Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βλέπω σειρές. Μόνο browsing και Youtube θέλω, που αυτά στο Vita είναι καλύτερα (Facebook/YT apps). Δυστυχώς μου έκλεψαν το 4S που είχα, οπότε τώρα έμεινα πάλι με το παλιό Nokia 5800. Αλλά και πάλι το browsing απ' το iPhone με την 4" οθόνη δεν πολυπαλευόταν...

Αλλά έχεις δίκιο για την τεράστια βιβλιοθήκη του 3DS. Τώρα έρχεται και το Poke R/S remake και είναι ακόμα ένα τεράστιο δέλεαρ...

Δημοσ.

Αν έχεις κινητό για να βολευτείς για internet/σειρές σου προτείνω 3DS. Γενικότερα, πάντως, εγώ στο στρατό τέλειωσα 50+ παιχνίδια στο NDS μου, οπότε όσο μεγαλύτερη βιβλιοθήκη έχεις, τόσο το καλύτερο.

ζόρικα πρέπει να ήταν :P  (πλάκα κάνω)

Tilemaxx, μάλλον 3ds λόγω ποσότητας παιχνιδιών (απλά δες αν τα παιχνίδια είναι του γούστου σου και αν σε παίρνει οικονομικά, γιατί απ'ο,τι έχω δει είναι τσιμπημένα τα παιχνίδια του και δεν πέφτουν εύκολα οι τιμές τους)

• Like 1
Δημοσ.

Είναι του γούστου μου τα παιχνίδια του 3DS. Στο Vita δεν βρίσκω κάτι το οποίο να με ενδιαφέρει πολύ πλήν του Uncharted και του GOW Collection. Όλα τα άλλα παιχνίδια είναι multiplatform. Απο την άλλη, είναι πολύ καλύτερο στις multimedia εφαρμογές και καλό θα ήταν να έχω ένα μηχάνημα για όλα μαζί.

Δημοσ.

όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, για τα άλλα μπορείς να βολευτείς με smartphone αν έχεις. Επίσης, δες μήπως πάρεις κανένα android ταμπλετάκι για τα πάντα (οκ τα παιχνίδια είναι πιο ανάλαφρα κατά βάση, αλλά για να περνάει η ώρα έχει πολλά)

Δημοσ.

Αν θα έπαιρνα τάμπλετ, θα έπαιρνα το νεο iPad mini με τον A7 επεξεργαστή. Έχει ισχύ περίπου ίδια με του 5S και θα παίζει όλα τα τελευταία iOS games. Βέβαια, αν ήταν να δώσω 350€ για τάμπλετ ας έπαρνα καλύτερα PS4. Τέσπα θα δούμε, απλά μαζεύω γνώμες.

Δημοσ.

Αφου δεν βλεπεις και σειρες τοτε πιστευω δεν τιθεται θεμα.Πας για 3ds οπωσδηποτε εφοσον τα παιχνιδια του   ειναι και του γουστου σου.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα επειδη στο στρατο προκειται να γνωρισεις καθε καρυδιας καρυδι πιστεψε με το πρακτικο του ζητηματος θελει 3DS. Δεν θα εχεις πολυ πολυ δυναμη να κανεις και πολλα. Αγορασε ενα 3DS, τσιμπα 2-3 παιχνιδια που θελουν καψιμο (Pokemon, Bravely default, Fire Emblem), τσιμπα και ενα ζευγαρι ακουστικα (οχι ψειρες) και θα εισαι ετοιμος. 

Ειναι μεγαλη υποθεση να εχεις clamp σχεδιο στο στρατο και εννοειται να προτιμησεις το μικρο 3ds και οχι το XL. Δεν θα εχεις προβλημα με τους υπολοιπους να σου βαζουν χερια ενω με το Vita θα ψιλοεισαι κινητος στοχος. 

Δημοσ.

Δεν το πολυκαταλαβα αυτο Ikaruga. Γιατι οχι XL? Αν αγοραζα 3DS αυτο θα επαιρνα. Και γιατι με το Vita γινεσαι πιο ευκολος στοχος;

Δημοσ.

Εγώ αυτό δεν πολυκατάλαβα... :-)

Λόγω καταγωγής της λέξης είναι υποτιμητικό.

Λες και αυτό ήταν το πρόβλημα στο στρατό. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το πολυκαταλαβα αυτο Ikaruga. Γιατι οχι XL? Αν αγοραζα 3DS αυτο θα επαιρνα. Και γιατι με το Vita γινεσαι πιο ευκολος στοχος;

Γιατι το XL κρυβεται και δυσκολοτερα (αν με πιανεις που το παω). Το δευτερο κακο του XL ειναι οτι αν αποφασισεις να του χωσεις καμια uber-μπαταρια δεν μπορεις ενω στο απλο 3ds εχεις τη δυνατοτητα να του χωσεις μια 10κ mha και να ξεχνας να φορτιζεις το μηχανημα (ασχετα αν θα αυξηθει και το βαρος της κονσολας). 

Γενικα στο στρατο θες compact μηχανηματα που να μη δινουν και πολυ στοχο. Υπαρχει περιπτωση ολο και καποιος να στο βουτηξει ή να στο κανει ζημια και το Vita ας πουμε δεν ειναι μηχανημα που θα ηθελες να του συμβει κατι μιας και ειναι ποιο ντελικατο απο το 3ds. 

Κοινως στο στρατο να αποφευγεις τα "shiny" και οφθαλμοακριβα πραγματα. Εννοειται οτι αυτο παιζει απο μοναδα σε μοναδα που θα βρισκεσαι αλλα γενικα οσο ποιο λιγα δειχνεις τοσο το καλυτερο για εσενα. 

Δημοσ.

Ναι αλλά το απλό 3DS σε σχέση με το XL είναι πολύ πιο κάτω σε εργονομία, άσε την διπλάσια οθόνη που έχει το XL και την άνεση που σου προσφέρει γενικότερα. Και η μπαταρία του XL έτσι κι αλλιώς είναι μεγαλύτερη (και σε διάρκεια) απο αυτή του κανονικού νομίζω. Οπότε win-win.

Γενικά αν το κλειδώνω μετά σε σάκο με λουκέτο κτλ. δεν νομίζω οτι θα υπάρχει θέμα. Δεν είναι κινητό που το έχεις όλη μέρα πάνω σου και όλο και κάπου μπορείς να το ξεχάσεις. Εδώ ρε σύ ακούω άτομα που σκάνε στις μονάδες με τάμπλετ και λάπτοπ, τώρα το ταπεινό το 3DSάκι δίνει το λιγότερο δυνατό στόχο.

Πάντως με μια ματιά στις 2 αντίστοιχες βιβλιοθήκες σκέφτομαι οτι αν δεν πάρω 3DS θα κάνω τη μαλακία της ζωής μου. Οπότε μάλλον κατα 99% πάω για 3DS (XL).

Δεν είναι και τεράστια η διαφορά πάντως:

443861-dsc-0119.nbcnews-ux-720-480.JPG

Δημοσ.

Επειδή έχω πάει 3 φορές φαντάρος μέχρι τώρα μαζί με το 3DS XL, το οποίο είχα συνεχώς επάνω μου μήν χαθεί, να σου πώ:

Το 3DS XL είναι μεγαλούτσικο, οριακά για να θεωρείται απαγορευτικά μεγάλο. Δεν θα το έχεις σε θήκη αφρού όταν το κουβαλάς επάνω σου διότι μετά δεν θα χωράει σε καμία τσέπη.

Εγώ το έχω αποκλειστικά σε hard case και είμαι μιά χαρά, χωράει όμως άνετα μόνο στις μεγάλες τσέπες της στολής.

Καλύτερα να τα δείς από κοντά να κρίνεις καλύτερα. Πιστεύω ότι το κανονικό 3DS είναι πιό πρακτικό για το στρατό και ας το θεωρώ κατώτερο από το 3DS XL.

Επίσης απαραίτητο να πάρεις προέκταση ρεύματος να φτάνει μέχρι το κρεβάτι σου. Όταν παίζεις στο θάλαμο πάντα θα το έχεις στο ρεύμα, ώστε στις σκοπιές να είναι φορτισμένο.

• Like 1
Δημοσ.

βασικά σιγουρέψου ότι θα έχεις χρόνο να παίξεις, πριν πάρεις κάτι και χαλάσεις λεφτά.

εγώ όταν είχα λιγο χρόνο ξερενόμουν στον ύπνο.

εγώ θα διάλεγα 3ds xl. πιο καλά παιχνίδια σε σχεση με vita και οθόνάρα σε σχέση με το μιρκό που είναι πραγματικά μιρκό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...