Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι και αν ειναι πεθαμενο? Επειδη δηλαδη ειναι πεθαμενο για καποιο ανεξηγητο λογο καποιος δεν μπορει να χαρει τα παιχνιδια του και τις δυνατοτητες του? Το ps+ μην το πετας ετσι χυμα, πρεπει να πεις οτι θα θυσιασεις τεραστιο καταλογο παιχνιδιων για να το αποκτησεις.

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω θα σου πω οτι ειναι οπως τα λεει ο ikaruga αλλα αν θες να ακουσεις την δικη μου αποψη , εγω στην θεση σου θα επαιρνα το vita...εφοσον εχεις την οικονομικη ανεση να φτασεις εκει. ειναι πιο καλο....οπως και να το κανουμε....αλλα αν θελεις να χεις επιλογες, δλδ. ξεκινας ενα game σε ενα ταξιδι και καρφωνεσαι να το τερματισεις τις επομενες μερες γιατι θελεις και εχεις χρονο και φυσικα το ταξιδι που ανεφερες μπορει να ναι και ως το WC στο σπιτι σου ...γενικα αν θες να παιζεις συχνα και εισαι ανθρωπος που λιωνει games και δε τ αφηνει χωρις να τα ταερματισει, τοτε....εισαι για πσπ....το vita δεν εχει τοσα games να σου γεμισει τις μερες....εφοσον εισαι οπως ανεφερα επανω....αν εισαι μια στο τοσο gamer και δε λυπασαι τα λεφτα χτυπα το αλυπητα, δε θα το μετανιωσεις.

Δημοσ.

Και εγώ προς τα εκεί κλείνω παιδιά , σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας και για τον χρόνο σας ... !!! Πάμε να δούμε προσφορές :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιλογή φορητής κονσόλας,προτάσεις!!!

Παιδιά θέλω να πάρω μια φορητή κονσόλα για τα ταξίδια όταν είμαι μακριά απ'το σπίτι.Θέλω σίγουρα να εχει wifi,απο τα γραφικά δεν είναι απαραίτητο να είναι και του ps3 αλλα μην και χαλια να είναι απλα καλα(προς πολυ καλα)γραφικά θα ήθελα επίσης να έχει και μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και να κοστίζει 230 βαρια βαρια(πολυ βαρια) 250 με παιχνιδι!

Τι μου προτείνεται?
και αν δεν υπάρχει καμία σε αυτά που θέλω ποια είναι ποιο κοντά στις προσδοκίες μου?

Δημοσ.

3DS XL με χίλια αρκεί να μπορείς να αγοράζεις τα παιχνίδια του που είναι πανάκριβα.

δεν ξέρω εχω συνδυάσει την nintedo με pokemon και super mario!

μπορεις να παιξεις ποιο hardcore παιχνιδια και κανενα ποδοσφαιρακι? 

Δημοσ.

Από αυτά που μας λες έχεις μόνο δυο επιλογές: Vita και 3DS. Στο πρώτο δεν έχεις ποικιλία τίτλων και η Sony το έχει αφήσει στη μοίρα του. Οπότε πας για το δεύτερο που προς το παρόν βγάζει πολύ πράμα.

Δημοσ.

Από αυτά που μας λες έχεις μόνο δυο επιλογές: Vita και 3DS. Στο πρώτο δεν έχεις ποικιλία τίτλων και η Sony το έχει αφήσει στη μοίρα του. Οπότε πας για το δεύτερο που προς το παρόν βγάζει πολύ πράμα.

θα ασχολουνται ομως για καιρο με το 3ds η εφτασε στην δύση του!μην το παρω και σταματησουν τα παιχνιδια και γενικα να ασχολουνται με αυτο!ποσα δυνατά χρονια πιστεύεται εχει μπροστα του ακομα?

Δημοσ.

δεν ξέρω εχω συνδυάσει την nintedo με pokemon και super mario!

μπορεις να παιξεις ποιο hardcore παιχνιδια και κανενα ποδοσφαιρακι? 

Και το 3DS έχει κάποια hardcore παιχνίδι (και μεγάλο πλεονέκτημα στα jrpgs).

Αν θες ποδοσφαιράκι την καλύτερη εμπειρία θα την έχεις στο Vita. Όπως και το Uncharted Golden Abyss. είναι ίσως το καλύτερο shooter που έχει βγει για φορητό. 

Εγώ σου προτείνω να περιμένεις να δούμε την Ε3, να δούμε τι θα ανακοινώσει η Sony για το Vita και τι η Nintendo για το 3DS (αν και δεν πιστεύω πως θέλει τίποτα άλλο για την ώρα) και να αποφασίσεις μετά.

Δημοσ.

Και το 3DS έχει κάποια hardcore παιχνίδι (και μεγάλο πλεονέκτημα στα jrpgs).

Αν θες ποδοσφαιράκι την καλύτερη εμπειρία θα την έχεις στο Vita. Όπως και το Uncharted Golden Abyss. είναι ίσως το καλύτερο shooter που έχει βγει για φορητό. 

Εγώ σου προτείνω να περιμένεις να δούμε την Ε3, να δούμε τι θα ανακοινώσει η Sony για το Vita και τι η Nintendo για το 3DS (αν και δεν πιστεύω πως θέλει τίποτα άλλο για την ώρα) και να αποφασίσεις μετά.

οκ ξανα ρωταω τοτε λοιπον!

Δημοσ.

Δηλαδή τα first-party exclusives του 3DS δεν του φτάνουν; Η ΑΑΑ λίστα είναι ατελείωτη (έρχεται και η Pokemon X/Y). Το Vita πλήν του μέτριου Uncharted, του τραγικού COD και του ερχόμενου Killzone δεν έχει κάποιο άλλο παιχνίδι που θα δικαιολογεί την αγορά του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...