Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ, αυτή τη στιγμή προς το vita κλίνω. Βέβαια δεν έχω πλέον ps4 και προς το παρόν δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια του psn (θέλει συνδρομή, συν κάρτες μνήμης, συν τελευταία έκδοση firmware αν έχω καταλάβει σωστά) αλλά τα υπόλοιπα έτσι τα σκέφτομαι κι εγώ. 

Οι δύο εκδόσεις vita έχουν μεγάλη διαφορά; Στην οθόνη κυρίως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ'ευχαριστώ, αυτή τη στιγμή προς το vita κλίνω. Βέβαια δεν έχω πλέον ps4 και προς το παρόν δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια του psn (θέλει συνδρομή, συν κάρτες μνήμης, συν τελευταία έκδοση firmware αν έχω καταλάβει σωστά) αλλά τα υπόλοιπα έτσι τα σκέφτομαι κι εγώ.

Οι δύο εκδόσεις vita έχουν μεγάλη διαφορά; Στην οθόνη κυρίως.

Η μεγαλη διαφορα ειναι στην οθονη κύριος αν και οι δυο ειναι εξειρετικες.......αποτην αλλη το slim ειναι πιο ελαφρυ και φορτιζει με micro usb.!

Η δικια μου γνωμη παντως είναι να παρεις ενα vita με τελευταιο firmware εξαλλου η sony βγαζςι πραγμετικες προσφορες ........ Οχι οπως καποιες αλλες εταιρειες ......

Και οταν λεω προσφορες το εννοω

Χθες πηρα darkest dungeon στα 6 ευρω

Επισης εχω παρει

Gravity rush 4 euro

Persona 5 sta 4 euro

Stelth inc kai ta 2 sta 3 euro

Sly trilogy 5 euro

Daxter sta 3 ευρω

Ratchet πακερο και τα 2 4 ευρω

Και δςν μθλαω για ps1 τιτλους με παιχνιδαρες απο 1 ευρω,

Και παρα πολλα αλλα ΑΑΑ Σε αυτη την τιμη.

Οσο για την συνδρομη στο psn plus ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ!

Απο την αλλη μπορεις να παρεις ενα vita me τελαυταιο firm και ενα ps tv me 30 euro και καθάρισες .

Επεξ/σία από sils
  • Like 1
Δημοσ.

Θα παιξεις μαριο μετα παλι λιγο μαριο μετα μαριο στην νιοστη ,zelda εαν δεν τα εχεις παιξει αλλου και μετα ξαναγυρνας σε καποιο μαριο πχ μαριο τέννις.....

Ενταξει περα απο την πλακα εχει ωραια παιχνιδια το 3ds αλλα εγω παραδειγμα παιζω τωρα το darkest dungeon k salt amd sanctuary στο vita δεν μπορω να διανοηθω οτι θα παιξω στο 3ds κάτι αναλογο.....

Ε ναι.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο αυτά έχει το 3DS.

Γιατί 35 και όχι κάποια άλλη ηλικία?

Δημοσ.

Ε ναι.

Γιατί 35 και όχι κάποια άλλη ηλικία?

Με πειραζεις εεε .

Απλα πιστευω οτι εχει πιο light παιχνιδια το 3ds αλλακαι για εμενα 41 πχ πιο πολύ ευχαριστιέμαι το vita γιατι εχει πιο ας πουμε σοβαρα παιχνιδια.

Uncherted

Final fantasy 10,

world of final fantasy

Salt and sanctuary

Darkest dungeon

Little big planet

Killzone

Bastion

Axiom verge

Fez

Rogue legancy

Αυτα ειναι μερικα που υα εχω λιωσει στο vita

Δεν εχω βρει αντιστοιχα στο 3ds.

• Moderators
Δημοσ.

Ε ναι.

Στα 50 καλύτερα 3DS games εμφανίζεται 3 φορές η λέξη «Zelda» και 2 φορές η λέξη «Mario». Υπονοούν ότι έχει κι άλλα IP's το 3DS; Ψέμα, δεν το πιστεύω.

Με πειραζεις εεε .

Απλα πιστευω οτι εχει πιο light παιχνιδια το 3ds αλλακαι για εμενα 41 πχ πιο πολύ ευχαριστιέμαι το vita γιατι εχει πιο ας πουμε σοβαρα παιχνιδια.

Uncherted

Final fantasy 10,

world of final fantasy

Salt and sanctuary

Darkest dungeon

Little big planet

Killzone

Bastion

Axiom verge

Fez

Rogue legancy

Καλά σοβαρά τώρα, έχει ένα κάρο exclusive παιχνιδάρες το PSV και χτίζεις επιχείρημα με games που τα παίζεις και σε PC πενταετίας;

Δημοσ.

Με πειραζεις εεε .

Uncherted

Final fantasy 10,

world of final fantasy

Salt and sanctuary

Darkest dungeon

Little big planet

Killzone

Bastion

Axiom verge

Fez

Rogue legancy

Αυτα ειναι μερικα που υα εχω λιωσει στο vita

Δεν εχω βρει αντιστοιχα στο 3ds.

Το Little Big Planet ή το Bastion τι τα κάνει πιο σοβαρά από το Mario 3D Land ή το Majora's Mask?

Από όλα τα παιχνίδια του 3DS και του original DS δεν υπάρχει κάτι?

Δημοσ.

Στα 50 καλύτερα 3DS games εμφανίζεται 3 φορές η λέξη «Zelda» και 2 φορές η λέξη «Mario». Υπονοούν ότι έχει κι άλλα IP's το 3DS; Ψέμα, δεν το πιστεύω.

Καλά σοβαρά τώρα, έχει ένα κάρο exclusive παιχνιδάρες το PSV και χτίζεις επιχείρημα με games που τα παίζεις και σε PC πενταετίας;

Καλα τοτε παρε το pc της πενταετιας και παιξε μεσα στο πλοιο η στον ηλεκτρικο........ Για φορητο μιλαμε και ειπα ειναι μερικα που θυμαμε οχι ολα!

Εαν βγαλεις τα ποκεμον απο την λιστα δεν εχω ασχοληθει ποτε και δεν εχω ιδεα τα zelda kai ta mario τα περισσοτερα εχουν βγει και για vita και τωρα θελω την ειλικρινή απαντηση εαν ενα παιχνιδι εχει βγει και στο vita k sto 3ds που προτιμας να το παίξεις?

Πχ

Stram world heist

Shovel knight

Cursed castilla

Resident evil

Steam world dig

Δημοσ.

Η μεγαλη διαφορα ειναι στην οθονη κύριος αν και οι δυο ειναι εξειρετικες.......αποτην αλλη το slim ειναι πιο ελαφρυ και φορτιζει με micro usb.!

Η δικια μου γνωμη παντως είναι να παρεις ενα vita με τελευταιο firmware εξαλλου η sony βγαζςι πραγμετικες προσφορες ........ Οχι οπως καποιες αλλες εταιρειες ......

Και οταν λεω προσφορες το εννοω

Χθες πηρα darkest dungeon στα 6 ευρω

Επισης εχω παρει

Gravity rush 4 euro

Persona 5 sta 4 euro

Stelth inc kai ta 2 sta 3 euro

Sly trilogy 5 euro

Daxter sta 3 ευρω

Ratchet πακερο και τα 2 4 ευρω

Και δςν μθλαω για ps1 τιτλους με παιχνιδαρες απο 1 ευρω,

Και παρα πολλα αλλα ΑΑΑ Σε αυτη την τιμη.

Οσο για την συνδρομη στο psn plus ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ!

Απο την αλλη μπορεις να παρεις ενα vita me τελαυταιο firm και ενα ps tv me 30 euro και καθάρισες .

Δεν έχω σκεφτεί τι είναι καλύτερα, τελευταίο η παλιότερο firmware. Εγώ σκεφτόμουν κυρίως να πάρω 5-10 παιχνιδάκια σε φυσική μορφή και να μη μπλέξω με λογαριασμούς, μεγάλες κάρτες μνήμης κλπ. Αλλά ούτε με το henkaku έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει, προσπαθώ να βγάλω άκρη :)

Κοιτάω και psp, 3ds, android...μπέρδεμα! Στα nintendo δεν ενοχλεί η απουσία δεύτερου αναλογικού;

Δημοσ.

Με πειραζεις εεε .

Shin megami tensei iv,shin megami tensei apocalypse,devil survivor overcloaked,devil survivor 2 record breaker.soul hackers,zero time dilemma,zero escape,metal gear solid 3 snake eater,resident evil revelations,conception II,senran kagura,persona q,fire emblem awakening,fire emblem fates,fire emblem echoes,xenoblade chronicles,monster hunter 3,monster hunter 4,monster hunter generations,etrian odyssey untold 1,2,4,5,zeldaoot.zelda mm,dq7,dq8.;Μερικά "σοβαρά" παιχνίδια στο 3ds.

Δημοσ.

Shin megami tensei iv,shin megami tensei apocalypse,devil survivor overcloaked,devil survivor 2 record breaker.soul hackers,zero time dilemma,zero escape,metal gear solid 3 snake eater,resident evil revelations,conception II,senran kagura,persona q,fire emblem awakening,fire emblem fates,fire emblem echoes,xenoblade chronicles,monster hunter 3,monster hunter 4,monster hunter generations,etrian odyssey untold 1,2,4,5,zeldaoot.zelda mm,dq7,dq8.;Μερικά "σοβαρά" παιχνίδια στο 3ds.

Τα περισσοτερα απο αυτα ειναι σε επιπεδο γραφικον ps2 ευχαριστω!

Η ερωτηση μπυ ειναι η εξεις.

Ενα ιδιο παιχνιδι που σου αρεσει καλητερα στο 3ds η στο vita?

Δεν έχω σκεφτεί τι είναι καλύτερα, τελευταίο η παλιότερο firmware. Εγώ σκεφτόμουν κυρίως να πάρω 5-10 παιχνιδάκια σε φυσική μορφή και να μη μπλέξω με λογαριασμούς, μεγάλες κάρτες μνήμης κλπ. Αλλά ούτε με το henkaku έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει, προσπαθώ να βγάλω άκρη :)

Κοιτάω και psp, 3ds, android...μπέρδεμα! Στα nintendo δεν ενοχλεί η απουσία δεύτερου αναλογικού;

Psp ΟΧΙ παει παλιωσε

ANDROID OXI εκκατομμυρια σκουπιδια και πολυ λιγα ports ελειψη κουμπιων κτλ.......η μονη ενσταση το shield.

Ios οι παραπάνω λογοι........

Vita h 3ds μονοδρομος......

Οσο για την συνδρομη κτλ δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα!

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι παραπάνω από βέβαιος με βάση αυτά που γράφεις ότι αν είχες 3DS και έπαιζες τα παιχνίδια που έγραψε ο Satanochio, θα έβρισκες πολλά που θα σου άρεσαν πολύ. Δεν γνωρίζεις τη βιβλιοθήκη του 3DS και φαίνεται (αναφορές σε Mario games και light παιχνίδια)

Το θάβεις άδικα το 3DS, ειδικά το επιχείρημα περι γραφικών.

Εκτός και αν το Darkest Dungeon και το Salt and Sanctuary που σου αρέσουν έχουν υπερσύγχρονες γραφικάρες. Στη λίστα που έκανες σε προηγούμενο πόστ σου, τα μισά και πλέον παιχνίδια που έβαλες, βασίζονται στο gameplay τους και όχι στα απαιτητικά γραφικά.

Εγώ νομίζω ότι απλά έτυχε να μήν ασχοληθείς με το 3DS. Αν ασχολιόσουν πιστεύω θα είχες άλλη άποψη.

Δημοσ.

Οκ.Λάθος μου.Νόμιζα ότι μιλάτε σοβαρά για videogames εδώ μέσα.Αλλά εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο για γραφικά.Γιατί σου αναφέρω παιχνίδια όπως smt iv και monster hunter 4 και το επιχείρημα σου είναι ότι έχουν γραφικά ps2. 

Δημοσ.

Άρα η λογική λέει να αδιαφορήσει για τα πολλά που δεν είναι ίδια και να δει τα λίγα.

Δημοσ.

Με μια δεύτερη ματιά το 3ds φαίνεται να έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια, στις κατηγορίες που βλέπω να υστερεί είναι racing και αθλητικά. Τώρα κοιτάζω λίγο τις διάφορες εκδόσεις αν έχει νόημα να πας στα πιο καινούργια μοντέλα ή παίζουν το ίδιο τα παιχνίδια και στο παλιό.

sils android εννοείται μόνο με χειριστήριο αν πήγαινα σε αυτή τη λύση αλλά μάλλον όχι. Η συνδρομή ξέρω ότι είναι εύκολο πράγμα απλά ήθελα πιο «παραδοσιακά» πράγματα, off line, single player, όχι λογαριασμούς :)

Για το 3ds αν μπορεί να απαντήσει κάποιος κάτοχος αν είναι θέμα η έλλειψη δεύτερου αναλογικού ή αν παίζονται οκ τα παιχνίδια.

Δημοσ.

Είμαι παραπάνω από βέβαιος με βάση αυτά που γράφεις ότι αν είχες 3DS και έπαιζες τα παιχνίδια που έγραψε ο Satanochio, θα έβρισκες πολλά που θα σου άρεσαν πολύ. Δεν γνωρίζεις τη βιβλιοθήκη του 3DS και φαίνεται (αναφορές σε Mario games και light παιχνίδια)

Το θάβεις άδικα το 3DS, ειδικά το επιχείρημα περι γραφικών.

Εκτός και αν το Darkest Dungeon και το Salt and Sanctuary που σου αρέσουν έχουν υπερσύγχρονες γραφικάρες. Στη λίστα που έκανες σε προηγούμενο πόστ σου, τα μισά και πλέον παιχνίδια που έβαλες, βασίζονται στο gameplay τους και όχι στα απαιτητικά γραφικά.

Εγώ νομίζω ότι απλά έτυχε να μήν ασχοληθείς με το 3DS. Αν ασχολιόσουν πιστεύω θα είχες άλλη άποψη.

Καλα πέσετε να με φατε....... ειναι περιεργο που δεν δεχεστε την προσωπικη γνωμη καποιου.....οσο αφορά τα γραφικά δεν ειναι μυστικό πως η ninty ειναι παντα πισω και παντα πιο ακριβη σρις τιμες.

Ενταξει και εμενα μου αρεσει το tetris

Αλλα προτιμω να το παιξω καπου αλλου παρα στο gameboy !

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΑΤΕ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...