Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ σε αυτή τη σελίδα βλέπω παιχνίδια χαμηλής ποιότητας για όλα τα γούστα...

action-adventure:zelda ocarina of time,monster hunter 3

srpg-fire emblem awakening

platform - super mario 3d land/ new super mario bros 2,paper mario,castelvania

puzzle- pushmo /crashmo/luigi mansion 2

racing -mario kart 7

jrpg- etrian oddysey 4,shin megami tensei soul hackers/devil survivor,crimson shroud,tales of abyss, kingdom hearts

shooter- kid icarus/star fox 64/liberation maiden

adventure-proffesor layton

3rd person shooter- resident evil revelations

rythm - final fantasy thearythm/rythm thief

και έρχονται παιχνιδάρες animal crossing, bravery default, pokemon x/y,shin megami tensei 4,monster hunter 4 κ.α. 

το psvita έχει persona 4/uncharted/gravity rush και little big planet... απο τα οποία τα 3 μπορείς να τα παίξεις σε καλύτερη μορφή στα ps2-3.  α ξέχασα έρχεται και το muramasha , το παίξα στο wii και αυτό όμως...

• Like 1
Δημοσ.

θεμα γουστου φιλε σκαντζο καθαρα

για αλλους το mario cart ειναι ωραιο, για αλλους το nfs, για παραδειγμα. με το κανουμε και εδω vs :P

anyway ομως. επιμενω οτι καλυτερη περιπτωση ειναι το psp χωρις δευτερη κουβεντα.

με 120 ευρω μαζι με καρτα 16αρα καθαρισες

Δημοσ.

Λοιπον μιας και διαθετω και τα 2 θα σου προτεινω με σχετικη ανεση PSP. Το PSVita καλο, χρυσο αλλα πανακριβο και τα παιχνιδια που εχει δεν θα σε ικανοποιησουν περα απο αυτα τα λιγα. Επισης σημαντικοτατο, το PSP mode που εχει δεν ειναι τελειο. Δεν παιζουν ολα τα παιχνιδια και πολλα απο αυτα τρωνε σκαλωματα που δεν μπορεις να προσπερασεις. Το PSP το μονο του μειονεκτημα ειναι η ποιοτητα κατασκευης του που δεν ειναι και η καλυτερη αλλα οκ θα λειτουργει ομως. 

PSP λοιπον απο εμενα με σχετικη ανεση. Εχεις τα παιχνιδια του PSP, PS1 (και αυτα σχεδον τελεια) με μονο απλα ενα custom firmware που πλεον το περνας πανευκολα. Καμια σχεση με παλιοτερα που ειχες καλες πιθανοτητες να κανεις μονιμη ζημεια και να αχρηστεψεις το μηχανημα. 

Δημοσ.

εχω και τα 2 αλλα θα σου προτεινα το βιτα διοτι εχει περισσοτερα πραγματα να κανεις.. αν του βαλεις και PSN Plus τοτε καθαρισες με 50Ε θα εχεις τουλαχιστον 24 παιχνιδια και πολλα απο αυτα σουπερ βλεπε uncharted MGS Collection.. καλο το παλιο psp και φουλ χακ οπως λενε και οι υπολοιποι αλλα σε μερικους μηνες θα πεθανει.. παιχνιδια πλεον δεν βγαινουν οπως παλια..

Δημοσ.

Είμαι σε δίλημμα ...

Μια ακόμη ερώτηση , το psp 3004 ποιες διαφορές έχει με το καινούριο και πανέμορφο psp 1004 E ?

Είδα την προσφορά στον Κοτσόβολο και από εκεί μου κέντρισε το ενδιαφέρον . 

Δημοσ.

PSP 3004 ειναι η καλυτερη εκδοση PSP που μπορεις να αγορασεις. Ειναι πληρως λειτουργικο, δεν εχει "κοψιματα" (οπως το wi-fi που δεν υπαρχει στην street εκδοση), καλυτερο φινιρισμα (ενω το 1004 ειναι πλαστικουρα) και επισης σπαει και πανευκολα. Με 100-120 ευρω εχει πληρης καταλογο παιχνιδιων. Ναι οκ, το μηχανημα ειναι παλιο και δεν θα υπαρξουν νεα παιχνιδια αλλα εχεις να παιξεις τοσα πολλα και καλα που δεν θα σε νοιαζει και πολυ. 

Το PSV θα σου κοστισει το λιγοτερο 250 ευρω στην απλη του εκδοση με καποιο παιχνιδι και θα πρεπει επισης να κανεις την δυσκολη επιλογη μεταξυ PSN+ και PSP mode. Και τα 2 μαζι δεν μπορουν να υπαρχουν. 

Εχεις λοιπον 2 επιλογες. 100-120 ευρω με ολα ετοιμα στο πιατο ή 250 μινιμουμ και ο Θεος βοηθος. Διαλεγεις και παιρνεις. 

Δημοσ.

για μενα καταρχην δε διευκρινησες τι θες απο την κονσολα που θες να αγορασεις....θες να παιξεις και να χεις στα ποδια σου τιτλους ενα καρο η εχεις ορεξη να περιμενεις να βγει κατι και μπορεις να την παλεψεις με λιγους τιτλους???το θες για πολλους λογους???ιντερνετ , ταινιες , μουσικη και παιχνιδια η μονο καθαρα θεμα gaming...??? αν ενημερωσεις για τα παραπανω πιστευω θα σου δωσουμε καλυτερη απαντηση.

Δημοσ.

PSP 3004 vs PSP E1004: μερα με τη νυχτα. δεν το συζηταμε. τα εχω δουλεψει και τα 2.

Το καινουριο μοντελο δεν εχει wifi, ειναι πολυ πλαστικο, ειναι μονοφωνικο αλλα το βασικοτερο ειναι οτι δεν εχει επιλογες φωτεινοτητας οθονης. Δεν εχει καμια σχεση με το 3004 που ειναι το ποιοτικοτερο και καλυτερο PSP. Αν το βρεις παρτο. Επισης στις αγγελιες πουλανε αρκετοι το 3004

Το PSV θα σου κοστισει το λιγοτερο 250 ευρω στην απλη του εκδοση με καποιο παιχνιδι και θα πρεπει επισης να κανεις την δυσκολη επιλογη μεταξυ PSN+ και PSP mode. Και τα 2 μαζι δεν μπορουν να υπαρχουν. 

Εγω το PSV το πηρα 160 με το COD Black ops. + 64 ευρω 32GB καρτα + 37,5 ευρω PSNplus --> 262 ευρω

Αν περιμενεις βρισκεις.

Αλλα η λογικη και σωστη λυση επιμενω πως ειναι PSP 3004

Δημοσ.

Ετυχε να το παρεις σε προσφορα. Δεν υπαρχει προς το παρον κατι τετοιο. Επισης θυσιασες το PSP mode για να εχεις PS+. Εγω δεν ειμαι παντως να θυσιασω το PSP mode μου για PS+ καθως δεν βρισκω παιχνιδια που να δινει και να θελω να παιξω στο Vita μου. Μονο το Persona 4 golden θα μου ασκησει πιεση για να βαλω PS+ και παλι θα το σκεφτω. 

Δημοσ.

Τα θέλω όλα σε ένα , νοικοκυρεμένα :P 

Θέλω ένα φιλικό περιβάλλον , εύχρηστο , η χρήση του ίντερνετ να είναι όσο γίνεται περισσότερο απλοϊκή . 

Και φυσικά το videogame . Διότι ταξιδεύω συχνά και θα ήθελα να έχω τον ελεύθερο μου χρόνο όταν αράζω να παίζω ένα ευχάριστο παιχνίδι . 

Το psv μου άρεσε πολύ το design του καθώς και τα γραφικά που είδα σε μερικά βίντεο όπως το παιχνίδι uncharted , λες και παίζω ps3 ένα πράγμα που απλά είναι φορητό ... 

Δημοσ.

Ολα δεν μπορεις να τα εχεις. Η ποιο καλη, φτηνη και οσο γινεται ποιο "ολα σε ενα" ειναι το PSP 3004. Θα πρεπει να το σπασεις ομως (3 απλα βηματα κυριολεκτικα) για να εχεις ολα αυτα αμεσα. Μπορω ομως να διακρινω οτι δεν εισαι καποιος hardcore χρηστης/gamer οποτε και το PS Vita θα ειναι καλη περιπτωση για εσενα με το αναλογο χρηματικο τιμημα ομως. 

Απλη ερωτηση. Το φυσας το παραδακι ή οχι? Αν ναι τοτε και το PS Vita μια χαρα θα σε βολεψει. Αν παλι οχι τοτε δεν χρειαζεται καν να ρωτας τιποτα και πας καρφι για PSP 3004. Τοσο απλα τα πραγματα. 

• Like 1
Δημοσ.

Hardcore στις συγκεκριμένες κονσόλες όχι δεν είμαι η αλήθεια είναι , είχα στο παρελθόν psp  3004 απλά πίστευτα ότι το καινούριο θα ναι πιο εντυπωσιακό ... 

ντάξει δεν είναι και λίγα 200 + για μια κονσόλα , αν σκεφτείς ότι με 250 ευρώ αγοράζεις το PS3  , ΑΝ και το έχω . . . 

Δημοσ.

Δικη σου ειναι η τσεπη. Απο αποψη παιχνιδιων θα σε ικανοποιησουν και τα 2 αλλα στο Vita θα χρειαστει να σκας φραγκα και δεν ειναι μονο 200. 200 ειναι για την κονσολα, κανα 40άρι για 16άρα καρτα ή γυρω στα 90-100 για 32άρα. Μετα τα παιχνιδια παιζουν σε τιμες αλλα για "σοβαρα" παιχνιδια θα πλερω απο 30 και πανω. Εξαιρουνται προσφορες που θα βρισκεις ανα διαστηματα. 

Δημοσ.

Οσοι μιλατε για βιτα χωρις να το εχετε αφηστε το καλυτερα.. και ξανα λεω με 50 Ευρω εχεις PSN Plus για ενα χρονο και εχεις παιχνιδαρες.. το PSP πεθαινει.. για το βιτα τωρα αρχιζουν και βγαινουν παιχνιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...