Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θες κάτι να πάρεις είσαι για 3ds xl.

Το θέμα είναι βέβαια ο χρόνος που θα έχεις, γιατί προσωπικά στον ελεύθερο χρόνο έλιωνα στον ύπνο.

Είχα psp στην θητεία μου, αλλά ζήτημα να έπαιξα tekken 3-4 φορές.

• Like 2
Δημοσ.

Εξαρτάται το που θα είσαι, μετά το κέντρο βλέπεις μην είσαι σε κάνα μαύρο τάγμα

Μπα όχι, σε καλή μονάδα θα είμαι στανταράκι

(κωλόβυσμα) :P :P

Δημοσ.

Επειδή έχω πάει 3 φορές φαντάρος μέχρι τώρα μαζί με το 3DS XL, το οποίο είχα συνεχώς επάνω μου μήν χαθεί, να σου πώ:

Το 3DS XL είναι μεγαλούτσικο, οριακά για να θεωρείται απαγορευτικά μεγάλο. Δεν θα το έχεις σε θήκη αφρού όταν το κουβαλάς επάνω σου διότι μετά δεν θα χωράει σε καμία τσέπη.

Εγώ το έχω αποκλειστικά σε hard case και είμαι μιά χαρά, χωράει όμως άνετα μόνο στις μεγάλες τσέπες της στολής.

Καλύτερα να τα δείς από κοντά να κρίνεις καλύτερα. Πιστεύω ότι το κανονικό 3DS είναι πιό πρακτικό για το στρατό και ας το θεωρώ κατώτερο από το 3DS XL.

Επίσης απαραίτητο να πάρεις προέκταση ρεύματος να φτάνει μέχρι το κρεβάτι σου. Όταν παίζεις στο θάλαμο πάντα θα το έχεις στο ρεύμα, ώστε στις σκοπιές να είναι φορτισμένο.

Ti εννοείς με αυτό? Κόλλησα!

Δημοσ.

Μπα όχι, σε καλή μονάδα θα είμαι στανταράκι

(κωλόβυσμα) :P :P

Το θέμα είναι να έχει άτομα όχι είσαι κοντά στο σπίτι σου

Δημοσ.

Noέμβρη μπαίνω και εγώ φαντάρος και θέλω ένα handheld για παιχνίδια και για μουσική/internet. Το ξέρω οτι το 3DS έχει την καλύτερη βιβλιοθήκη παιχνιδιών, αλλά το Vita είναι πολύ ανώτερο στις multimedia εφαρμογές (browser, Youtube κτλ). Εσείς ποιό απ' τα δύο θα προτείνατε;

Εγώ προτείνω την αναβολή!

Δημοσ.

Ti εννοείς με αυτό? Κόλλησα!

Εγώ φίλε μου είμαι Κύπρο και επειδή έχω και Κυπριακή υπηκοότητα είμαι καί Κύπριος.

Και όπως όλοι οι Κύπριοι, όταν τελειώνεις τη θητεία σου, επιστρέφεις σπίτι σου με ένα G3, 100 σφαίρες, γεμιστήρες, κράνος, εξάρτηση, αντίσκηνο κλπ, τα οποία και φυλάγεις σπίτι σου, και τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο πάς στρατό για μονοήμερες, διήμερες και καμιά φορά τριήμερες ασκήσεις και υπηρεσίες.

Στρατό τελείωσα το 2004 και τώρα τον Ιούλιο ήμουν μέσα 2 μέρες για σκοπιές, αλλά τη γλίτωσα μόνο με ένα περίπολο το πρώτο βράδυ 3-6. Την επομένη ήμουν επιφυλακή.

Και το χειμώνα πάω για σκηνάκια.

Στη Κύπρο από το στρατό απολύεσαι κάπου στα 55 αν δεν κάνω λάθος.

Έτσι εξηγείται και το:

Επειδή έχω πάει 3 φορές φαντάρος μέχρι τώρα μαζί με το 3DS XL........

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζει, δεν μπορώ να το καθυστερώ άλλο. Έκλεισα τα 22 και είχα αναβολή μέχρι το 2020...

Καλά κάνεις,όσο αργότερα τ' αφήνεις τόσο χειρότερα.

Στο θέμα τώρα,εγώ θα προτιμούσα ένα μτχ 3ds,πιο compact και να πάθει κάτι δε κάηκε ο κόσμος.Οπως γράφτηκε πριν δε ξέρεις τι και ποιον θα συναντήσεις(ότι βύσμα και να είσαι) και αν θα έχεις χρόνο η διάθεση να παίζεις.Προσωπικά έπαιξα ελάχιστες ώρες αφού είτε ένιωθα κουρασμένος/νύσταζα είτε ήμουν σε θέση που κάθε 10-15 λέπτά κάτι γινόταν και έχανα τη συγκέντρωση μου κτλ...Ύστερα που ήρθα κοντά στο σπίτι μου,έκατσε καλό πόστο κάθε μέρα έξω οπότε έπαιζα στο σπίτι.

Πάρε λοιπόν πρώτα κάνα φθηνό smartphone με μεγάλη μπαταρία κι αν δείς οτι σε παίρνει στη συνέχεια φέρνεις ότι γουστάρεις.

Υ.Γ. Λίγο off-topic αλλά μια έχω μια απορία για Κύπρο panther.Αν π.χ πάει κάποιος στα 18 και ολοκληρώσει τη προκαθορισμένη θητεία ως τα 28 θα ξαναπηγαίνει 2 φορές το χρόνο (έστω για 1-2 μέρες) ενώ κάποιος που λόγω αναβολής πάει στα 28 τ' αποφεύγει κι είναι αραχτός και light;

Δημοσ.

μισό λεπτό, δλδ ο κάθε Κύπριος έχει ένα G3 με σφαίρες σπίτι του?  :-D

Αν δεν είσαι Γιωτάς ναί.

Επίσης οι κοπέλες για 2 χρόνια μία φορά την εβδομάδα υποχρεούνται να πηγαίνουν Πολιτική Άμυνα. Μαθαίνουν Πρώτες βοήθειες, να στήνουν αντίσκοινα, να χειρίζονται ασυρμάτους και να παρέχουν υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Και αν κάνουν σκασιαρχείο, πάνε στρατοδικείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...