Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να πατω το βιτα για να παιζω κυριως psp games. αντε και κανενα δικο του, αν βρω φθηνο.

αλλιως 3ds xl για ποκεμον, μαριο, κλπ

τι λετε;

(γενικα δεν ειμαι gamer, απλα το θελω για να περναω την ωρα μου, αραια και που,,, ειχα psp 3004)

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σκεφτομαι να πατω το βιτα για να παιζω κυριως psp games. αντε και κανενα δικο του, αν βρω φθηνο.

αλλιως 3ds xl για ποκεμον, μαριο, κλπ

τι λετε;

(γενικα δεν ειμαι gamer, απλα το θελω για να περναω την ωρα μου, αραια και που,,, ειχα psp 3004)

Αν παρεις vita,τα παιχνιδια του psp που θα τα παιρνεις σε digital μορφη θα θελουν καρτες μνημης της sony που ειναι αρκετα ακριβες. http://www.skroutz.gr/s/4947744/Sony-Memory-Card-8GB-PS-Vita.html

Για το 3ds δεν εχω αποψη ουτε απο παιχνιδια ουτε απο τιμες.

Αλλα βασικα αφου θες psp παιχνιδια,γιατι δεν παιρνεις ενα μεταχειρισμενο psp?Βρισκεις παιχνιδια με 5 ευρω και γλυτωνεις τουλαχιστον τα μισα απο ενα καινουργιο psvita.

Δημοσ.

Υπάρχει αυτό που θες για το ps vita αλλά έχει κάποιες προϋποθέσεις.

Θες συγκεκριμένο firmware και κάποιο παιχνίδι με exploit (συνήθως) και επειδή θα θες να κρατήσεις το firmware δεν θα μπορείς να το κατεβάσεις κατευθείαν μέσω του psn στην κονσόλα αλλά θα χρειαστείς ένα ps3 για να μεταφέρεις το παιχνίδι.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

new 3ds xl samus ή snes edition;

Θα αγοράσω new 3ds xl τις επόμενες ημέρες-εβδομάδες. Ποιο μοντέλο νομίζετε ότι αξίζει περισσότερο; Προφανώς και γνωρίζω ότι από άποψη hardware είναι ίδια. Θέλω απλά γνώμες. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Είναι απλό: αγοράζεις και τα δύο.

Αν δεν είχα ήδη τρία 3ds's αυτό θα έκανα.

τι στο καλό τα κάνεις 3 3ds ?

Δημοσ.

Έλα ντε , εγώ πήρα το 2DS να δω πως είναι , μετα το 3DSXL και τα κράτησα όλα τελικά .... ποτέ δε ξέρεις !

marios_geo   

Αυτο με το Shield και την κάρτα μνήμης απο την αρχή ρυθμίζεις να τα βάζει όλα στη κάρτα μνήμης και καθάρισες .

Από ένα απλό 16αρι γίνεται 64αρι έστω και εαν αργεί λίγο η κάρτα . Πάντως αν και παλιό είναι ταχύτατο με απίστευτο μοχλό (εχτρα) , κρίμα που δε το προωθησαν σωστά ( πάει σφαίρα για παιχνίδια σε σχέση με το ipad air) .

Δημοσ.

Πιθανώς συλλεκτικές εκδόσεις.

Και εγώ έχω ένα και θέλω ένα ακόμα απλό και μετά και άλλες συλλεκτικές.

Δημοσ.

Α ναι.

Είναι και αυτή η περίπτωση! :P

Πολυ συνηθισμενη περιπτωση με τη Νιντεντο, να εχουμε δικαιολογια να παιξουμε και οι παλαιοι...

ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩΩΡΑΑΑ ΓΙΑ ΥΥΥΥΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΓΟΟΥΥΥΥΙΙΙ ΓΙΟΥΥΥΥΥ!

(Επεσαν για υπνο)

(Επεσε και η συζηγος....)

,,,,,,press start,,,,,

N E S Mini......

Galaxians night

Aaaaaax

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

PS Vita ή android;

Καλημέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό μου ήρθε ξανά μετά από καιρό η επιθυμία να παίξω κανένα παιχνιδάκι. Αφού σκέφτηκα τι μπορώ να πάρω κατέληξα σε κάτι φορητό, αφού ούτε τηλεόραση της προκοπής υπάρχει για κονσόλα αλλά και μετακινούμαι αρκετά συχνά μεταξύ δύο σπιτιών.

Θέλω να παίξω αποκλειστικά single player, racing, κανένα αθλητικό, action adventure στυλ splinter cell ας πούμε ή και κάποιο κλασσικό adventure και κανένα platform.

Δεν θέλω σε αυτή τη φάση να ασχοληθώ με emulators κλπ. 5-10 ωραία παιχνιδάκια θέλω. Το θέμα είναι να πάω σε vita, κάρτες μνήμης, παιχνίδια κλπ ή μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με το κινητό κι ένα gamepad; Το κινητό είναι ένα galaxy note 4 και πιστεύω ότι σηκώνει αρκετά παιχνίδια κι έχει και ωραία, μεγάλη οθόνη.

Υπάρχουν όμως τέτοια παιχνίδια που θέλω; Κανονικά, δηλαδή μεγάλα σε διάρκεια και να παίζονται off line στο android; Ή είναι όλα κομμένες εκδόσεις;

Μου πέρασε και η σκέψη για 3ds αλλά νομίζω ότι δεν έχει το στυλ των παιχνιδιών που θέλω συν ότι είναι κάπως πίσω τεχνικά.

Για switch δεν το σκέφτομαι, δεν θα ήθελα να δώσω τόσα χρήματα αυτή τη στιγμή επειδή μπορεί να παίξω δύο βδομάδες και να σταματήσω...

Ευχαριστώ όλους όσους βοηθήσουν! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...