Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχοντας PS VITA, υστερα από την αποκτηση του NEW 3DS, και παροτι SONΑΚΙΑΣ προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ το NEW 3DS για πολλους λογους, ενας όμως και καλυτερος.....στο VITA ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να παιξεις τις ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ της ΝΙΝΤΥ!! (προσφατο κοοοοοολλληημμμα KIRBY TRIPLE DELUXE).

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι κόλλησα με τα persona. Αφού τελείωσα το 4 πριν χρόνια, ξεκίνησα το 1.

Με άλλα λόγια, εφόσον έχεις την βιβλιοθήκη του ps1,δεν θα βαρεθεις.

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

σκεφτομαι να αγορασω ενα αλλα δεν ξερω πιο ειναι καλυτερο  πιο εχει καλυτερα και πιο πολλα  παιχνιδια.

και το πιο σημαντικο αν εχουν καλη μπαταρια!!!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ειχα psp 3004 και σκεφτομαι να παρω vita για να παιζω παιχνιδια του psp κυριως.

χρηση που θα κανω, σπανια και για λιγη ωρα.

αξιζει;

μηπως να κοιταξω κατι σε ds/3ds;

(μεταχειρισμενα ολα)

Δημοσ.

αν ειναι μονο για να παιζεις τα παιχνιδια του psp μπορεις να παρεις ενα psp (το πολύ με 60 ευρω θα βρεις ανετα, ή το PSP Phat ή το PSP Slim) και να αγοραζεις τα παιχνιδια του για 5-10 ευρω ή να περασεις custom firmware (που ειναι παιδικη πλεον διαδικασια) και κατεβαζεις οποιο παιχνιδι θες (συν παιχνιδια που δεν βγηκαν καν στην Ευρωπη).

το PS Vita για παιχνιδια του PSP δεν αξιζει.. εκτος απο το οτι η βιβλιοθηκη του ειναι ελλιπεστατη (στο καταστημα εχει για κατεβασμα μονο τους παρα πολυ μεγαλους τιτλους), προτιμω να τα παιζω στην φυσικη τους αναλυση (στο psp δηλαδη). αν εχεις σκοπο να του κανεις και καποια αλλη χρηση τοτε ναι, αξιζει να δωσεις 40-50 ευρω ακομα να το παρεις μεταχειρισμενο.

Δημοσ.

στο 3004 επαιζα απο καρτα μνημης ;)

το ιδιο σκεφτομαι και για το βιτα + αν βρω οριτζιναλ παιχνιδια σε αρκετα χαμημη τιμη

δεν μπορω να αποφασισω γιατι δε θα κανω πολλη χρηση. μπορει μια μερα να παιξω και μετα να το παρατησω.

ΑΝ βρω καποιο βιτα σε αρκετα χαμηλη τιμη θα το παρω

Δημοσ.

Kατα την άποψή μου δεν αξίζει καμία φοορητή κονσόλα , μόνο με ένα καλό κινητό android έχεις ολες τις παλιές κονσόλες + τα παιχνίδια του psp μεσω εξομοιωτών . Αν θέλει κάποιος οπωσδήποτε φορητή κονσόλα ας πάρει ps vita

• Moderators
Δημοσ.

Το PSP emulation έχει πολύ δρόμο ακόμα σε android, εξαρτάται βέβαια και για τι είδους παιχνίδια ενδιαφέρεται κανένας.

Στο Ζ5 μου, το Chains of Olympus δεν έχω καταφέρει ακόμα να το τρέξω κομπλέ, ενώ το Persona 3 τρέχει νεράκι.

Δημοσ.

Έχω το ps vita και πρόσφατα πήρα το nvidia shield tablet k1.

Ενα έχω να πω, το vita είναι απλά υπέροχο μηχάνημα. Ποιοτικά είναι άριστο, απροβληματιστο στο να παίξεις παιχνίδι, πολύ ώραια εμπειρία. Αλά δεν κανεί τίποτα άλλο καλά, πχ ο browser είναι κακός.

Στο nvidia, έμπλεξα πάλι με sd card, κάποια μεταφέρονται κάποια όχι. Τα μεγάλα παιχνίδια, την πρώτη φορά απέτυχαν να παν και σύντομα έμεινα από χώρο. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος, αλλά η μόνη λύση που βρήκα ήταν επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις.

Πέρα από αυτό, αν βάλεις kodi έχεις μια υπέροχη multimedia εμπειρία. Και η αλήθεια είναι ότι half-space life, doom κτλ είναι καταπληκτικά παιχνίδια.

Μετά από λίγο καιρό, το μόνο που με ενοχλεί πλέον, είναι ότι δεν μπορείς να παίξεις παντού. Το tablet πρέπει να ακουμπάει κάπου σταθερά. Άρα καναπές, κρεβάτι κτλ δεν βολεύει.

Τί θα πρότεινα; Το vita είναι υπέροχο, υπάρχουν παιχνίδια να παίξεις, αλλά δυστυχώς δεν έχει μέλλον. Άρα μάλλον κάτι σε tablet.

• Moderators
Δημοσ.

Μετά από λίγο καιρό, το μόνο που με ενοχλεί πλέον, είναι ότι δεν μπορείς να παίξεις παντού. Το tablet πρέπει να ακουμπάει κάπου σταθερά. Άρα καναπές, κρεβάτι κτλ δεν βολεύει.

Κάνε ένα δωράκι στον εαυτό σου για Χριστούγεννα.

Κινεζοκινεζιά, αλλά τη δουλειά του την κάνει σούπερ.

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά δεν με βόλεψε το shield. Δύο οι λόγοι, σαν tablet δεν με ικανοποίησε αλλά το βασικότερο είναι ότι το χειριστήριο είναι πολύ μεγάλο να το κουβαλω.

Το πήρα σε δύο μεγάλα ταξίδια και ευχαριστήθηκα παίζοντας doom, αλλά το εξτρά βάρος με προβλημάτισε. Τελικά σε όλα τα επόμενα ταξίδια μου, πήρα από συνήθεια το vita.

Σήμερα το πούλησα (το σκότωσα δηλαδή) και θα μείνω για λίγο καιρό με το vita.

Επόμενη αγορά είναι το Surface pro, το οποίο θα δω πόσο μπορεί να αντικαταστησει όλες τις συσκευές. Είμαι φύση "τεμπέλης", αν βρω μια συσκευή που να κάνει τα πάντα, αυτό ήταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...