Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

new 3ds και κατά προτίμηση XL.

το μόνο φορητό που έχει υποστήριξη αυτή τη στιγμή, και καινοτομεί.

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Like 1
  • Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το 3DS γενικά είναι μακράν η καλύτερη επιλογή αλλά από την στιγμή που παίζει μόνο fps/racing και sports παιχνίδια δεν θα τον καλύψει σε καμία περίπτωση

Δημοσ.

Πανε για το psp. Μονο την τεραστια γκαμα παιχνιδιών να υπολογισεις, φτάνει.

Προσωπικα το καταευχαριστηθηκα! Γεμισα τις χαμενες μου ωρες στο στρατο!

Ομως εδω και μερες το εχω βγαλει για πωληση. Τζαμπα το χω και καθεται. Ψαχνω για xbox/ps3

Δημοσ.

Ρε παιδια ο ανθρωπος λεει οτι παιζει Fps/racing και Sport παιχνιδια(κλασσικα Pro)και του προτεινετε ορισμενοι το Nintendo 3ds?? Και πανακριβο ειναι σε σχεση με το Psp και δεν τον ενδιαφερουν τα περισσοτερα γνωστα παιχνιδια που βγαζει.

Οντως η καλυτερη φορητη κονσολα στην αγορα ειναι της Nintendo αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση για τις αναγκες του παραπανω ενδιαφερομενουν προφανως το Psp ειναι το καλυτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια ο ανθρωπος λεει οτι παιζει Fps/racing και Sport παιχνιδια(κλασσικα Pro) +NBA :P και του προτεινετε ορισμενοι το Nintendo 3ds?? Και πανακριβο ειναι σε σχεση με το Psp και δεν τον ενδιαφερουν τα περισσοτερα γνωστα παιχνιδια που βγαζει.

Οντως η καλυτερη φορητη κονσολα στην αγορα ειναι της Nintendo αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση για τις αναγκες του παραπανω ενδιαφερομενουν προφανως το Psp ειναι το καλυτερο.

Το 3DS είναι πολύ ωραίο μηχάνημα (το έχω δει από κοντά) αλλά τα παιχνίδια της Nintendo (τα περισσότερα τουλάχιστον) δεν είναι του γούστου μου,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και άσχημα παιχνίδια φυσικά.Από Nintendo μόνο ίσως τα Zelda θα έπαιζα άνετα...

Τo Vita μ'αρέσει σαν μηχάνημα αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν έχει καθόλου μέλλον και δεν θα βγουν άλλα παιχνίδια οπότε για αυτό μάλλον πάω για ακόμα μία φορά,σε PSP.

Δημοσ.

Eκτος κι αν παρεις το vita και παιζεις εκει τα παιχνιδια του psp που ειναι συμβατα. Με αυτο τον τροπο θα δεις και τα λιγα καλα παιχνιδια του στα ειδη που σε ενδιαφερουν, που βρισκονται σε πολυ χαμηλες τιμες πλεον...

Δημοσ.

Το 3DS είναι πολύ ωραίο μηχάνημα (το έχω δει από κοντά) αλλά τα παιχνίδια της Nintendo (τα περισσότερα τουλάχιστον) δεν είναι του γούστου μου,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και άσχημα παιχνίδια φυσικά.Από Nintendo μόνο ίσως τα Zelda θα έπαιζα άνετα...

Τo Vita μ'αρέσει σαν μηχάνημα αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν έχει καθόλου μέλλον και δεν θα βγουν άλλα παιχνίδια οπότε για αυτό μάλλον πάω για ακόμα μία φορά,σε PSP.

Προφανως και ισχυει οτι λες.Η Nintendo παιζει μπαλα μονη της σε φορητες κονσολες,αλλα ελα μου ομως που δεν ειναι για τα γουστα σου αυτο ειναι το θεμα.Οσο για το Vita τσαμπα ακριβοτερο απο το Psp για αυτα που κοιτας ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Eκτος κι αν παρεις το vita και παιζεις εκει τα παιχνιδια του psp που ειναι συμβατα. Με αυτο τον τροπο θα δεις και τα λιγα καλα παιχνιδια του στα ειδη που σε ενδιαφερουν, που βρισκονται σε πολυ χαμηλες τιμες πλεον...

Όπα,έχω μείνει πίσω λογικά...μπορώ να παίξω τα παιχνίδια του PSP στο PSVita;;

Δημοσ.

Μπορεις και μαλιστα σε ορισμενα μπορεις να αξιοποιησεις και το 2ο αναλογικο..

Θεωρώ πάντως ότι να δώσω τα διπλάσια λεφτά για PSVita για να παίζω τίτλους PSP και μερικά καλά του PSVita δε λέει...κλείνω προς PSP και πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια ο ανθρωπος λεει οτι παιζει Fps/racing και Sport παιχνιδια(κλασσικα Pro)και του προτεινετε ορισμενοι το Nintendo 3ds?? Και πανακριβο ειναι σε σχεση με το Psp και δεν τον ενδιαφερουν τα περισσοτερα γνωστα παιχνιδια που βγαζει.

Προφανώς το  Vita είναι το καλύτερο για τις ανάγκες του. Χωρίς να έχω ασχοληθεί με τέτοια παιχνίδια ακούω ότι το FIFA 14 παράδειγμα στο Vita ότι είναι το ίδιο καλό με τους μεγάλους αδερφούς του, έχει Virtua Tennis που είναι εξαιρετικό και επίσης έχει και Killzone mercenary όπως και Need for speed most wanted.

Ναι εντάξει σε τιμή ξεφεύγει σε σχέση με το PSP αλλά είναι κρίμα να πληρώσει για μια κονσόλα που εν τέλη δεν θα κάνει χρήση των ισχυρότερων τίτλων της έστω και αν την πληρώσει φτηνά. Ετσι και αλλιώς μεταχειρισμένη βρίσκει και το Vita με κάνα 100-120άρι ή λίγο παραπάνω αν έχει και προίκα.   

• Like 2
Δημοσ.

Φαινεται οτι δεν θελει να δωσει 50-70 ευρω παραπανω για το vita, συν το γεγονος οτι δεν εχει γινει jailbreak, you get the picture. Επειδη το εχω, το φιφα ειναι οντως πολυ καλο και με καποια on-line modes, να προσθεσουμε τα προφανη killzone, uncharted, το resistance με λιγο σπρωξιμο, το unit 13, σε αυτα που τον ενδιαφερουν, το god of war hd collection, μαζευονται σιγα-σιγα...Εγω στη θεση σου θα το επαιρνα φιλε Alientech ανεξαρτητως της παραιτησης της Σονυ..

Δημοσ.

Φαινεται οτι δεν θελει να δωσει 50-70 ευρω παραπανω για το vita, συν το γεγονος οτι δεν εχει γινει jailbreak, you get the picture. Επειδη το εχω, το φιφα ειναι οντως πολυ καλο και με καποια on-line modes, να προσθεσουμε τα προφανη killzone, uncharted, το resistance με λιγο σπρωξιμο, το unit 13, σε αυτα που τον ενδιαφερουν, το god of war hd collection, μαζευονται σιγα-σιγα...Εγω στη θεση σου θα το επαιρνα φιλε Alientech ανεξαρτητως της παραιτησης της Σονυ..

Καταρχάς,το γεγονός,ότι το Vita δεν έχει "σπάσει" είναι κάτι το οποίο δεν με αφορά μιας και κονσόλες δεν έχω σπάσει (μόνο ένα PS2 παλαιότερα) και ούτε θα σπάσω.Οποιαδήποτε κονσόλα και να πάρω,θα αγοράσω παιχνίδια όπως κάνω και με το Xbox 360 μου.

Το να δώσω 70 ευρώ παραπάνω δεν είναι πρόβλημα αλλά εμένα προσωπικά με χαλάει το ότι υπάρχουν λίγοι αποκλειστικοί τίτλοι και το ότι δεν υποστηρίζεται πλέον.Συμφωνώ ότι έχει (λίγα βέβαια) καλά παιχνίδια αλλά εμένα δεν μου αρκούν.Ναι οκ,είναι δυνατό και καλό μηχάνημα και πολύ ανώτερο τεχνολογικά από το PSP αλλά πιστεύω ότι τη γκάμα και την ποιότητα των παιχνιδιών του PSP (+ τους emulators του για παλιές κονσόλες) δεν την αγγίζει σε καμία περίπτωση.

Από την άλλη βέβαια,αν βρω σε καμιά καλή προσφορά το Vita εννοείται πως θα πάω σε αυτό αλλά επειδή όλα τα Vita που έχω δει κυμαίνονται από 100 μέχρι ~130 ευρώ,μιλάμε για διπλάσια++ λεφτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...