Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αν υπάρχουν παιχνίδια ή όχι δεν είναι γνώμη.

Ένα παιχνίδι είναι καλύτερο εκεί που έχεις περισσότερες επιλογές.

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ο sils εννοεί καθαρά τεχνικά, ότι το ίδιο παιχνίδι στο vita θα φαίνεται καλύτερο. Ανεξάρτητα από το ποια κονσόλα έχει τα πιο πολλά.

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ο sils εννοεί καθαρά τεχνικά, ότι το ίδιο παιχνίδι στο vita θα φαίνεται καλύτερο. Ανεξάρτητα από το ποια κονσόλα έχει τα πιο πολλά.

Σωστό, στο PSV τα games φαίνονται καλύτερα, απορώ πως έχει κάνει τόσες πωλήσεις το 3DS. Είναι λες και ο περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για κάτι άλλο πέρα από τα γραφικά.

Ανόητα πράγματα...

Δημοσ.

Σωστό, στο PSV τα games φαίνονται καλύτερα, απορώ πως έχει κάνει τόσες πωλήσεις το 3DS. Είναι λες και ο περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για κάτι άλλο πέρα από τα γραφικά.

Ανόητα πράγματα...

Είπα τι νομίζω πως εννοεί ο sils, δεν είπα ποια κονσόλα είναι καλύτερη ή ποια πουλάει περισσότερο!

Δημοσ.

To καλύτερο που έχεις να κάνεις zio10 είναι το εξής:

Δές τα καλύτερα games του 3DS:

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/3ds/filtered

Και τα καλύτερα games του Vita:

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/vita/filtered

Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο σε αυτές τις 2 λίστες, δεν θα έχεις ανάγκη την προσωπική άποψη κανενός.

Ο φίλος sils  τώρα, πρώτα από όλα διαφωνεί με τον ίδιο του τον εαυτό και μετά με οποιοδήποτε άλλο. Διότι η λίστα με τα παιχνίδια που του αρέσουν (Darkest Dungeon, Salt and Sanctuary, Bastion, Persona, Fez, Axiom Verge, FF10 κλπ), αφορά genres παιχνιδιών στα οποία το 3DS δίνει ρέστα.

Δεν μπορεί για παράδειγμα να αρέσουν σε κάποιον τα Persona  στο Vita, και να σνομπάρει το Persona Q στο 3DS και τα 5 παιχνίδια Shin Megami Tensei, που αποτελούν πιό σκοτεινή εκδοχή αυτού του franchise. Ή να σου αρέσει το FF10 και να μήν θές να παίξεις τα Bravely Default 1 και 2.

Ναι, το 3DS έχει χειρότερα γραφικά από το Vita. Και τί με αυτό? Από πότε ο αριθμός των pixels/πολυγώνων στην οθόνη καθόρισαν το πόσο καλό είναι ένα παιχνίδι ή την επιτυχία ενός gaming συστήματος?

• Like 4
Δημοσ.

Δεν νοείται φίλος του Japan παιχνιδιού και να μην έχει 3DS ή/και Vita. Είναι δεδομένο και δεν χωράει προσωπική άποψη ότι το 3DS είναι ποιοτικότερο και πολυπληθέστερο στο συγκεκριμένο κομμάτι αλλά όχι ότι και το Vita δεν έχει κάποια δυνατά ονόματα. Θέματα τιμής δεν υπάρχουν σε japan παιχνίδια καθώς είναι όλα ακριβά οπότε από εκεί και έπειτα καλό είναι να έχεις και τα δυο μηχανήματα. 

Αν όμως ντε και καλά πρέπει να έχεις μόνο ένα τότε χωρίς συζήτηση 3DS. Δεν θα βγεις χαμένος με το Vita βέβαια αλλά είναι ανόητο να θυσιάσεις τόσο πολύ ποιοτικό και αποκλειστικό περιεχόμενο για μια χούφτα pixels. 

Δημοσ.

To καλύτερο που έχεις να κάνεις zio10 είναι το εξής:

Δές τα καλύτερα games του 3DS:

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/3ds/filtered

Και τα καλύτερα games του Vita:

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/vita/filtered

Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο σε αυτές τις 2 λίστες, δεν θα έχεις ανάγκη την προσωπική άποψη κανενός.

Ο φίλος sils τώρα, πρώτα από όλα διαφωνεί με τον ίδιο του τον εαυτό και μετά με οποιοδήποτε άλλο. Διότι η λίστα με τα παιχνίδια που του αρέσουν (Darkest Dungeon, Salt and Sanctuary, Bastion, Persona, Fez, Axiom Verge, FF10 κλπ), αφορά genres παιχνιδιών στα οποία το 3DS δίνει ρέστα.

Δεν μπορεί για παράδειγμα να αρέσουν σε κάποιον τα Persona στο Vita, και να σνομπάρει το Persona Q στο 3DS και τα 5 παιχνίδια Shin Megami Tensei, που αποτελούν πιό σκοτεινή εκδοχή αυτού του franchise. Ή να σου αρέσει το FF10 και να μήν θές να παίξεις τα Bravely Default 1 και 2.

Ναι, το 3DS έχει χειρότερα γραφικά από το Vita. Και τί με αυτό? Από πότε ο αριθμός των pixels/πολυγώνων στην οθόνη καθόρισαν το πόσο καλό είναι ένα παιχνίδι ή την επιτυχία ενός gaming συστήματος?

Μα καλα ειναι ποτε δυματον το 3d outrun να παιρνει 87.......?

Επισης μην μπερδευόμαστε δεν σνομπαρω το 3ds με την καμια.......αλλα πως να το πω εαν παιξω 5 λεπτα στο vita μετα δεν μπορω να ανοιξω το 3ds και να το δω δεν ξερω ξενερώνω πολυ με τα ξεθωριασμενα χρωματα και το εντονο πιξελιασμα του xl .... !

Επισης και το 3ds το εχω λιωσει απλά εχω πολλες ενστασεις για το πως επρεπε να ειναι το μηχανημα.

Και το εχω πει πολλες φορες το 3ds επρεπε να ειχε την ποιοτητα απεικονίσεις οπως tο switch πραγματικα η οθονες του ειναι απαραδεκτες δεν με χαλαν τοσο τα γραφικά όσο το ολο συνολο.

Πχ ηθελα να παρω το cursed castilla βγηκε πρώτα στο 3ds αλλα περιμενα να το παρω στο vita για να το ευχαριστηθώ.

Απο την αλλη απορω πως η sony καταφερε να χαντακωσει το vita αλλα προς έκπληξή μου βλεπω πτι βγαινουν νεοι τιτλοι και μαλιστα δυνατοι.

Τωρα θελω ολα τα καλα παιχνιδια του 3ds να μεταφερθουν στο switch και να τα ξαναπαιξω........Πολλα θελω?

Δεν το εννοω ειναι σιγουρακι!
  • Like 1
Δημοσ.

To 3d εφέ έχει νόημα; Το έχω δει σε demo κονσόλα και μου άρεσε, αλλά στα παιχνίδια;

Ναι καλο ειναι ειδικα στο new 3ds xl
  • Like 1
Δημοσ.

Αποφάσισα να πάω πρώτα σε vita και αργότερα το αλλάζω για κάποιο 3ds. Ευχαριστώ όσους ΄βοήθησαν!

Προσεχε γιατι εαν παρεις πρωτα vita μετα δεν θα μπορεις να δεις το 3ds!
  • Like 1
Δημοσ.

Προσεχε γιατι εαν παρεις πρωτα vita μετα δεν θα μπορεις να δεις το 3ds!

Χαχα όχι εντάξει! Μια σκέψη είναι για να τα δω και τα δύο :)

Υπάρχει κανένα μεγάλο μαγαζί που να έχει ποικιλία παιχνιδιών πλέον ή ότ,τι βρίσκουμε από δω κι από κει;

Δημοσ.

Αποφάσισα να πάω πρώτα σε vita και αργότερα το αλλάζω για κάποιο 3ds. Ευχαριστώ όσους ΄βοήθησαν!  

Πάρε ΤΩΡΑ vita γιατί σε λίγο δεν θα το βρίσκεις. Το 3DS ότι και να γίνει θα βρεις. Επίσης δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα γιατί απλά θα έχεις και τα δυο. Προσωπικά έχω όλες τις φορητές της τελευταίας 17ετίας και ασχολούμαι μια χαρά με όλες αλλά όπως είναι φυσικό το 3DS (no1) και το Vita (no2) είναι αυτά που τρώνε τον περισσότερο gaming χρόνο μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε ΤΩΡΑ vita γιατί σε λίγο δεν θα το βρίσκεις. Το 3DS ότι και να γίνει θα βρεις. Επίσης δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα γιατί απλά θα έχεις και τα δυο. Προσωπικά έχω όλες τις φορητές της τελευταίας 17ετίας και ασχολούμαι μια χαρά με όλες αλλά όπως είναι φυσικό το 3DS (no1) και το Vita (no2) είναι αυτά που τρώνε τον περισσότερο gaming χρόνο μου. 

Το πήρα ήδη :) Για 3ds έχουμε καιρό. Αν και παίζει και το switch για αργότερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...