Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 3ds δεν είναι καθόλου πίσω, γιατί σε αυτό που κάνει δεν έχει ανταγωνισμό. επίσης έχει πολλά παιχνίδια ΑΠΙΣΤΕΤΥΑ που μπορείς να τα βρεις πλέον σε καλή τιμή.

Το ps vita (και σαν κονσόλα και σαν παιχνίδια) θα σου κοστίσει περισότερο απο μία android συσκευή, αλλά θα παίξεις παιχνίδια, στο android είναι λίγο μπασταρδεμένη η φάση του gaming.

Eγώ αν είχα να επιλέξω απο αυτά τα 3, χαλαρά και χωρίς σκέψη το 3ds. Μετά το psvita. Τελευταίο το android.

• Like 1
Δημοσ.

Μη ξεχναμε και το psp.Φοβερη κονσολιτσα, πολλα καλα παιχνιδια, φθηνες καρτες μνημης.Με περασμενο custom firmware τα εχεις ολα τσαμπε.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα αξίζει να κοιτάξω πιο προσεκτικά και το 3ds και το psp! Αλλά ας πούμε κοιτούσα αν υπάρχει κάποιο μπασκετάκι στο 3ds και δεν έβρισκα...κάτι jrpg κλπ που είδα ότι έχει πολλά και το psp και το 3ds δεν με ενδιαφέρουν καθόλου πάντως.

• Moderators
Δημοσ.

zio, θα πάρεις 3DSXL ή PSV μέχρι 3.60 firmware (ή με φορεμένο henkaku).

Προτείνω 3DSXL, γιατί για να βρεις τέτοιο PSV σε καλή κατάσταση με αυτό το firmware θα πρέπει να δώσεις ένα νεφρό στην καλύτερη.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα παιχνίδια που ψάχνεις θα σου πρότεινα vita.Ειδικά για racing και act/adv.Και με το οτι μπορείς να παίξεις παιχνίδια του psp(το οποίο έχει άπειρα αθλητικά και racing) δε βρίσκω το λόγο να πάρεις 3ds.Το 3ds είναι καταπληκτική κονσόλα αλλά δεν έχει αυτά που θες.Απλά δε ξέρω αν αξίζει να αγοράσεις vita και όχι psp για 5-10 παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

ps vita με henkaku

κ θα χεις ps vita games , psp games κ τα roms σου απο παλιες κονσολες κλπ

Μην το σκεφτεσε καν

zio, θα πάρεις 3DSXL ή PSV μέχρι 3.60 firmware (ή με φορεμένο henkaku).

Προτείνω 3DSXL, γιατί για να βρεις τέτοιο PSV σε καλή κατάσταση με αυτό το firmware θα πρέπει να δώσεις ένα νεφρό στην καλύτερη.

Διάβασα λίγο γι'αυτό το henkaku και απ'ό,τι κατάλαβα δεν θα μπορώ να παίζω τα κανονικά παιχνίδια του vita, έτσι δεν είναι; (Για την ακρίβεια είδα ότι μπορώ να παίζω τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει πριν την 3.60). Αν δεν μπορώ να το κάνω αυτό τι νόημα έχει;

3ds εγω προτεινω ή και το 2ds που ειναι πιο οικονομικο και τωρα την αλλη εβδομαδα στο black friday θα παιξει σιγουρα προσφορα.

Αν πάω προς nintendo σίγουρα θα περιμένω black friday, αλλά θέλω να δω σίγουρα ότι έχει τα παιχνίδια που θέλω.

Για τα παιχνίδια που ψάχνεις θα σου πρότεινα vita.Ειδικά για racing και act/adv.Και με το οτι μπορείς να παίξεις παιχνίδια του psp(το οποίο έχει άπειρα αθλητικά και racing) δε βρίσκω το λόγο να πάρεις 3ds.Το 3ds είναι καταπληκτική κονσόλα αλλά δεν έχει αυτά που θες.Απλά δε ξέρω αν αξίζει να αγοράσεις vita και όχι psp για 5-10 παιχνίδια.

Αυτά σκέφτομαι κι εγώ, αλλά με προβληματίζει λίγο που δεν έχει δεύτερο αναλογικό το vita...θα το δω όμως γιατί είναι και η πιο οικονομική λύση αν εξαιρέσουμε το Android που δεν βλέπω να το προτείνει κανείς!

Δημοσ.

Με henkaku μπορεις να παιζεις ps vita games οσα τρεχουν μεχρι 3,60 firmware.Ενα παιχνιδι που θελει μεγαλυτερο φιρμ απο 3,60 θα ζητησει update και αν το κανεις χανεις το henkaku για παντα.

Αυτος ο περιορισμος υπαρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Το 90% των games τρεχουν μεχρι 3.60

Μπες κ δες αγγελιες

Εγω πηρα απο δω με ενα sd adapter ενα slim psvita κ εχω καταευχαριστηθει gaming (κ την πληθωρα indies )

• Like 2
Δημοσ.

Με henkaku μπορεις να παιζεις ps vita games οσα τρεχουν μεχρι 3,60 firmware.Ενα παιχνιδι που θελει μεγαλυτερο φιρμ απο 3,60 θα ζητησει update και αν το κανεις χανεις το henkaku για παντα.

Αυτος ο περιορισμος υπαρχει.

Αυτό πρέπει να το δω γιατί κυρίως με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια του και όχι emulators, indies κλπ.

Το 90% των games τρεχουν μεχρι 3.60

Μπες κ δες αγγελιες

Εγω πηρα απο δω με ενα sd adapter ενα slim psvita κ εχω καταευχαριστηθει gaming (κ την πληθωρα indies )

Κοιτάζω αγγελίες ναι, καλό που τα περισσότερα παιχνίδια τρέχουν! Υπάρχει κάπου λίστα με αυτά που μπορείς ή δεν μπορείς να παίξεις; Με sd adapter παίζεις παιχνίδια από την κάρτα μνήμης ε;

Δημοσ.

Τον sd adapter τον βάζεις στην θέση του παιχνιδιού (της κασέτας ας πούμε :P ) και χρησιμοποιείς μια microSD αντί για τις μνήμες που χρησιμοποιεί το ps vita.

Μπακαλίστικος τρόπος αλλά νομίζω (πάνω-κάτω) ότι παιχνίδι έχει βγει μετά τον Οκτώβριο / Νοέμβριο του 2016 θέλει 3.61+ για να τρέξει.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εαν δεις πρωτα ενα ps vita και μετα κοιταξεις ενα 3ds θα νομιζεις οτι απο 4κ οθονη πηγες στης crt ....

Για μενα προσωπικα παρε vita

1.πιο ελαφρύ

2.πιο δυνατο

3.τελεια οθονη

4.πιο brutal παιχνιδια

5.πιο φτηνό

6.remote play με ps4.

7.ευκολο hack εαν ειναι 3.6 και κατω.

8.πιο φτηνα παιχνιδια

9.psn plus με καθε μηνα 3 παιχνιδια δωρεαν

10. Εαν εισαι 35 και πανω δαγκωτο vita.

Τωρα για το 3ds.

Θα παιξεις μαριο μετα παλι λιγο μαριο μετα μαριο στην νιοστη ,zelda εαν δεν τα εχεις παιξει αλλου και μετα ξαναγυρνας σε καποιο μαριο πχ μαριο τέννις.....

Ενταξει περα απο την πλακα εχει ωραια παιχνιδια το 3ds αλλα εγω παραδειγμα παιζω τωρα το darkest dungeon k salt amd sanctuary στο vita δεν μπορω να διανοηθω οτι θα παιξω στο 3ds κάτι αναλογο.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...