Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ποδοσφαιρακι περιοπης που δεν εχει το 3DS, οπως και το εξαιρετικο LBP που απο μονο του ειναι συστεμ σελλερ

MortalKombat, Gravity rush, Rayman, NFS, MGS, Soul Sacrifice δεν ειναι αδιαφορα

Ειπαμε οκ 3DS αλλα μην ισοπεδωνουμε τα παντα

Το Uncharted γιατι μετριο; σε σχεση με τα του ΠΣ3 (ναι και γω θεωρω οτι ειναι παιχνιδι για TV); Για φορητη ειναι εξαιρετικο και με αρκετα side quests.

και επισης εχει και το PSplus που σε συνδυασμο με ΠΣ3 ειναι εξαιρετικα συμφερον

Επισης αν πας για 3DS ξεχνα το απλο. Πηγαινε δες απο κοντα το απλο και το XL για να καταλαβεις τη διαφορα.

Δημοσ.

Καποιο προτιμανε και το απλο 3ds.

Προσωπικα το XL αλλα καλο ειναι να πας να τα δεις απο κοντα και το ενα και το αλλο.

Το vita εχει κανει πολυ χαμηλες πωλησεις και γενικα η sony το εχει παρατησει.

Αν περιμενεις μπορεις να δεις τι θα βγει.

• Moderators
Δημοσ.

δεν ξέρω εχω συνδυάσει την nintedo με pokemon και super mario!

μπορεις να παιξεις ποιο hardcore παιχνιδια και κανενα ποδοσφαιρακι? 

Implying ότι τα Mario και τα Pokemon δεν είναι hardcore παιχνίδια...

Άστο μωρέ, πάρε PS Vita καλύτερα, να παίζεις και κανένα ποδοσφαιράκι. :)

Δημοσ.

Implying ότι τα Mario και τα Pokemon δεν είναι hardcore παιχνίδια...

Άστο μωρέ, πάρε PS Vita καλύτερα, να παίζεις και κανένα ποδοσφαιράκι. :)

Δεν εννοούσε αυτό. Ήθελε κυρίως action παιχνίδια με βία μέσα κλπ. Ε δεν θα το βρει στο Mario αυτό :P

Δημοσ.

Η Nintendo έχει ανακοινώσει μία πληθώρα από παιχνίδια, που θα βγούνε μέσα στο 2013, (για το 3DS).

H Sony, πάλι, δεν έχει κάνει και τις τρελές ανακοινώσεις για upcoming games.
Σου προτείνω το 3DS XL, όπως λένε και τα παιδιά, γιατί μπορείς να βρεις σχεδόν ό,τι είδος παιχνιδιού ζητήσεις.

+ ότι βγαίνει Ace Attorney (πορωμένος, εγώ!)

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με το PSP έχεις τζαμπέ παιχνίδια και μεγάλη βιβλιοθήκη παιχνιδιών και emulators.

Με το PS VITA έχεις πολύ καλύτερα γραφικά, αλλά μέχρι στιγμής λίγα καλά παιχνίδια και μόνο γνήσια.

Aν σου αρέσει η Νintendo πάνε σε 3ds. Έχει μέχρι στιγμής αρκετά διαμαντάκια και έχει να δώσει.

Δημοσ.

Συμφωνω υπο συνθηκες. Αν δεν σου αρεσουν τα παιχνιδια της Nintendo, πρεπει να το σκεφτεις για το βιτα το οποιο ειναι πολυ ανωτερο τεχνολογικα. Αν σου αρεσουν τα πλατφορμερ, εχει αρκετα παιχνιδια και το βιτα. Αν οχι, οι επιλογες σου περιοριζονται δραματικά... Πρεπει να μας γραψεις τις προτιμησεις σου εν ολίγοις.

Δημοσ.

εγω που εχω πσπ και βητα..απο τοτε που πηρα το βητα το πσπ εφαγε συρταρι..ισως να το ξαναφορτισω οταν κατεβω καμια παραλια αν δεν το πουλησω εως τοτε...οσο ρετρο φαν και να εισαι παντα στο ματι καρφωνεται το καινουργιο..και ειδεικα αν εχεις πσν με 2 παιχνηδια δωρεαν το μηνα περα απο το τεχνολογικο πλεονεκτημα..αξιζει με χιλια μια τετοια αγορα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Vita ή 3DS για στρατό;

Noέμβρη μπαίνω και εγώ φαντάρος και θέλω ένα handheld για παιχνίδια και για μουσική/internet. Το ξέρω οτι το 3DS έχει την καλύτερη βιβλιοθήκη παιχνιδιών, αλλά το Vita είναι πολύ ανώτερο στις multimedia εφαρμογές (browser, Youtube κτλ). Εσείς ποιό απ' τα δύο θα προτείνατε;

• Moderators
Δημοσ.

Αν έχεις κινητό για να βολευτείς για internet/σειρές σου προτείνω 3DS. Γενικότερα, πάντως, εγώ στο στρατό τέλειωσα 50+ παιχνίδια στο NDS μου, οπότε όσο μεγαλύτερη βιβλιοθήκη έχεις, τόσο το καλύτερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...