατάλληλο Firmware γιατί όχι .

Βεβαια στο στρατό με το psp δεν θα το λυπάσαι κιόλας ενώ το Vita θέλει λιγο προσοχή γιατί είναι ποιο σπανιο .

Ναι αλλά για το ps vita έχω ακούσει ότι δεν είναι full hack, δηλαδή δεν παίζει όλα τα παιχνίδια του psp και του ps1. Ισχύει αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κάνω λάθος δεν τα παίζει όλα. Αυτό που αναφέρει ο @Galaxy πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη ο φίλο σου. Στον στρατό παίζει αρκετό κλέψιμο οπότε είναι καλύτερο να δώσει λίγα και να πάρει το PSP όπου και να "χαθεί" δεν θα κλάίει μεγάλο ποσό ο φίλος σου.

Επίσης το PSP μπορείς να το γεμίσεις με emulators. Για να γίνει κάτι τέτοιο στο Vita πρέπει να βρεις κονσόλα με συγκεριμένα firmware.

Επεξ/σία από Bourdoulas
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Αν δεν κάνω λάθος δεν τα παίζει όλα. Αυτό που αναφέρει ο @Galaxy πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη ο φίλο σου. Στον στρατό παίζει αρκετό κλέψιμο οπότε είναι καλύτερο να δώσει λίγα και να πάρει το PSP όπου και να "χαθεί" δεν θα κλάίει μεγάλο ποσό ο φίλος σου.

Επίσης το PSP μπορείς να το γεμίσεις με emulators. Για να γίνει κάτι τέτοιο στο Vita πρέπει να βρεις κονσόλα με συγκεριμένα firmware.

Σωστά αλλά δεν είναι και πολύ μεγάλη η διαφορά (50-60 ευρώ) για το psvita.Δεν αξίζει;Εκτός κι αν δεν υπάρχουν/παίζουν όλα τα παιχνίδια του psp/ps1.Ξέρει κάποιος σίγουρα;

Σημείωση: Το Henkaku πρέπει να έχει η κονσόλα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το henkaku όμως παίζει τα πάντα; Θα στείλω και στο παλικάρι που μου έστειλες μήνυμα να ρωτήσω. Σε ευχαριστώ.

Σημείωση: Έχω βάλει και αγγελία αλλά ας το αναφέρω κι εδώ. Όποιος δίνει psp 3000 η ps vita henkaku ας επικοινωνήσει μαζί μου!

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Λογικά τα παιχνίδια ps1 που δεν "τρέχουν" στο vita θα μπορούν να τρέχουν μέσω του psp emulator.

Σίγουρα τρέχουν γιατί παλιά που είχα κι εγώ έπαιζα θυμάμαι τα πάντα!:D Απλά λέγαμε για το ps vita γιατί έχει 5αρα οθόνη και πολύ καλύτερη ανάλυση! Αν όμως δεν παίζει τα πάντα, τότε είναι άχρηστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...